vinszentvega írta:
Áruld már el, hogy mi a bajod Rafinha val es Dennissel?
Tényleg egyesek áttolják a szöget Real szintre. Basszus ket db 23 eves gyerekrol beszelunk. Mindketto nagyon is jo jatekos. Nyilvan nem Iniesta Xavi szinten nyomják még. De annak tényleg semmi értelme hogy kikezdjék a szurkolók Őket, mert akkor semmi értelme nincs az egész építkezésnek. Egyébként, emlékszem, hogy annó amikor Xavi is beállt eleinte, pontosan ugy szidtuk faterommal, mint manapság a 'mostani nagy drukkerek' Rafit, vagy Suarez-t... aztán mi lett belőle ugye?!

Hagyjuk ezt a felkapott reálszintet. Nem áll jól és még csak nem is igaz. Ha az reálszint, hogy kritikusan vagyunk az edzővel a játékosokkal, akkor legyen. Te biztos parafenomén lehetsz, hogy tudod mi lesz Denisből meg Rafinhaból.
Én nem szídtam egyiket sem, azt viszont állítom, hogy ennyi kp-ra nem volt szükségünk.
Számoljunk:
Busi, Ini, Rakéta, SR, Arda, Gomes, Rafinha, Denis. Kérdem én minek, hova?
De ok fogadjuk el, hogy az új Barcát építi, akkor mi a fenéért nem mondja ezt és játszatja őket folyamat. Bocsi felejtsünk el minden címet, mert csapatot építünk. Kérek egy év laufot és utána lehet kritizálni. Elfogadom, ha ennek értelmét látom.
Azért már nehogy azok legyenek fogalmatlanok, akik ezt kritizálják.
Semmi bajom velük, valamikor biztosan jók lesznek valahol az sem kizárt, hogy a Barcában, de jelenleg semmivel sem viszik előrébb a csapat szekerét. Láttuk nem egy meccsen. De még ezzel sem lenne baj, ha a játszatásuk nem egy szétforgatott csapatban történne meg szinte minden esetben.
....és ha megkérhetlek ne minősíts még burkoltan sem, mert én sem teszem. Nem a vereség fáj, azt ellehet szenvedni bármikor, hanem annak hogyanja, a mutatott játék és az a tendencia, ami ehhez vezetett, immár tavaly ősztől.
Ettől függetlenül teljes szívembő fogok szurkolni nekik már holnap is és természetesen a visszavágón is. Visca Barca!