Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mivan Antoine tudsz magyarul is?Tobias88 írta:Az eredmény és az első félidő kiváló, a 2. félidő borzalmas. Noha csak egy szabálytalan gólt tudtam rúgni, talán még a döntetlent is megérdemelték volna
Nem is tudtam, hogy Grezmann is magyar..Tobias88 írta:Az eredmény és az első félidő kiváló, a 2. félidő borzalmas. Noha csak egy szabálytalan gólt tudtam rúgni, talán még a döntetlent is megérdemelték volna
2-1, szerintem most csak ezzel foglalkozzunk, innen mar valoszinuleg a kupa is meg van.Stalkyard írta:Remélem a második félidő után is ekkora az arcod.ab1daL írta:A Luis Enrique hatereknek gondolom most sem tetszik a mester elképzelése, és a pályára küldött kezdője. Még az eredmény is bizonyítja, hogy ismét rossz döntéseket hozott, és taktikailag, szakmailag nulla.

Remélem a második félidő után is ekkora az arcod.ab1daL írta:A Luis Enrique hatereknek gondolom most sem tetszik a mester elképzelése, és a pályára küldött kezdője. Még az eredmény is bizonyítja, hogy ismét rossz döntéseket hozott, és taktikailag, szakmailag nulla.
Rakétának maradnia kellett volna..lássuk be sokkal jobban védekezik mint Dennis, Ő még nem találja a pozíciókatAtalanta írta:Szerintem LE most elcserélte magát Denissel... Arda kellett volna!
Lehet hogy megint Sampernek lesz igaza és osszefog állni a Busquets-Mascherano-Iniesta kp, mert ma is láthatjuk hogy a Pique-Umtiti páros nagyon nagyon stabil.vinszentvega írta:Nocsak? Megvan az új gála csapat? Tetszik amit látok! Csak így tovább!

Tuti rámennek Neymar provokálására. Nehéz elképzelni, hogy megússza majd sárga nélkül, meg Alba is.palesz77 írta:Atma jobboldala mondjuk kemeny, van egy tippem, hogy nem a jatekos enjuket latjuk ma a palyan..