Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, bocsi, ott a csapatneveket felcseréltem. Javítva, köszi, hogy szóltál.Messias2 írta:Van egy hiba az év legrosszabb meccsénel. A Real nyert 2-1-re, nem mi, és Barcelonában volt a meccs.
Ennyit a nőkről, szarházi mind, valakiben előjön ez egy idő után, valakinek szerencséje lesz és mélyen lappang csak.
Nagyon irigyellek!!!Normandia írta:Könnyű okosnak lenni ebben a témában, de tényleg nem vagyunk egyformák. Valszeg az a nő nem született meg aki miatt sokáig magam alatt lennék. Két olyan esetem volt, amikor engem dobtak, de mind a kettőt könnyen abszolváltam. Nem okozott semmilyen törést, se az egómban se máshol.és mikor úgy alakult, hogy lekötöm magam, akkor biztos voltam, a mai napig is, hogy jól választottam. De hangsúllyozom, hogy ehhez ilyen tipusúnak kell lenni. Megértem azokat, akik nehezebben lépnek túl ezeken a csalódásokon, ezért is nehéz tanácsot adni, mert nem vagyunk egyformák, nem egyformán éljük meg a csalódásokat.
A nő és a kiismerhetőség sosem lesznek egymás szinonimái. Tudod ahogy a mondás is tartja: Minden duzzogó nő mögött van egy férfi, akinek fingja sincs róla, hogy már megint mit csinált.MatsMessi írta: Szerintem ha ismered rendesen, en nem nezed ki belole, akkor nem valoszinu, hogy hazudott. En is igy vagyok vele, nem tudom kinezni belole, hogy hazudik.
Amit viszont tudok mar, hogy nem O nekem az igazi. Sok dologrol igazabol le kellett mondanom, vagy mashogy kellett csinalnom, hogy ne vesszunk ossze rajta. A legfajobb dolog, viszont az, hogy a sport karrierem ket es fel eve miatta kezdtem hanyagolni, pedig akkor nagyon rendben voltam, es komolyabb szintre is feltudtam volna lepni. 17 evesen szerintem kicsusztam mar ebbol.
En amikor kiirtam ide masfel honapja egy hozzaszolast valaki azt irta, hogy ha szakitottunk, akkor nagy valoszinuseggel nem o volt az igazi. Ez tenyleg nagyon nagy igazsag.
En is olyan tipus vagyok, hogy nehezen szeretek meg valakit, de ha megtortenik, akkor nagyon nehezen tudom elengedni. Gyotrodok rajta en is, es az eszemben tudom, hogy nem kene, de a szivem ellentmond.
Szerintem ha ismered rendesen, en nem nezed ki belole, akkor nem valoszinu, hogy hazudott. En is igy vagyok vele, nem tudom kinezni belole, hogy hazudik.csababarca írta:Üdv újra!:)Fecooo írta:Micsoda téma, emberek...
Lenne mit hozzáfűznöm, mert mint a másik, augusztus 4-én született kolléga, én is extrémen érzelgős típus vagyok (voltam?)
csak nagyon röviden:
szombat: szeretlek, tervezzük a jövőt, "olyan jó, hogy vagy nekem", "szeretem, hogy ilyen vagy"
hétfő: doblak, de nem mondom meg, miért...
és ez két éve volt...
Nah azóta randizgatok, de nem vagyok ugyanaz már, vhogy elvesztettem önmagam...
Nekem elmondta a miérteket, legalább.
Triple, köszi neked is, lehet igazatok van. Szerintem nem kamuzott erről, persze lehet megismert valakit egyetemen, de szerintem ebben annyi van hogy ezaltal rajott hogy nem kell neki kapcsolat, elvezni akarja meg az eletet.
Nem klasszik tavkapcsolat volt, 7napbol 3at egyutt voltunk. Annor a 3 eves kapcsolatomban sem talalkoztunk surubben.
Mindegy, ő tudja, mindenesetre, ha osszejott valakivel akkor eleg pofatlan hogy azota fixalta maganak a repjegyet velem, meg a munkat. Persze benne van a pakliban, kislàny még. És nem mert 20 éves, hanem sajnos fejben éretlen.
És ilyenkor egy örökszingli barátnő aki hétköznap duruzsol a fülébe se segít.
Üdv újra!:)Fecooo írta:Micsoda téma, emberek...
Lenne mit hozzáfűznöm, mert mint a másik, augusztus 4-én született kolléga, én is extrémen érzelgős típus vagyok (voltam?)
csak nagyon röviden:
szombat: szeretlek, tervezzük a jövőt, "olyan jó, hogy vagy nekem", "szeretem, hogy ilyen vagy"
hétfő: doblak, de nem mondom meg, miért...
és ez két éve volt...
Nah azóta randizgatok, de nem vagyok ugyanaz már, vhogy elvesztettem önmagam...
ezt anno nekem is felajánlotta, de épeszű ember ilyenbe nem megy beledaffy írta:én a szakítás után még együtt laktam vele fél évig.