Na jo kis szombat delutani szieszta volt, teli kiadasba

Jol is esett, egy kis izgulos mentes meccs mar, amin a fiuk is nagyot mentek egy gyengebb kepessegu ellenfel ellen.
Orulok a galanak, remelejuk a deja vu folytatodni fog kb Junius kozepeig

Semmi erolkodes nelkul, pihentetve egy par kulcsfigurat, jott az eredmeny ez a lenyeg. A jatek is javulgat, bar majd a Socieadad ellen tobbet tudunk.. Vegre nem kaptunk golt, ez is nagy szo, foleg a TS rajongoknak
Erdekes volt Vidal jateka, ezt mar lathattuk regebb is azert, hogy elore nem rossz a srac, vannak jo beadasai, erzi a beindulasokat, csak a vedekezesevel, meg Luchoval a balheja miatt nagyon elvagta magat, pedig nem ugyetlen az hotziher... Minden esetre ha tudnak tisztazni Luchoek vele, akkor erdemes volna ot kiprobalni, legalabb az ilyen meccseken, pihenteteskepp, ahol nem kell vedekezni annyira. De jelenleg SR se sokkal jobb benne, csak o jobban erzi tan a passzokat, mivel a kp vena benne van, de Vidalban meg a szelso, es az erossegeit tudna kamatoztatni. En magamba elgondolkoztam pl. abban, hogy kiprobalni ot szelso kp ent, egy olyasmi mint amilyen Alves volt kb 4 evvel ezelotti Clasicon, Pep nagyot huzott vele, meg is lepte akkor Mout, es nyertunk is ha jol emlekszem.. Igaz akkor 3-4-3 volt a felallas, es ott Alves nagyot ment, de ha Vidal melle kerulne egy srac aki tud vedekezni, pl SR akkor a sracnak a lendulete meg ezek a szelsoi venak lehet tudnak adni varatlant, meg pluszt a csapatnak... Igaz akkor a kp rol esik ki valaki, aki gondolom robotolna, ami kell LE nek, igyhat valszeg ezt sose latom meg, csak elgondolkodtam egy ilyesmin akar, probakent. Mindegy is a lenyeg, tetszett ahogy mozgott, tobbet kene hasznalni a gyereket. Meg a golorome, komolyan elerzekenyultem, szerintem nem sok minden hatott meg a focipalyan mint ahogyan oszinten majden sirva fakadva koszonte a szurkoloknak, meg a tarsaknak
Gomes is egy fokkal jobban tetszett mint eddig, ugy erzem kicsit batortalanok, meg felnek rontani, hogy vajon milesz akkor... ? Ezert a sok alibi, de nem ugyetlen o sem azert, bar az igazolasok kozul ot nem hianyoltam a legkevesbe, foleg ennyiert. Na meg a masik fekete hollonk, a jo oreg Paco

szegeny srac, szerintem o sem hitte, hogy ennyire be fog furdeni, de hatha magara talal jovore, mar ha itt lesz meg... De legalabb most becserelte Lucho, ezt tobbszor kene csinalni, ilyen meccseknek.
Rakiticel nem tudom mi lehet az ugy, amolyan Vidalos, vagy Messis ? Komolyan kezdek elgondolkodni ezen, mert valami biztos nem stimmel Luchoval, es ha a jateka alapjan meg jogos is valamilyen szinten az hogy mellozi par meccsrol, padoztatja esetleg, mint anno Piquet(mondjuk az jol sult el), de azert ennyi erovel a fel csapatot kene padoztatni, mivel kalap kakik. Annyira nem rossz, hogy igy ennyire jegelve legyen. Remelem megtudjak beszelni, es lecseng ez az ugy, mert se neki, se kesobbiekben nem tesz jot a csapatnak ha megint cirkusz lesz. Jo lenne egy regi Rakitic, bar teny hogy nincs mellette egy Alves, akivel kompenzaltak egymast, meg Messit sincs mellette annyit mint regen. De teny hogy romlott az o formaja is.
Arda az akinek jo volt meg nezni a jatekat, szelsokent Neymar cserejekent, vagy epp nem, de feludules olykor. Szerintem annyiban jobb, hogy nem akar mindent Joga Bonitozni, es a sok folos csel helyett inkabb a lenyegre tor, es az sokszor hasznosabb. Ezzel nem azt mondom hogy Neymar amit csinal az rossz, mert ha megy neki a jatek akkor imadom nezni a jatekat, de sokszor nagyon tulbonyolitja, amirol helyzetek, ziccerek maradnak ki. Igaz sokat teremt is, meg igy is...
Lenyeg, hogy lehet ra is szamitani, kpra nem a legjobb, de ott is lehoz egy kozepes szintet. Umtit meg az, akire szerintem batran lehet szamitani ezek utan, s egyre tobbet, mert passzol hozzank a kis negronk

Nekem meg Rafi is megbizhatonak tunik, nem egy labdazsonglor, de erzi a passzsavokat, jol is passzol viszonlag, harcol, kuzd maszik a labdaert, ami foleg Luchonal szerintem pont jo a harcos kozeppalyasaikozul. Es nem mellesleg golt is lo, az is nagy szo mar ha kprol van szo..
Szep volt, var az Anoeta, remeljuk mar megszakad a rossz szeria. VAMOS