Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Sir Alex edzősködése volt inkább egy kivétel, mintsem hogy ez lenne a megszokott, a normális.palesz77 írta: Az irreális elvárások miatt viszont itt most nincs. Bár szerintem 1 szezon beleférne még, akkor is, ha nem nyer semmit idén a csapat. De a második után repülne, amilyen szinten el van kényeztetve a szurkolótábor, és amilyen szinten megy a pánik a sajtó részéről, és a keverés is minden után, az valami félelmetes. Ehhez jön egy érdekes vezetőség, akik engednek a sajtó nyomásának, erre tökéletes példa a legutóbbi Messi-Gratacós ügy.. Jelenleg nálunk nem nagyon lehet úgy edzősködni, mint a MU-nál hagyták SAF-t. Nem véletlen, hogy ez egy teljesen egyedülálló eset amúgy a modern fociban, szerintem nem ezzel kéne példálózni. Mintha Messi karrierjéhez hasonlítanánk egy tehetségesebb ifi fejlődését, nem túl fair dolog.
Jó hát ez tényleg erős. Sampaoli ilyen szempontból jó választás lehet, ő már letudta a kopaszodás témát, róla nem fognak ilyen before-after képek készülni.
Az irreális elvárások miatt viszont itt most nincs. Bár szerintem 1 szezon beleférne még, akkor is, ha nem nyer semmit idén a csapat. De a második után repülne, amilyen szinten el van kényeztetve a szurkolótábor, és amilyen szinten megy a pánik a sajtó részéről, és a keverés is minden után, az valami félelmetes. Ehhez jön egy érdekes vezetőség, akik engednek a sajtó nyomásának, erre tökéletes példa a legutóbbi Messi-Gratacós ügy.. Jelenleg nálunk nem nagyon lehet úgy edzősködni, mint a MU-nál hagyták SAF-t. Nem véletlen, hogy ez egy teljesen egyedülálló eset amúgy a modern fociban, szerintem nem ezzel kéne példálózni. Mintha Messi karrierjéhez hasonlítanánk egy tehetségesebb ifi fejlődését, nem túl fair dolog.Mihu írta:Volt hozzá egy vezetőség is, aki nem zavarta el a búsba, hanem bíztak benne.
De Lucho láthatjuk, hogy nem egy ilyen ember, neki miért ne lehetne ez a Barca meló olyan stresszes, hogy 3 év után egyszerűen pihennie kell? Nincs jóba a sajtóval, én bírom emiatt, de nem könnyíti meg ez a dolgát, az biztos..Mihu írta:A másik amit írsz, hogy ha LE nem vezeti a tabellát novemberben, már megy a balhé. Most ki lehet röhögni, de akkor is komolyan gondolom: Ha egy Dárdai Pali úgy maga mellé tudta állítani a komplett magyar sajtót, hogy egy románia elleni 0-0 után sem akarták keresztre tenni, akkor nem hiszem, hogy a barcelonai médiát ne lehetne meggyőzni arról, hogy 2 rosszabb meccs után ne írják azt, hogy év végén edzőváltás...
Lucho about Ivan's interview: "That's an old interview. Better that you don't ask him now because maybe I'd go to that bridge alone."
Nézz csak meg képeket Lucho-ról akkor amikor ide jött és mostanról. Szembetűnően öregedett ami nagy valószínűséggel a stressztől van. Pep-nél a helyzet ugyanez volt.JimmyJump írta:.....
Ez butaság. Pont nem az az alkat, aki csak úgy lazsálna, nem tenné oda magát edzőként is. Az már más lapra tartozik, hogy mennyire jönnek be az elképzelései és itt inkább ezzel van a gond.zeli39 írta:Luis Enrique már most sem tesz bele annyit munkát mint az első évébe tehát nem igazán értem miért kéne maradnia.
Hozott egy triplát és egy duplát két szezon alatt, nálam ez elég jó alap ahhoz, hogy türelmes legyek és elviseljek egy gyengébb szezont. Már ha egyáltalán gyengébb lesz.zeli39 írta:Luis Enrique már most sem tesz bele annyit munkát mint az első évébe tehát nem igazán értem miért kéne maradnia.
azért más egy barcánál edzőnek lenni mint egy chievonál vagy las palmasnál. itt egy év alatt 5-öt öregszik az ember... valamelyik nap találtam vmi blogon egy tök jó képet a 2013-as meg 2017-es LE-ről ég és föld, kb olyan helyeken látok ilyen képeket ahol bemutatják h a kristály meth hogy építi le az embert pár év alattJimmyJump írta:Egyébként nekem kimaradt, hogy Enrique mikor és miért fáradt volna el. Két sikeres év van mögötte, kupákkal és rekordokkal, közben az öltözői ellentétek is lecsendesedtek és a média sem szállt rá, én nem látom miért ne akarná ezt a sikeres időszakot folytatni.
Bielsa-suli, magas letámadás, magas intenzitás, támadó stílus. Emellett nem egy halvérű fazon, erős személyiségnek tűnik. Szerintem biztató.MessiNeymarSuarez írta:Sampaoli szerintetek mennyire lenne jó?
engem meg mosolyogtatott, ahogy a feketéből fehéret csinálsz....avagy a szürke egy árnyalata...LG írta:Szerintem sincs különösebb probléma az igazolásaival, vannak akik kevésbé váltak be, de minden csapatnál vannak ilyenek.Nero. írta: Ennél jobb játékosok pedig nem fognak a Barcába jönni padozni. Soha nem az erős padunkról voltunk híresek, egyszer volt egy minőségi Xavi-Pedro páros de ők se nagyon akartak itt padozni.
Suarez és Rakitic maximálisan beváltak, most a horvát gyengébb formában van, de előtte 2 szezonon keresztül nagy stabil és fontos tagja volt a csapatnak, és a mostani szezont sem kezdte rosszul, az ősz második felére esett vissza, de bízok benne, hogy ki jön a gödörből, nagy szükségünk lenne rá,
Matyi első szezonjában szintén nagyon jó 3. számú védő volt, voltak megingásai, de ezeket gólokkal kompenzálta, melyekből az egyik a szezon egyik legfontosabb találata lett.
Arda első félévében gyenge volt, amire fél év kihagyás után számitani is lehetett vmilyen szinten, de ebben a szezonban minőségi cserét jelent a támadósorba.
Vidal sem volt rossz ötlet, lenne is helye, illetve több benne, mint amit eddig mutatott, vele más a baj.
Umtiti az eddigiek alapján hatalmas fogásnak tűnik, évekre nyerhetünk vele egy kiváló középsővédőt.
Denis is bőven megérte ennyiért, ő az a fiatal kp-k közül, aki leginkább tud becserélve lendületet adni, stabil kezdő szerintem sosem lesz, de minőségi csere lehet belőle.
A derék valenciai duó, akik eddig buktának tűnnek, Gomes nem is annyira rossz, vele két baj van, az ára, és hogy olyanok elöl veszi el a lehetőséget, akik szvsz hasznosabb lehetnének (Rafinha, Denis, Rakitic). Nekem amúgy Busi posztján tetszett leginkább, örülnék, ha ott játsszatná inkább Lucho. Pacot meg az 1 szem kupagóljával nem kell kommentálni, de fél szezon után nem törnék pálcát felettük sem.
Nero. írta:Szerintem pedig pont hogy sikerült átadnia a mentalitását a csapatnak elég harcos brigádnak tűnik nekem kívülről. Az hogy feleslegesen nem őrjöng a kispad mellett szerintem nem probléma. Simeone kifejezetten idiótának néz ki (főleg amikor a stábtagokat pofozza), de Guardiola is nagy színész volt.
Ennél jobb játékosok pedig nem fognak a Barcába jönni padozni. Soha nem az erős padunkról voltunk híresek, egyszer volt egy minőségi Xavi-Pedro páros de ők se nagyon akartak itt padozni.
Szerintem sincs különösebb probléma az igazolásaival, vannak akik kevésbé váltak be, de minden csapatnál vannak ilyenek.Nero. írta: Ennél jobb játékosok pedig nem fognak a Barcába jönni padozni. Soha nem az erős padunkról voltunk híresek, egyszer volt egy minőségi Xavi-Pedro páros de ők se nagyon akartak itt padozni.
Ezt ugyanígy gondolom, sztem sincs vezér a pályán, akire mindneki hallgat, elsőre talán furán hangzik, de ha komolyodik (és azt teszi), akkor még leginkább Neymart tudom elképzelni ebben a szerepben. Sztem a válogatottban szépen megfelel ennek.Bob_Marley írta:Én LE-ről nem tudom azt gondolni, hogy feladná, bakker játékosként is ezer fokon égett mindenen. Viszont az öltözőt rendbe kell tenni és ebben anno Xavi ha minden igaz nagy segítség volt. Most úgy érzem egyfajta identitás zavar is van, s nincs igazi vezér. Iniesta ehhez csendes, Messi is és így Pique féle örjöngés is elszabadulhat.
Tényleg az, és lehetne 118-9 körül is, hogy ha jobban sikerül az ősz.palesz77 írta:Győzelmek száma 150 hivatalos mérkőzés után:
Johan Cruyff 93
Louis Van Gaal 83
Frank Rijkaard 92
Pep Guardiola 109
Luis Enrique 114
Elég komoly azért..
És ennek ellenére a szurkolók nagyrésze elégedetlen pedig a pali túlszárnyalta Pep rekordját amire azt mondtuk egyszeri és megismételhetetlen.palesz77 írta:Győzelmek száma 150 hivatalos mérkőzés után:
Johan Cruyff 93
Louis Van Gaal 83
Frank Rijkaard 92
Pep Guardiola 109
Luis Enrique 114
Elég komoly azért..