Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de érted pihentetni kell őket. lehet közben minden cím elmegy, de a lényeg, hogy ne legyenek fáradtakcsababarca írta:Egyébként sem hiszem, hogy a fiatalabb francia fáradt lenne, vagy Piqué fáradt lenne.
Mikor? két éve...Bob_Marley írta:Én az első ponttal azért nem értek egyet, mert Mathieu-Pique páros egyébként egy összeszokott páros, ennél csak a Mascherano-Pique, akik többet voltak együtt. De abban a gondolatmenetben, hogy két szélső mellé két jobban együtt lévőt teszek be, szerintem nem egy lényegi különbség, mert alapvetően a francia-spanyol is nagyon sokat volt már együtt fent.
Oké, de az utóbbi félévben mennyit voltak együtt? 2 meccset? Túlmisztifikálod Mathieu-t.Bob_Marley írta:Én az első ponttal azért nem értek egyet, mert Mathieu-Pique páros egyébként egy összeszokott páros, ennél csak a Mascherano-Pique, akik többet voltak együtt
Szerinted, ha nem nézte volna, akkor írt volna véleményt? Szerintem a csatársorban állt meg a tudomány, és mielőtt megkérdezed, néztem a meccset.gg86 írta: Nem tudom nézted-e a meccset, de a középső védőinkkel nem volt gond, sem a védekezésben, sem a labdakihozatalban. A középpályánál állt meg a tudomány.
Szerintem ez összetettebb ennél.gg86 írta:Nem tudom nézted-e a meccset, de a középső védőinkkel nem volt gond, sem a védekezésben, sem a labdakihozatalban. A középpályánál állt meg a tudomány.csababarca írta:Lehet rotálni értelmesen is, de ez nem az volt.
Védelemben kiszedi a két alapkezdő szélsőt, amivel nálam nem hibázott, de ha ott kettőt kivett, akkor kutyakötelessége két stabil pontot betenni hátra, akik érzik egymást.
Nem tudom nézted-e a meccset, de a középső védőinkkel nem volt gond, sem a védekezésben, sem a labdakihozatalban. A középpályánál állt meg a tudomány.csababarca írta:Lehet rotálni értelmesen is, de ez nem az volt.
Védelemben kiszedi a két alapkezdő szélsőt, amivel nálam nem hibázott, de ha ott kettőt kivett, akkor kutyakötelessége két stabil pontot betenni hátra, akik érzik egymást.
igen, abból.csabooo írta:Mibol gondolod, hogy lenezte oket ? a kezdobol ?
Gondolom latja is, de nem mindig a legjobb formaba levoket teszi fel, sajnos.. (ertsd: Arda-Ney, Rakitic, meg hasonlok..) Az meg hogy edzesen ki hogy nyomja, vagy meccseken, az csak egy viszonyitassi alap, arrol nem tehet, ha pont arra a napra kifog a fel csapat egy gyenge napot, es gyengen jatszanak. Max belenyul, amit szeirntem most ma idoben is tett, amit fel lehet roni szeirntem az Rakitic fennthagyasa...visca el barca írta:ő.csabooo írta: Az, hogy elszabdta a meccset, benne van, de arrol most o tehet, hogy nem jatszanak jol az emberek ?
a nap 24 órájában ezzel foglalkozik, látnia kellene ki milyen formában van.
ma meg csak annyiról volt szó, hogy nagy arccal lenézte az ellenfelet és az MSN-t leszámítva felküldött a pályára 6 olyan embert, akik közül 2-3-nak keresnivalója sincs ebben a csapatban, a másik 3 meg kb időhúzó csere szint.
ő.csabooo írta: Az, hogy elszabdta a meccset, benne van, de arrol most o tehet, hogy nem jatszanak jol az emberek ?
Nem is tudom, hogy komolyan vehetlek-e. Még meglátom, ha lesz időm, leírom neked szájbarágósan. Röviden: nem, nem azért, mert nem nyertünk.S.Agüero írta:Miért, mert nem nyertünk?Viszont egyáltalán nincs igazad, ennél csak jobb középpályát lehetett volna felrakni. Szó szerint bármelyik kombináció jobb lett volna a rendelkezésre álló játékosokból, mint a mai. Bármelyik.
Gomest láthattuk, vele nem lettünk volna előrébb. Esetleg Mascheranót bedobhatta volna Arda vagy Rakitic helyett.
Miért, mert nem nyertünk?Viszont egyáltalán nincs igazad, ennél csak jobb középpályát lehetett volna felrakni. Szó szerint bármelyik kombináció jobb lett volna a rendelkezésre álló játékosokból, mint a mai. Bármelyik.
sztem még finoman fogalmazott. várom már a napot hogy elhúzzon innen (mármint nem AndrisS.Agüero írta:Mondjuk Adminként ez erős....Andris írta:Ha en ezt elso ranezesre a kezdocsapatbol meccs elott boritekolni tudom, akkor a barcelona kispadjan a VEZETOEDZO mi a kumma rohadt anyjaert nem????
Mondjuk Adminként ez erős...Andris írta:Ha en ezt elso ranezesre a kezdocsapatbol meccs elott boritekolni tudom, akkor a barcelona kispadjan a VEZETOEDZO mi a [auto_cenzúra] rohadt anyjaert nem????