Lehet hogy megint Sampernek lesz igaza és osszefog állni a Busquets-Mascherano-Iniesta kp, mert ma is láthatjuk hogy a Pique-Umtiti páros nagyon nagyon stabil.vinszentvega írta:Nocsak? Megvan az új gála csapat? Tetszik amit látok! Csak így tovább!
Spanyol Kupa & Szuperkupa
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Jó látni, hogy a kupameccsekre, rangadókra fel tud pörögni a csapat (a bajnokságban hétről-hétre sajnos már sokszor nem megy), ezzel nagy lépést teszünk a Kupáért, és BL-re is reménységet ad.
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Nocsak? Megvan az új gála csapat? Tetszik amit látok! Csak így tovább!
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Micsoda gólok! Végre biztosan állunk a lábunkon! De jó látni! A henteseknek eddig momentumuk sincs!
Jó a kezdő, örülök, hogy LE nem rotál és a lehetőségekhez képest a legjobb kezdőt küldi ki. A kp nem ebben a felállásban a legacélosabb, de bízok Rakiticékban, hogy ma mindhárman jó napot fognak ki.
Ma egy nehéz meccsre számítok. Egy kisebb különbségű vereség esetén sem lenne minden veszve, de bízok a srácokban, hogy legalább egy x-re jók lesznek.
Visca El BARCA!!!
Ma egy nehéz meccsre számítok. Egy kisebb különbségű vereség esetén sem lenne minden veszve, de bízok a srácokban, hogy legalább egy x-re jók lesznek.
Visca El BARCA!!!

-
- Jugador del Barça
Igen defenzív középpálya, ki adja a gólpasszt? Messi rengeteget fog visszalépni labdáért.
Neymar-Alba provokálás tényleg a biztos kategória...
Ha a másik meccsen kapná valaki az eltiltást érő sárgát, a döntőn nem játszhatna igaz?
Neymar-Alba provokálás tényleg a biztos kategória...

Ha a másik meccsen kapná valaki az eltiltást érő sárgát, a döntőn nem játszhatna igaz?
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Tuti rámennek Neymar provokálására. Nehéz elképzelni, hogy megússza majd sárga nélkül, meg Alba is.palesz77 írta:Atma jobboldala mondjuk kemeny, van egy tippem, hogy nem a jatekos enjuket latjuk ma a palyan..
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gigászok csatája, apró Messi győztes góllal. Ámen. 
Szurkoláshoz meg annyit, hogy szép és jó, sőt becsülendő, de a sikert nem cserélem el erre. Sokkal sikeresebbek vagyunk mint ők vagy a Sevilla. Ez a lényeg semmi más. Lehet 100.000 fotós is kint, csak fizessék ki a jegyet.

Szurkoláshoz meg annyit, hogy szép és jó, sőt becsülendő, de a sikert nem cserélem el erre. Sokkal sikeresebbek vagyunk mint ők vagy a Sevilla. Ez a lényeg semmi más. Lehet 100.000 fotós is kint, csak fizessék ki a jegyet.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Isten mentsen minket a 0-0tól, szerintem nyerünk már ma, legalábbis csalódott lennék ha nem.
De végső esetben egy 1-1, 2-2vel is megbékélnék.
De végső esetben egy 1-1, 2-2vel is megbékélnék.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Túl szép lenne.Nyilván a drogbáró is látja melyik a gyengébbik oldalunk.palesz77 írta:Remelem SR Koket kapja, nem Carrascot..

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Atletico: Moyá; Vrsaljko, Savić, Godín, Filipe Luis; Juanfran, Gabi, Saúl, Koke, Carrasco, Griezmann.palesz77 írta:Atma kezdot tud mar valaki? Remelem SR Koket kapja, nem Carrascot..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2017.02.01. 20:12:25-kor.
Az a kezdő amire számítottam. Unalmas 0-0ra tippelek és az nem is lenne egy rossz eredmény, mondjuk olyan jó se.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem rossz kezdo, bar SR-ben remenykedtem azert. Lenyeg, hogy tegye oda magat mindenki, akkor meg kene legyen. Atma kezdot tud mar valaki? Remelem SR Koket kapja, nem Carrascot..
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Kis múltidézés a meccs előtt:
https://www.youtube.com/watch?v=MeG8iFUK6lI" target="_blank
Nem akármilyen meccs volt, odavágó után 1-0-al fordultunk a Calderon felé, és már az első percben Torres gólt lőtt.
Aztán jött az előbb linkelt MSN kontra
Emlékszem Neymar saját pályáról indult kontrájára, amit tévesen lesre fújtak.
(bíró akkor is ott volt a szeren, Neymar téves lese, nameg a tizi ami kint volt, és amúgy Mascheranoba vezette bele saját magát)
matteo: Szokásos sport365.live szerintem megteszi, én is ott szoktam nézni, általában van magyar is.
BarcafanTomee: Első mesterművük egyike, és mindezt kezdték egy 3-1-es bajnokival 2015 január 11-én, akkor talált be először mindhárom tag egy meccsen
https://www.youtube.com/watch?v=MeG8iFUK6lI" target="_blank
Nem akármilyen meccs volt, odavágó után 1-0-al fordultunk a Calderon felé, és már az első percben Torres gólt lőtt.
Aztán jött az előbb linkelt MSN kontra

Emlékszem Neymar saját pályáról indult kontrájára, amit tévesen lesre fújtak.
(bíró akkor is ott volt a szeren, Neymar téves lese, nameg a tizi ami kint volt, és amúgy Mascheranoba vezette bele saját magát)
matteo: Szokásos sport365.live szerintem megteszi, én is ott szoktam nézni, általában van magyar is.
BarcafanTomee: Első mesterművük egyike, és mindezt kezdték egy 3-1-es bajnokival 2015 január 11-én, akkor talált be először mindhárom tag egy meccsen
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.02.01. 20:06:33-kor.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Azt hiszem ez volt az MSN első igazi mesterműve, a gond az, hogy egy ilyen helyzetet Neymar most nem lőne be.MessiNeymarSuarez írta:Ejjnye, de imádtam ezt a gólt:
https://www.facebook.com/fcbnation/post ... 4579517556" target="_blank
Valaki megtudna dobni egy jobb fajta streamel ?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem is rossz, kíváncsi leszek.BarcafanTomee írta:Cillessen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Mascherano, André Gomes, Rakitic; Messi, Luis Suárez y Neymar.
Remélem a Sociedad elleni taktikával állnak fel.
Ejjnye, de imádtam ezt a gólt:
https://www.facebook.com/fcbnation/post ... 4579517556" target="_blank

Meg azt, amikor Jordi Alba úgy 10 mp alatt ért át a másik kapura, és adta be az MSN-nek és lett belőle gól

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.02.01. 19:56:43-kor.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Cillessen; Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Mascherano, André Gomes, Rakitic; Messi, Luis Suárez y Neymar.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Azt nem vitatom,hogy bőven vannak jobb hangulatú stadionok.
De nem is olyan siralmas a helyzet,ahogy először leírtad.
Tavaly bl odavágó az atma ellen voltam, és meg is lepődtem, mert itt mindenki kb írta,hogy hullaszag meg némaság van a stadionban....ahha, ok...azóta nem építkezek ilyen "szakértői véleményekből" inkább.
De lehet én jól kifogtam, viszont az tuti, hogy a magyar közvetítésben nem jön át az egész, persze ez máshol is igaz.
De nem is olyan siralmas a helyzet,ahogy először leírtad.
Tavaly bl odavágó az atma ellen voltam, és meg is lepődtem, mert itt mindenki kb írta,hogy hullaszag meg némaság van a stadionban....ahha, ok...azóta nem építkezek ilyen "szakértői véleményekből" inkább.
De lehet én jól kifogtam, viszont az tuti, hogy a magyar közvetítésben nem jön át az egész, persze ez máshol is igaz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Voltam már kétszer is, az egyik egy városi derbi volt ahol a meccs után átadták a bajnokságért járó trófeát, és annak ellenére hogy óriási élmény volt nem süketültem meg. Biztos vagyok benne hogy a Calderonba vagy a Pizjuanba háromszor lelkesebbek a szurkolók.