Nero. írta:
Ennél jobb játékosok pedig nem fognak a Barcába jönni padozni. Soha nem az erős padunkról voltunk híresek, egyszer volt egy minőségi Xavi-Pedro páros de ők se nagyon akartak itt padozni.
Szerintem sincs különösebb probléma az igazolásaival, vannak akik kevésbé váltak be, de minden csapatnál vannak ilyenek.
Suarez és Rakitic maximálisan beváltak, most a horvát gyengébb formában van, de előtte 2 szezonon keresztül nagy stabil és fontos tagja volt a csapatnak, és a mostani szezont sem kezdte rosszul, az ősz második felére esett vissza, de bízok benne, hogy ki jön a gödörből, nagy szükségünk lenne rá,
Matyi első szezonjában szintén nagyon jó 3. számú védő volt, voltak megingásai, de ezeket gólokkal kompenzálta, melyekből az egyik a szezon egyik legfontosabb találata lett.
Arda első félévében gyenge volt, amire fél év kihagyás után számitani is lehetett vmilyen szinten, de ebben a szezonban minőségi cserét jelent a támadósorba.
Vidal sem volt rossz ötlet, lenne is helye, illetve több benne, mint amit eddig mutatott, vele más a baj.
Umtiti az eddigiek alapján hatalmas fogásnak tűnik, évekre nyerhetünk vele egy kiváló középsővédőt.
Denis is bőven megérte ennyiért, ő az a fiatal kp-k közül, aki leginkább tud becserélve lendületet adni, stabil kezdő szerintem sosem lesz, de minőségi csere lehet belőle.
A derék valenciai duó, akik eddig buktának tűnnek, Gomes nem is annyira rossz, vele két baj van, az ára, és hogy olyanok elöl veszi el a lehetőséget, akik szvsz hasznosabb lehetnének (Rafinha, Denis, Rakitic). Nekem amúgy Busi posztján tetszett leginkább, örülnék, ha ott játsszatná inkább Lucho. Pacot meg az 1 szem kupagóljával nem kell kommentálni, de fél szezon után nem törnék pálcát felettük sem.