Spanyol Kupa & Szuperkupa
-
- Jugador del Barça
Srácok nincs itt baj, eddig is tudtuk, hogy mi nem az a csapat vagyunk akik raklap számra kapják az Alcorcón szintű csapatokat... Idegenben jó lesz az X, mostani formánkat nézve még Iniék nélkül is egy 1-1 simán hozható, Szentélyben pedig nincs mese. Én is nagyon bízom benne, hogy a tudás és forma különbség kijön majd.
De én elsősorban a duplázásra fókuszálnék vagyis ha a csapat nem szakad meg a matracok ellen és neadjIsten kiesünk, nem fogok letargiába esni.
De én elsősorban a duplázásra fókuszálnék vagyis ha a csapat nem szakad meg a matracok ellen és neadjIsten kiesünk, nem fogok letargiába esni.
"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
- Kash
- Entrenador del Barça
Nyilván nem örülök nekik, de két meccsen csakis nagyobb az esélyünk továbbjutni mintsem a döntőben viaskodni velük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kash 2017.01.27. 14:21:35-kor.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem értem miért nekünk kéne tartani tőlük.
Meg hogy miért biztos hogy kikapunk az odavágón...?! Akkor le se játszuk ha így állnának hozzá.
Meg kell őket csapni idegenben is, nem olyan félelmetesel, csak valahogy mi vagyunk olyanok hogy leállunk velük bohóckodni, ahelyett hogy 3-4 góllal helyretennénk őket amennyi van is a két csapat között.
Én nem aggódom, mégegyszer mondom, ha odafigyelünk lesimázzuk ezt.
Meg hogy miért biztos hogy kikapunk az odavágón...?! Akkor le se játszuk ha így állnának hozzá.
Meg kell őket csapni idegenben is, nem olyan félelmetesel, csak valahogy mi vagyunk olyanok hogy leállunk velük bohóckodni, ahelyett hogy 3-4 góllal helyretennénk őket amennyi van is a két csapat között.
Én nem aggódom, mégegyszer mondom, ha odafigyelünk lesimázzuk ezt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kemény lesz az biztos..
Szegény Alavest mennyire tartogatták pedig, jó is hogy nem jutott tovább a RM, különben most ők kapták volna....
Atleti ellen hasonlóan kéne játszani a Calderonban mint az Anoetaban.
Szegény Alavest mennyire tartogatták pedig, jó is hogy nem jutott tovább a RM, különben most ők kapták volna....

Atleti ellen hasonlóan kéne játszani a Calderonban mint az Anoetaban.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Én is ezt mondtam, nagyon nem hiányoztak most ők. Sokat kivesz majd a fiúkból. Ráadásul Busquets és Ini nélkül pláne nem lesz könnyű.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nagyszerű....Jól belehúztunk. Ráadásul a fenének hiányzik, hogy megy majd bajnokság, BL és akkor kapsz egy Atleticot a kupában. Csalódott vagyok, de hát ez van.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Akkor elnézést, én a liveon minket láttam bal oldalt, ezért gondoltam így, kíváncsi leszek, szerezni kell legalább egy idegenbeli gólt.
Eredménytől függetlenül, remélem nem rúgják le a fél csapatot...
Eredménytől függetlenül, remélem nem rúgják le a fél csapatot...
Atletico lett hamarabb húzva, így ott kezdünk.MessiNeymarSuarez írta:Mi lettünk előbb kihúzva, szóval gondolom mi kezdünk otthon, aztán visszavágó a Calderonban.hdavid írta:na most akkor hol kezdünk?

Calderonban kezdünk Livescorehdavid írta:na most akkor hol kezdünk?
na akkor itthon jól meg kell szórni őket, aztán idegenbe meg kihúzzuk !
xD akkor rotálni kell a bajnokikon !
xD akkor rotálni kell a bajnokikon !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hdavid 2017.01.27. 13:41:29-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Mi lettünk előbb kihúzva, szóval gondolom mi kezdünk otthon, aztán visszavágó a Calderonban.hdavid írta:na most akkor hol kezdünk?
A jelenlegi forma alapján azt mondom, hogy jobb ez így. Most bőven az Atma felett vagyunk és 2 meccsen inkább kijön a különbség. Ki tudja, hogy mi lesz májusban...
94:39 6 - 1
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Odavágó február 1-2, visszavágó 8-9 ha jól tudommateblaugrana írta:Valaki tudja a pontos datumokat az Atleticot illetöen?![]()
-
- Barça C
Valaki tudja a pontos datumokat az Atleticot illetöen?

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nézzük a jó oldalát, Luchoék gyakorolhatják kidolgozni a stratégiát ellenük, mert kb fix hogy BL-ben is összekerülünk majdcsababarca írta:Én nem bánom, mi kezdünk formába lendülni, ha odafigyelünk nem lesz gond.
Tavasszal is 3-4 gól különbség megvolt, csak kihagytunk mindent, tudásban meg ég és föld.
Nem félek tőlül egyáltalán.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Én nem bánom, mi kezdünk formába lendülni, ha odafigyelünk nem lesz gond.
Tavasszal is 3-4 gól különbség megvolt, csak kihagytunk mindent, tudásban meg ég és föld.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem otthon kezdünk? Meglepő lenne ha nem a Calderonba kéne visszavágóznunk.aynas írta:a legroszabb ami történhetett. de ott kezdünk. hétvégén pár embert pihentetni kellene.
a legroszabb ami történhetett. de ott kezdünk. hétvégén pár embert pihentetni kellene.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Valahogy sosincs szerencsénk sorsolásnál...
Igazából a legnehezebbet+minket nem is kéne berakni , nyugodtan vehetnénk alapnak, felesleges időhúzás
Persze visszavágó szigorúan idegenben

Igazából a legnehezebbet+minket nem is kéne berakni , nyugodtan vehetnénk alapnak, felesleges időhúzás

Persze visszavágó szigorúan idegenben

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.01.27. 13:19:08-kor.
Atleti, király.... 

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem hiszem h akkora szerencsénk lenne hogy az Alavest kapnánk... 
SZERK:
Akit érdekel itt a live:
https://www.youtube.com/watch?v=vyzX0QxXJRU" target="_blank

SZERK:
Akit érdekel itt a live:
https://www.youtube.com/watch?v=vyzX0QxXJRU" target="_blank
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Én egyáltalán nem szeretném az Atleticót kapni, február 26-án így is megyünk hozzájuk bajnokira, meg ott van 2x a PSG nem hiányzik még 2x az Atleti is.
Kapjuk csak az Alavést, így velük is 3x futnánk össze két hét alatt, de csak könnyebb triológia mint az AtMa ellen. Van is miért visszavágnunk nekik. A Celta meg hátha kiejti a matracosokat.
AMúgy meg ha a Celtát kapjuk az is érdekes lenne, mert velük meg március 5-én játszunk a bajnokságban. szal velük is 1 hónap alatt 3 derbi.
Én mindig a Youtube-n szoktam nézni élőben, pár perccel előtte felmegyek és ott szokott lenni a live streamek között.
Kapjuk csak az Alavést, így velük is 3x futnánk össze két hét alatt, de csak könnyebb triológia mint az AtMa ellen. Van is miért visszavágnunk nekik. A Celta meg hátha kiejti a matracosokat.
AMúgy meg ha a Celtát kapjuk az is érdekes lenne, mert velük meg március 5-én játszunk a bajnokságban. szal velük is 1 hónap alatt 3 derbi.

Én mindig a Youtube-n szoktam nézni élőben, pár perccel előtte felmegyek és ott szokott lenni a live streamek között.