Gerard Piqué

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.21. 11:40:29

Én összeségében abszolút korainak tartom a futtyot. Bármi lehet még a szezon vége.
Ez itt off, de szerintem ha nincs a tizi akkor is meg van a meccs a Leganes a 85.tol mar azt se tudta hol van annyira faradtak voltak. Ettől függetlenül gyenge produktum volt, de mint már korábban írták, akik hétközben BLt játszottak mind hasonló meccset hoztak.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.21. 11:17:44

Nero. írta:Szerintem aki valaha sportolt már az tudja hogy lélektanilag mennyire fontos ilyenkor egy ilyen nyilatkozat pláne egy csapatsportba.
Egyébként Messi is azért nem ünnepelt mert zavarta hogy az idióták fütyülnek.
De most őszintén, egy Leganes ellen ha nem kapunk 11est akkor 1-1 a Campban, ehhez tapsoljanak az emberek vagy mi az elképzelésed? Vagy lobogtassak, hogy előző 2 évben 10bol 8, az meg smafu, hogy ebben a szezonban 5 értékelhető meccset nehéz összeszámolni? Vagy esetleg, hogy Bl-bol nagy valószínűleg elég csúnya zakoval esünk ki a negyed döntőben?
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.21. 11:09:24

Nero. írta:az idióták fütyülnek.
ezekért az idiótákért van a foci.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.21. 10:34:32

Szerintem aki valaha sportolt már az tudja hogy lélektanilag mennyire fontos ilyenkor egy ilyen nyilatkozat pláne egy csapatsportba.
Egyébként Messi is azért nem ünnepelt mert zavarta hogy az idióták fütyülnek.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.21. 10:28:44

D.i.N.h.O írta:Öregem..Ez egy csodálatos nyilatkozat volt, mintha csak én mondtam volna! :D Felüdülés azt olvasni, hogy az egyik legfontosabb tagja a csapatnak abszolute reálisan látja a helyzetet, nem beszólogat vagy sablon hülyeségekkel vakít.
fura, hogy mi szurkolok mennyire különbözőek vagyunk :D én mikor elolvastam, egyből az ugrott be, hogy olyan sablon hülyeségekkel vakít, hogy félelmetes. "együtt kell örülni, együtt kell szomorkodni, bízunk az edzőben, blahblahblahblahblahblahblah" :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
D.i.N.h.O
Jugador del Barça

2017.02.21. 10:16:06

Öregem..Ez egy csodálatos nyilatkozat volt, mintha csak én mondtam volna! :D Felüdülés azt olvasni, hogy az egyik legfontosabb tagja a csapatnak abszolute reálisan látja a helyzetet, nem beszólogat vagy sablon hülyeségekkel vakít.
"Rengeteg pénz költöttem piára, nőkre és gyors autókra-a többit elpazaroltam."
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.02.21. 09:55:09

Tetszett a nyilatkozata. Nem úgy mint 4 évvel, hogy fűt fát ígértek. Földhöz ragadtabb. Ha tényleg rájuk lehet ismerni a játék alapján nekem bőven elég lesz. nem érdekel a BL-t.
Csak is Puyol
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.04. 18:46:52

Állítólag valami sérülése van. Remélem semmi komoly és tényleg csak másnapos volt. :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.02. 18:01:45

Felkoszontottek a sracok. :D Ma lett 30 amugy, durva hogy repul az ido.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.30. 23:08:47

S.Agüero írta:Reporter : You got Atletico in the draw, didn't you prefer a small team?
Piqué : All small teams got disqualified in the quarters, only big teams are here in the semis.

:mrgreen:
Én ezt nem tartom jópofának, főleg hátrányba vagyunk velük szemben, dehát tőle ez már semmi...
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.30. 22:50:30

Reporter : You got Atletico in the draw, didn't you prefer a small team?
Piqué : All small teams got disqualified in the quarters, only big teams are here in the semis.

:mrgreen:
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.25. 00:57:09

Tromort: Ez nagyon igaz. Ennek a tipikus iskolapéldái a MatS-Bravo és a Bartra-Mathieu viták voltak.
Tromort77

2017.01.25. 00:50:32

LG máshol írta:(bár szerintem közel sem olyan jó, mint itt tolva van)
:shock:
Tény, hogy vannak hullámvölgyei neki is. De szerintem idén egy szavunk nem lehet rá. Főleg annak fényében, hogy rengetegszer SR helyett is ő melózik, de ezt is jól oldja meg. (Alba rendre kisegíti a középső védőket. Nem egy utolsó emberes szerelése is volt már középen. SR alapvetően oda se ér sajnos) A labdabiztosságáról nem is beszélve. A csapat összes védője hajlamos baromi gyenge eladott labdákra. Nála semmi ilyen megingás nincs. Rendre ő a védelem tanára.

Kicsit off, de elég érdekes, hogy milyen negatív elfogultság van azokkal szemben akik nem csak a teljesítményükkel szolgáltatnak beszédtémát. Ez nem feltétlen nála ütközik ki a legjobban. De ugyan ez igaz Albá-ra és Busi-ra is. Negatív karakterek mert mind a kettő szeret színészkedni, (bár hozzátenném sokat javultak), Pique meg dumálni és rögtön kevésbé elismertek itt a kicsiny közösségünkben. Vagy ott van Alves aki már akkor is fikázva volt amikor jól játszott, csak mert szeretett problémázni.

Ez nem feltétlen Neked szól egyébként. Csak már régóta így érzékelem a fórumon sokak részéről.
palesz77

2017.01.24. 23:34:50

LG máshol írta:Abban sem vagyok biztos, hogy Piqueben még jó pár év benne van, korábban már a kiégés jeleit mutatta, aztán LE alatt visszajött (bár szerintem közel sem olyan jó, mint itt tolva van), de hajlamos lehet visszaesni a személyiségét tekintve.
Az se biztos, hogy ő akar egyáltalán annyit játszani. Volt már róla szó, hogy a következő választásokon már indulna, én azt is simán elhinném, hogy 2-3 év múlva visszavonul már. Nála sose lehet tudni, de szerintem ő nem fog addig játszani, mint Puyol vagy Xavi tették.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.10. 17:22:15

Pique to referee Villanueva during Villarreal x Barca game: "You can give them the 3 points and we won't have to play anymore."

Gyökér... :roll: Még ha van is benne igazság. [-X
Kash
Entrenador del Barça

2017.01.10. 11:24:27

Bob_Marley írta:Először is nem neki a feladata felszólalni, nem ő a kompetens személy ilyen dolgokban. Másodszor pedig tudni kell kritikát megfogalmazni. A kifelé mutogatok és ordítom, hogy ez a te műved nem kritika, hanem gyerekes duzzogás. Méltatlan ahhoz, amit Pique játékban képvisel, amit a klub képvisel.
Ha van joga nyilatkozni akkor miért ne mondja azt ami a szívén van? Kérdem én: Nem most először tett ilyen nyilatkozatokat, a Barcelona ezt nem látja? Nem veszi észre, hogy Piqué milyen stílusban teszi ezt? Miért nem intézkedik a Barcelona vezetősége vagy Enrique tudom is én kinek kell ezt és veszik el a nyilatkozati jogot Piquétől?

Szerintem sem jó már ez, engem különösebben nem zavar de oké, nézzük külső szemmel a dolgokat, ez a sajtóban lekomunikálva amilyen stílusban ő teszi egyesek számára bicskanyitogató, a klubot nem járatja le, égtünk mi már sokkal jobban is.

Ha ennyire zavarna mindenkit ez a stílus Piqué már nem is lenne az Fc Barcelona játékosa.
Mi ez a kötelező igazságszolgáltatás itt? Miért kell álszentnek lenni? A szívünk mélyén egyetértünk Piqével mert szeretjük őt és a klubját, nem kell adni a jópofát az erre olvasgató Madrid szimpatizánsoknak.

Minden klubba kell egy hangadó, aki megmondja a frankót, és talán majd elgondolkodnak egyszer Spanyol honban, hogy minden rendben van-e.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2017.01.10. 00:39:35

Bob_Marley írta:Először is nem neki a feladata felszólalni, nem ő a kompetens személy ilyen dolgokban. Másodszor pedig tudni kell kritikát megfogalmazni. A kifelé mutogatok és ordítom, hogy ez a te műved nem kritika, hanem gyerekes duzzogás. Méltatlan ahhoz, amit Pique játékban képvisel, amit a klub képvisel.
Ez alapvetően igaz, de hirtelen felindulásból sok mindenre képes az ember a pályán...engem a tegnapi eset annyira nem zavar, mint a Twitter- meg nyilatkozat "okosságai". Még pozitívumot is látok a dologban, neki legalább fáj, ha kikapunk vagy ha nem mennek a dolgok, utál veszíteni, ezzel a típussal pedig tudok azonosulni, hozzám se lehetett vesztes meccs után szólni.

Páran gondolom tudjuk, milyen frusztráló, amikor a spori elveszti a meccs irányítását, te meg tehetetlenül asszisztálsz hozzá, és legszívesebben telibevernéd a fejét, aztán már csak röhögsz rajta. Tegnap emberünk nagyjából így bíráskodott.

Összeségében sztem is hülyék ott a sporik, de azért elég feltűnő, h 2-3 éve a semmit is fújták nekünk, most meg az egyetértekműket sem, nem gyártok elméletet, de valami megváltozott a megítélésünkben, amit mondjuk nem csodálnék, mert amit reklamálás meg színészkedés terén műveltünk az elmúlt években, az még nekem is vérlázító.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.10. 00:20:34

Először is nem neki a feladata felszólalni, nem ő a kompetens személy ilyen dolgokban. Másodszor pedig tudni kell kritikát megfogalmazni. A kifelé mutogatok és ordítom, hogy ez a te műved nem kritika, hanem gyerekes duzzogás. Méltatlan ahhoz, amit Pique játékban képvisel, amit a klub képvisel.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.01.09. 20:43:47

BarcaFan1998 írta:A 2015/16-os szezontól napjainkig:
Megítélt büntető a Barcelona számára; 22, a Real Madrid számára 13.
A Barcelona ellen 1, a Real Madrid ellen 7.
Barca piros lapok számra 1, Real pirosak száma 5.
Barca emberelőnyök száma 9, Real emberelőnyök száma 5

de az ilyen statisztikák miért nem azt mutatják ki, hogy a megítélt büntetőknél mennyi volt kamu a margitnak? nekünk mindegyik jogos volt, míg nekik a fele sem.
a piros lapok is. nyilván több piros lesz megítélve ellenünk, mikor folyamatosan terrorizálják MESSIT. a margit meg favágó csapat elég csak megnézni pepe a vadállat játékát. nyilván több pirosat fognak kapni mint mi.
Ezalapján kedvezőbbnek számít az, ha egy csapatnak pl 12 tizit adtak meg , abból 2 kamu, és kb 15 egyértelmű tiziesetet nem fújtak be, mint az ha egy csapatnak 10 tizit adtak meg, és abból 8 kamu és kb 2 bűntető maradt el... :lol: Sokra megyünk ha Granadák ellen 3-0-nál befújnak egyet vagy kiállítanak, ha utána fontos meccsen meg néma marad a síp.

Piquét meg teljes mértékben megértem, remélem ezt az energiát a csapat tüzelésére is fogja folytatni...Én nem tudom hibáztatni azért, mert törzsgyökeres katalánként nem tetszik neki a spanyol bírók sorozatos vaksága...Botrány amit csinálnak, és nem csak Barca meccsen...

Igenis szólaljon fel nyiltan a bírók ellen, felhívva a figyelmet, mert mit kéne tenni? Némán tűrni és úgytenni mintha mi sem történt volna akkor is ha folyamatosan bénáznak a bírók, mikor a játékosok minden kis apró dologért elő vannak véve? Mellesleg ez a " ha nincs jegyzőkönyvbe nembaj hogy ott a felvétel, olyan mintha meg sem történt volna" szemellenzős szabály is a szánalom legteteje..Ráadásul szerintem részben a Barca meccseinél benne játszhat olykor az, hogy a bíró azt se tudja hol van, de azért ellenszenvet érez spanyolként egy katalán csapattal szemben, és kétes helyzeteknél ez befolyásolhatja.

Ezeken változtatni kell, és Piqué is ezért szólal fel, az meg már más kérdés hogy sok újság most is ferdít és úgy akarja beállítani hogy Piqué a Real Madridot támadja..
Persze igaz hogy nekünk kéne teljesíteni, és akkor belefért volna, de egy BL meccsen sem vígasztaló dolog hogy" nembaj hogy a bíró 2 tizit nem fújt be, és lesgólt adott meg az ellenfélnek, nekünk kellett volna jobban teljesíteni a csoportkörbe és akkor nem ezzel az ellenféllel játszunk"
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.01.09. 19:13:16

ZBarca írta:Kiderült már, hogy mennyi időre tiltják el vagy kap-e egyáltalán valamilyen büntetést?
Ha jól tudom ma tárgyalták az ügyét, de mivel tegnap is adott nekik munkát szerintem max hétvégére lesz meg.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2017.01.09. 18:31:33

Kiderült már, hogy mennyi időre tiltják el vagy kap-e egyáltalán valamilyen büntetést?
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.01.09. 16:12:48

ericco írta: Most komolyan ez az érved? Lehet, ha befújja, a Villarreal felszívja magát és hint még négyet. Vagy Messi lesérül egy évre. Vagy egy atombomba pottyan a stadionra, és még lehet folytatni.
Amúgy érdemes visszaolvasni a Pique nyilatkozatokat azokból az időkből, amikor Mourinho bírálta a spanyol bíráskodást. Nyerni és veszíteni is tudni kell, Piquének egyik sem nemt túl jól soha.
Komolyan gondolom. Az események előzményeként állítom, hogy nem lett volna kezezése Masch-nak és igen, történhetett volna mind az, amit leírtál, de úgy semmiképpen, ahogy végül is történt. Ezért tartom feleslegesnek a relatívizálást. Mert, hogy nekünk is tévedett, ez engem, meg téged se vigasztalhat.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
babaking
Barça B

2017.01.09. 13:49:34

BarcaFan1998 írta: pepe a vadállat játékát
off:
a többi nem izgat amit írtál, de erre reagálok. Igen Pepe egy durva védö volt. Amikor megtaposta a Getafe játékosát a szurkolók nagyrésze eladta volna.

Leülte a büntetését és visszább vett. Igen, voltak még kétes megmozdulásai, de 2013 óta gyakorlatilag sallangmentes. Továbbra is az egyik legkeményeb védö a saponyol bajnokságban, de a durvaságból visszább vett - a kettöt ne keverjük. Az angol bajnoskágban fel sem tünne. (Egyébként Madridi karrierje során 6 piros lapot kapott a topic névadója ezidö alatt 8)

Viszont amit nyújt az elmúlt 2-3 évben nyújtott teljesítmény az kiemelkedö. Nem kis szerepe volt a Bl gyözelemben és az Eb sikerben.

Nem szeretnék vitát nyitni, csak nem szeretrem, hogy a múltbéli hibái miatt még mindig meg van bélyegezve.

szerk. és mivel ez nem az a topic több hozzászólást nem írok a témában (legalább is ide) nem szeretném szétoffolni
Madridista.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.01.09. 13:42:04

BarcaFan1998 írta: szóval így becsüljük meg azokat az embereket, akik harcolnak a KATALÁNOKÉRT, vagyis ÉRTÜNK!
az meg, hogy egyszer egy ilyen ember lenne az elnökünk a legjobb dolog lenne ami történhetne a csapattal. végre valaki kiállna és hangot adna a madridi csalások és bírói lefizetések ellen. a függetlenségi törekvéseiről nem is beszélve. már most megválasztanám ha lehetne.
Elég nagy az identitás zavar úgy érzem, egyébként a Twitter háború az nekem nem fedi le, hogy kiáll valamiért és harcol. Sajnos pont azok tudnak a legjobban felülni erre a bandwagonra, akik kb 2008 óta Barca szurkolók, feltételezem te is ebbe a csoportba tartozol, ezzel alapvetően nem lenne baj, de azzal igen, hogy már mindenkiben az antikrisztust látjátok, Tebas, Perez, az egész Madrid. Azt bezzeg elfelejtítek, hogy lényegében azért állunk így a tabellán, mert szezon kezdet óta döcög a játék. Sokan itt emlékszünk szerintem ennél sokkal rosszabb időkre is. Amikor szinten nem ment, cserébe még világsztárokkal sem voltunk tele. Mégsem attól zengett a sajtó, hogy el diktátor prezidente megvett mindenkit. Ha pedig vissza emlékszel 2008 környékére, akkor pont a másik oldalról jöttek az uefalona féle hangok, egyezzünk ki abban, hogy a spanyol játékvezetés évek óta konstans értékelhetetlen.
palesz77

2017.01.09. 13:37:55

BarcaFan1998 írta:igazatok van, csak dühítő ez a mostani helyzet. Madrid :)
Lesz ez még rosszabb is, remélhetőleg nem mostanság, de egész biztos lesz olyan időszak, amikor a Madrid lesz esélyesebb minden sorozatban már kezdéskor is. Ilyen a foci, ezt el kell fogadni. Most jobb időszakuk van, ez részben nekünk is köszönhető, mert mi meg most zuhanunk össze, de nem feltétlen mások hibája ez, nem kell mindenben az összeesküvés elméleteket keresni. Ezt csak tippként írom, nem kell természetesen elfogadni, de nyugodtabbak lennének a napjaid szerintem, ha ezzel minél előbb megbékélnél.. :D
Válasz küldése