Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
visca el barca
Presidente del Barça

2017.01.29. 19:29:14

csababarca írta:Egyébként sem hiszem, hogy a fiatalabb francia fáradt lenne, vagy Piqué fáradt lenne.
de érted pihentetni kell őket. lehet közben minden cím elmegy, de a lényeg, hogy ne legyenek fáradtak :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.29. 19:18:52

Bob_Marley írta:Én az első ponttal azért nem értek egyet, mert Mathieu-Pique páros egyébként egy összeszokott páros, ennél csak a Mascherano-Pique, akik többet voltak együtt. De abban a gondolatmenetben, hogy két szélső mellé két jobban együtt lévőt teszek be, szerintem nem egy lényegi különbség, mert alapvetően a francia-spanyol is nagyon sokat volt már együtt fent.
Mikor? két éve...
Most ha Puyolt odarakjuk Piqué mellé akkor az összeszokott páros?

Most ne hidd,hogy Matyira hegyezem ezt ki, de a középhátvédekhez szabad nyúlni a legritkábban. Ott iszonyat fontos az állandóság, hogy érezzék a távolságot egymás között. 3 ember folyamatos forgatása is necces nálam, de hogy most még bevon egy 4.et, az már olyan szakmai dillettantizmust sugall, hogy leírni nem tudom.
Ha már mindenképpen akarja erőltetni a franciát, akkor legyen az ő párja Umtiti, és "sorcsere" legyen ha lehetséges...ez is suta megoldás, de legalább következetes.

Egyébként sem hiszem, hogy a fiatalabb francia fáradt lenne, vagy Piqué fáradt lenne. Semmi nem indokolta ezt, semmi. Főleg hogy legutóbb is kapott lehetőséget, felesleges erőltetni.

És nem rá fogom a botlást, de a kezdőnél már ordítottak ezek a malőrök. Ezek kihatnak a teljes csapatra, főleg,hogy kp eleve megbomlott, ilyenkor nem tetézem,hogy máshol is szándékosan legyengítem a csapatot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.29. 19:16:55

Bob_Marley írta:Én az első ponttal azért nem értek egyet, mert Mathieu-Pique páros egyébként egy összeszokott páros, ennél csak a Mascherano-Pique, akik többet voltak együtt
Oké, de az utóbbi félévben mennyit voltak együtt? 2 meccset? Túlmisztifikálod Mathieu-t.
Piqué amúgy is alapkezdő, Umtiti meg most jött, ezért nyilván többet játszott Piquével Mathieu, mint Umtiti.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.29. 19:09:11

Én az első ponttal azért nem értek egyet, mert Mathieu-Pique páros egyébként egy összeszokott páros, ennél csak a Mascherano-Pique, akik többet voltak együtt. De abban a gondolatmenetben, hogy két szélső mellé két jobban együtt lévőt teszek be, szerintem nem egy lényegi különbség, mert alapvetően a francia-spanyol is nagyon sokat volt már együtt fent.
Kép
Kép
Kép
Yokozuna
Entrenador del Barça

2017.01.29. 17:26:49

gg86 írta: Nem tudom nézted-e a meccset, de a középső védőinkkel nem volt gond, sem a védekezésben, sem a labdakihozatalban. A középpályánál állt meg a tudomány.
Szerinted, ha nem nézte volna, akkor írt volna véleményt? Szerintem a csatársorban állt meg a tudomány, és mielőtt megkérdezed, néztem a meccset.
Samper
Director del Fútbol

2017.01.29. 17:24:43

Amit a játékosai csinálnak, az mindenképpen az edző felelőssége. Pláne ha nem egyszer, kivételesen.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.29. 17:23:56

gg86 írta:
csababarca írta:Lehet rotálni értelmesen is, de ez nem az volt.

Védelemben kiszedi a két alapkezdő szélsőt, amivel nálam nem hibázott, de ha ott kettőt kivett, akkor kutyakötelessége két stabil pontot betenni hátra, akik érzik egymást.
Nem tudom nézted-e a meccset, de a középső védőinkkel nem volt gond, sem a védekezésben, sem a labdakihozatalban. A középpályánál állt meg a tudomány.
Szerintem ez összetettebb ennél.
Mint amikor nem rúgunk gólt se biztos,hogy csak a támadók a hibásak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gg86
Jugador d'estrella

2017.01.29. 16:59:26

csababarca írta:Lehet rotálni értelmesen is, de ez nem az volt.

Védelemben kiszedi a két alapkezdő szélsőt, amivel nálam nem hibázott, de ha ott kettőt kivett, akkor kutyakötelessége két stabil pontot betenni hátra, akik érzik egymást.
Nem tudom nézted-e a meccset, de a középső védőinkkel nem volt gond, sem a védekezésben, sem a labdakihozatalban. A középpályánál állt meg a tudomány.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.29. 16:29:51

Lehet rotálni értelmesen is, de ez nem az volt.

Védelemben kiszedi a két alapkezdő szélsőt, amivel nálam nem hibázott, de ha ott kettőt kivett, akkor kutyakötelessége két stabil pontot betenni hátra, akik érzik egymást. 2 khv-s védelemnél a legritkábban kell rotálni a két belső embert, ott az összeszokottság akulcs, nem véletlen magára valamit is adó edzők pl meccs közben sem cserélnek ott, max kényszerből,vagy ha van 4-5 gólos előny.
1 hiba.

Vak is látja, hogy Arda idén a balszélen jó, Neymar rossz. Ha mindenképpen rotálni akart, akkor miért nem padoztatta Neymart, és Arda játszhatott volna fent, ahol megy neki?
2 hiba.

Az,hogy egyénileg is le vannak épülve a játékosaink, Neymar, Rakitic pl az is valahol edzői hiba is. Vagy a szakmai stáb hibája...a játékosok mellett ugye nyilván.

Én nem értem, hogy miért kell túlgondolni ezeket, amikor hiányzik a kpról 2 fontos láncszem, akkor nem rombolom még szét a védelmet is. Ilyen nincs, ezt nem lehet megtenni. Luxus.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.01.29. 16:18:35

csabooo írta:Mibol gondolod, hogy lenezte oket ? a kezdobol ?
igen, abból.

rotálás meg nála azt jelenti, hogy 67 embert kicserél minden meccsre a kezdőben. ez sem normális.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csabooo
Capitá del Barça

2017.01.29. 16:00:25

visca el barca írta:
csabooo írta: Az, hogy elszabdta a meccset, benne van, de arrol most o tehet, hogy nem jatszanak jol az emberek ?
ő.

a nap 24 órájában ezzel foglalkozik, látnia kellene ki milyen formában van.

ma meg csak annyiról volt szó, hogy nagy arccal lenézte az ellenfelet és az MSN-t leszámítva felküldött a pályára 6 olyan embert, akik közül 2-3-nak keresnivalója sincs ebben a csapatban, a másik 3 meg kb időhúzó csere szint.
Gondolom latja is, de nem mindig a legjobb formaba levoket teszi fel, sajnos.. (ertsd: Arda-Ney, Rakitic, meg hasonlok..) Az meg hogy edzesen ki hogy nyomja, vagy meccseken, az csak egy viszonyitassi alap, arrol nem tehet, ha pont arra a napra kifog a fel csapat egy gyenge napot, es gyengen jatszanak. Max belenyul, amit szeirntem most ma idoben is tett, amit fel lehet roni szeirntem az Rakitic fennthagyasa...

Mibol gondolod, hogy lenezte oket ? a kezdobol ? abbol hogy rotalt, egy olyan Betis ellen aki 13. a ligaban, es otthon is 5 meccsbol 2t nyert, abbol is az egyik a veretes Leganes ? Szerintem teljesen ertheto, hogy rotalt, mivel jon a Tico, meg kellene meg a friss emberek... Ebbe semmi nagykepuseget nem erzek en, csupan esszeruen probalt eljarni. Az, hogy delbe 12kor, kb meg a fel csapat fejben valahol szombat esti hancuron jart, vagy bulin, az szerintem nem az o hibaja. Van ami az ove, de ez a kezdo nem, max Rakitic, de a legutobbi meccsebol indult ki gondolom LE, ahol meg eleg megbizhatoan nyomta... En nem vedem, szose rola, de mindent nem kell a nyakaba varrni.
Barça,Barça,Baaarça!!!
Feast4
Director del Fútbol

2017.01.29. 15:25:40

Van egy olyan érzésem vele kapcsolatban hogy erről a bajnokságról lemondott.Lehet csak nekem tűnik úgy de egy csomószor azt látom a bajnokikon, hogy nincs taktika, ex/has rögtönöz vagy a csapat mintha nem is lenne felkészítve.

Valahogy úgy tűnik nekem a kupában meg a BLben megpróbál még valamire jutni aztán lesz ami lesz.

Ez a meccs mint a szezonban eddig egy csomó szintén az ő sara volt.Ilyen felforgatott csapattal nem lehet kimenni a Betis ellen otthon.Megadott gól ide vagy meg nem adott gól oda egész meccsen underdog volt a csapat, csak kergettük a saját maguk hülyeséget.Ez pedig az ő baromsága.Amikor elkezdődi játszani a nagy innovátort tutira pontot bukunk.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.01.29. 15:22:08

csabooo írta: Az, hogy elszabdta a meccset, benne van, de arrol most o tehet, hogy nem jatszanak jol az emberek ?
ő.

a nap 24 órájában ezzel foglalkozik, látnia kellene ki milyen formában van.

ma meg csak annyiról volt szó, hogy nagy arccal lenézte az ellenfelet és az MSN-t leszámítva felküldött a pályára 6 olyan embert, akik közül 2-3-nak keresnivalója sincs ebben a csapatban, a másik 3 meg kb időhúzó csere szint.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2017.01.29. 15:05:48

Mondjuk az nem LE hibája, h Rakitic vagy Neymar NB3-as szintű dolgokat nem képes megoldani.

Bár sztem Arda, Neymar, Digne megint egymás nyakán volt, középen meg sorban vesztettük el a labdákat.
Normandia
Director del Fútbol

2017.01.29. 15:03:30

Palesz dolgoznál egy kicsit? Meg néznéd, hogy ki mennyit játszott tavaly és a szezonban.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.29. 14:47:35

Jó, hát, érvek nélkül nehéz is vitázni. :D
gg86
Jugador d'estrella

2017.01.29. 14:42:43

Öröm olvasni milyen nagy tisztelettel írtok róla, bár nyilván még azt sem érdemel. Abban biztos vagyok, hogy bárki is lesz majd az új edző, nála is okosabbak lesztek.
Andris
Adminisztrátor

2017.01.29. 14:40:38

S.Agüero írta:
Viszont egyáltalán nincs igazad, ennél csak jobb középpályát lehetett volna felrakni. Szó szerint bármelyik kombináció jobb lett volna a rendelkezésre álló játékosokból, mint a mai. Bármelyik.
Miért, mert nem nyertünk?
Gomest láthattuk, vele nem lettünk volna előrébb. Esetleg Mascheranót bedobhatta volna Arda vagy Rakitic helyett.
Nem is tudom, hogy komolyan vehetlek-e. Még meglátom, ha lesz időm, leírom neked szájbarágósan. Röviden: nem, nem azért, mert nem nyertünk.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.29. 14:36:10

Viszont egyáltalán nincs igazad, ennél csak jobb középpályát lehetett volna felrakni. Szó szerint bármelyik kombináció jobb lett volna a rendelkezésre álló játékosokból, mint a mai. Bármelyik.
Miért, mert nem nyertünk?
Gomest láthattuk, vele nem lettünk volna előrébb. Esetleg Mascheranót bedobhatta volna Arda vagy Rakitic helyett.
Andris
Adminisztrátor

2017.01.29. 14:27:18

Bocsi nem akarok rendet bontani, de az az igazság, hogy nem vagyok képes ennél jobban moderálni magam, nem tudok kellőképp kifejező, más szavakat használni. De nem is nagyon érdekel, max hogy munkát csinálok az ex kollégáknak, mert szerintem ennek így van itt a helye.
És legfőképp nem vagyok admin már legalább 5-6 éve, maximum úgy maradtak a dolgok véletlen :)

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2017.01.29. 14:22:45

S.Agüero írta:
Andris írta:Ha en ezt elso ranezesre a kezdocsapatbol meccs elott boritekolni tudom, akkor a barcelona kispadjan a VEZETOEDZO mi a kumma rohadt anyjaert nem????
Mondjuk Adminként ez erős....
sztem még finoman fogalmazott. várom már a napot hogy elhúzzon innen (mármint nem Andris :D ) és végre legyen egy normnalis edzőnk, aki akkor is tud csapatot összerakni ha van 2 sérültünk.

a nagy arcával lenézte a betist, azt hitte, hogy elég lesz a B csapatot felküldeni. nem baj, majd lenyilatkozza a szokásos flegmaságait és minden helyre billen :lol:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.29. 14:17:56

Andris írta:Ha en ezt elso ranezesre a kezdocsapatbol meccs elott boritekolni tudom, akkor a barcelona kispadjan a VEZETOEDZO mi a [auto_cenzúra] rohadt anyjaert nem????
Mondjuk Adminként ez erős...

Egyébként ez a középpályán ment el, de sajnos sokkal jobbat nem tudott volna feltenni. Nem hinném, hogy Mascheranóval előrébb lettünk volna, de ki tudja.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.29. 14:15:21

off:
Én azért kategorikusan nem jelentenék ki ilyet, hogy hoztuk volna. 1:0-nál volt az ominózus eset, soha nem tudjuk meg mi történt volna, de ha megadják ugyanúgy 1-1 és abból nem következik hogy akkor meg Suarez a végén betalál.
Nem ezen múlt, ez folyamat benne van, még ha javítani a gólvonalos módszerrel lehetne is, s azzal egyet is értek.

Annyiban hibázott talán, hogy Denis és Arda sem az a hú de labdabiztos emberke, s kellett volna legalább egy ilyen a kp-ra. Gomes jól jött volna,d e Suarez és Arda is jó formát mutattak, nehéz ügy. Ha nem yner a csapat mindig az edző a hibás ha nyer, a kutya nem beszél róla, ilyen ez a popszakma. Én továbbra sem tudok pálcát törni felette, mert bizonyítványt nem most osztanak.
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2017.01.29. 14:13:05

Nem tudnád hibáztatni??? :D Már megbocsáss, de mégis mit néztél? a teljes védelemből és középpályából egy azaz 1, EGY játékosunk volt olyan, aki a kezdőcsapatban szokott helyet kapni. Még Rakitic is kevesebbet kezd mint Gomes, és pláne nem szűrőként.

És mindezt úgy, hogy idegenbe mentünk egy legkevésbé sem gyenge csapathoz. És legfőképp olyankor, amikor a madrid egy hatalmas lélektani fölényt adott a kezünkbe, de tényleg nagyon nagyot. És ilyen nem jön minden második héten, sőt, talán nem is lesz több a szezonban.

Még hogy megnyertük volna, ha nem nézik be a gólunkat ... :D :D ez nem így működik, totálisan alárendelt ellenfelek voltunk az egész meccsen, csak a jószerencsén múlott, hogy nem kaptunk ki több góllal. Még hogy hoztuk volna a meccset :lol: :lol: :lol:

Ez a pali egész egyszerűen teljesen eszetlen. 0.0 edzői kvalitással rendelkezik, fogalma sincs róla hogy mikor mit kéne tenni. Csak azért vagyunk ott, ahol, mert minden idők legerősebb kerete van a klubnál, és egyetlen csapat még csak meg se közelíti.
- József Attila
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2017.01.29. 14:07:09

Én megvédeném őt, mert a meccset hoztuk volna, ha a bíró nem nézi be a gólunkat. Tényleg nem játszottunk jól, de még így is nyertünk volna, de ugye tudjuk mi történt... :roll: #-o Meg szerintem arról sem ő tehet, hogy ilyen kezdőt kellett ma kiállítania, mert mind Busi, mind Ini sérültek, ők ketten viszont a kp-nk legfontosabb elemei, így hát 100% volt, hogy megérezzük majd a hiányukat. Ezen kívül pedig ma Arda sem játszott rosszul, Mathieu sem hibázott, ez ma nem a játékosokon múlott (jó nyilván de, de arról nem ők tehetnek, hogy még mindig nem akarják bevezetni a videóbírót Spanyolországban). Talán annyiban hibázott, hogy Rakitic helyett játszhatott volna SR, de így utólag már kár ezen rágódni.

Mindenesetre az tagadhatatlan, hogy neki köszönhetjük, hogy a klub újra az európai elit tagja, e mellé pedig nem egy trófeát nyert a csappattal, ezért szerintem továbbra is türelmesnek kell lenni vele, legalábbis a szezon végéig mindenképp, mert megérdemli.
Kép
Lezárt