Bob_Marley írta:Én az első ponttal azért nem értek egyet, mert Mathieu-Pique páros egyébként egy összeszokott páros, ennél csak a Mascherano-Pique, akik többet voltak együtt. De abban a gondolatmenetben, hogy két szélső mellé két jobban együtt lévőt teszek be, szerintem nem egy lényegi különbség, mert alapvetően a francia-spanyol is nagyon sokat volt már együtt fent.
Mikor? két éve...
Most ha Puyolt odarakjuk Piqué mellé akkor az összeszokott páros?
Most ne hidd,hogy Matyira hegyezem ezt ki, de a középhátvédekhez szabad nyúlni a legritkábban. Ott iszonyat fontos az állandóság, hogy érezzék a távolságot egymás között. 3 ember folyamatos forgatása is necces nálam, de hogy most még bevon egy 4.et, az már olyan szakmai dillettantizmust sugall, hogy leírni nem tudom.
Ha már mindenképpen akarja erőltetni a franciát, akkor legyen az ő párja Umtiti, és "sorcsere" legyen ha lehetséges...ez is suta megoldás, de legalább következetes.
Egyébként sem hiszem, hogy a fiatalabb francia fáradt lenne, vagy Piqué fáradt lenne. Semmi nem indokolta ezt, semmi. Főleg hogy legutóbb is kapott lehetőséget, felesleges erőltetni.
És nem rá fogom a botlást, de a kezdőnél már ordítottak ezek a malőrök. Ezek kihatnak a teljes csapatra, főleg,hogy kp eleve megbomlott, ilyenkor nem tetézem,hogy máshol is szándékosan legyengítem a csapatot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."