Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
itt kikre célzol?hedora írta:
Ideje lenne végre nem egy embert bántani hanem a sok lézengő, nem akarok focizni emberkének utilaput kötni a nyakába...
Jah hát ha nem akarsz itt, menj ahová csak kedved tartja... Nem közelező itt milliókat keresni, , ma vesztek rajtad 30 milliót, holnap nyerek rajtad xxx milliót, mert nem kell egy olyan ember fizetnem, eltartanom aki nem barca szív...
Ebben mi a pökhendi?visca el barca írta:- Mit csinált 4-0 után?hedora írta:Most komolyan: egy ekkora idióta kérdésre mit kellett volna válaszolnia?
- Dühös voltam és rendkívül csalódott. Nem szoktam a meccs napján elemezni a hibáinkat, de ez a mai vereség annyira felbosszantott, hogy alvás helyett inkább 3x végignézve, töviről hegyire kielemeztem minden hibánkat. Hogy a játékosok is magukba szálljanak egy kicsit, a holnapi pihenőnapot eltöröltem és mind délelőtt, mind délután videózunk 2-2 órát, hogy ők is lássak minek köszönhetően szenvedtünk történelmi zakót
írjak még vagy 20 ilyet? de ha neked ez a pökhendi, cinikus moslék, amit nap mint nap kiokád a száján bejön, akkor tapsoljál hozzá.
- Mit csinált 4-0 után?hedora írta:Most komolyan: egy ekkora idióta kérdésre mit kellett volna válaszolnia?
Ha frappáns lett volna, akkor nem LE kérdezgeti...TripleH írta:Ha frappáns lett volna az újságíró, simán rávágja, hogy társasozás helyett, ha a taktikán dolgozna, az többet érne a visszavágóra.visca el barca írta:Mit csinált a 4-0 után?
"Sokat játszottam parchíst a feleségemmel, amiben egyébként legyőzött."
picit talán visszavehetne ebből a pökhendi stílusból. így hogy folyamatosan taknyolunk el mindenhol, valahogy nem érzem viccesnek.
Ha frappáns lett volna az újságíró, simán rávágja, hogy társasozás helyett, ha a taktikán dolgozna, az többet érne a visszavágóra.visca el barca írta:Mit csinált a 4-0 után?
picit talán visszavehetne ebből a pökhendi stílusból. így hogy folyamatosan taknyolunk el mindenhol, valahogy nem érzem viccesnek.
Miért gondoljuk azt hogy a játékosok meg akarják buktatni? 2.5 év év alatt egy tripla majd dupla. Nem hinném hogy buktatásról lenne szózeli39 írta:És az kinek jó,hogy nem jelentette ki megy vagy marad ?Ha a játékosok nem akarnak vele dolgozni akkor meg sem próbálják majd ledolgozni a hátrányt hisz az az érdekük,hogy megbukjon .Ha meg esetleg valami csoda folytán tovább jutnánk akkor megint azt olvasnánk itt a blogon is,hogy mekkora penge hisz a kiesés széléről hozta vissza a csapatott .Ezt úgy nevezi a magyar nyelvben ,hogy patthelyzet .Egy megoldás az lenne ha jövőhéten kirúgnák de azt nem akarják mert nem akarják megszégyeníteni .
visca el barca írta:Mit csinált a 4-0 után?
Nekem például tetszett most ez az interjú szerűség. Tetszik az, hogy azt mondta hogy még nem döntötte el a jövőét. Tehát valamilyen szinten nincs az hogy "már úgy is mindegy". Szerintem ez kell, hogy a játékosok is bízzanak a további meccsekben.visca el barca írta:Mit csinált a 4-0 után?
zeli39 írta:Szerintem az észrevételed felvetésed jó .A választ szerintem senki sem tudja még maga Luis Enrique sem .A középpálya kibelezésének ez az egyik fő oka.Volt mikor Rafinha jól játszott a következő 2-3 meccset kihagyta ,Rakicnél szintén .Egy dolog volt biztos,hogy ha Busquets egészséges akkor ő kezdőFeast4 írta:A probléma most szerintem első sorban az, hogy van 6-8 játékos akik tudnak középpályán játszani.Viszont van a 4-3-3 amibe mindig más rendszerben rotálja őket.Az újak se a szerepkört se a játékunk nem tudják megszokni.
Nekem ugy tűnik csak találgat mi legyen.
Amugy se az a nyilatkozós fajta, ezek után mit mondjon? De el kellett volna mennie a héten Egyiptomba egy jótékonysági rendezvényre de a 4-0 miatt törölte.Samper írta:Lehet, hogy az én hibám, de nem olvastam egy árva hang Messi nyilatkozatot a PSG meccsről. Ti igen?
Hagyjuk ezt a felkapott reálszintet. Nem áll jól és még csak nem is igaz. Ha az reálszint, hogy kritikusan vagyunk az edzővel a játékosokkal, akkor legyen. Te biztos parafenomén lehetsz, hogy tudod mi lesz Denisből meg Rafinhaból.vinszentvega írta: Áruld már el, hogy mi a bajod Rafinha val es Dennissel?
Tényleg egyesek áttolják a szöget Real szintre. Basszus ket db 23 eves gyerekrol beszelunk. Mindketto nagyon is jo jatekos. Nyilvan nem Iniesta Xavi szinten nyomják még. De annak tényleg semmi értelme hogy kikezdjék a szurkolók Őket, mert akkor semmi értelme nincs az egész építkezésnek. Egyébként, emlékszem, hogy annó amikor Xavi is beállt eleinte, pontosan ugy szidtuk faterommal, mint manapság a 'mostani nagy drukkerek' Rafit, vagy Suarez-t... aztán mi lett belőle ugye?!
Áruld már el, hogy mi a bajod Rafinha val es Dennissel?Normandia írta:Gomest, Denist, Rafinha-t ő hozatta ide, azért abban van felelőssége. Nyilván mellé lehet fogni, ezzel nem is lenne baj, de az már az ő felelőssége szintén, hogy mindenáron játszatja.Kovbal88 írta:Pár gondolat róla tőlem:
- Két év alatt minden létező címet megnyert a csapattal (azért ez nem kis teljesítmény)
- Magára vállalja a kudarcokat (ezzel levéve a felelősséget a játékosok válláról)
- Elszenvedünk egy súlyos vereséget (összesen volt neki vagy 4-6) és máris a fejét követi mindenki meg elküldené..
És akkor, a szurkolóknál, hol van a Barca szív, meg hogy több mint egy klub. Kb megyünk lefelé a Real Madrid szintre és észre se veszik egyesek. Különösebben nem érdekel, hogy utáljátok, de azért nem teljesített, olyan rosszul. Az meg, miért az ő hibája, hogy az új igazolások, pl Gomes egy rakat szerencsétlenség. Sehol se olvastam, hogy kijelenti, ha nem jön Gomes lelép. Őt kapta, aztán oldja meg. Egy emberre itt ráverni a balhét, nem fair dolog.
Én mint korábban is írtam nem feltétlenül küldeném el, mert sokat köszönhetünk neki és ha képes lenne a hülyeségén túllépni és pozitívan megváltoztatni az eddig kudarcnak minősülő elképzeléseit, akkor lehetne még szép ez a szezon is, de már kétlem, hogy mentálisa összetudná szedni a csapatot. Ahhoz kellene egy tekintélyes támogató a csapaton belül is. A szurkoló már csak ilyen, kritikus, fanatikus, megbocsájtó, de elsősorban klubhű. Azt pedig nem az edző jelenti, mert azok jönnek, mennek.
Igazad van nagyrészben, de ha játszatom és huszadjára is mutatja azt, hogy nem idevaló, akkor abban van felelősségem. Azért ne essünk már át a ló túloldalára, hogy minden jól csinál, csak a csapat a hibás.Tromort77 írta:Kovbal88 minden szavával egyetértek!
Ennél jobban nem lehet megfogalmazni a lényeget.
Azt meg bírom, ha valaki jó igazolás az nem az ő érdeme, ha pedig valaki befürdés az csakis az ő hibája, véletlenül se a vezetőségé.
Ott van a Paco-Gameiro ügy. Oké, hogy Gameiro alapból többet szeretett volna játszani, de ne mondja senki, hogy egy kis extra pénzzel nem lehetett volna meggyőzni. Erre kapott egy Paco-t akivel csak többen vagyunk.
Egyszerű mindent az edző nyakába varrni.
Mondjuk ez is, PSG ellen meccs közben átállt Lucho 4231 fél felállásra Rafinha beállása után, Lucho maga nyilatkozta. Túl van kicsit tolva itt sokszor, hogy soha semmi változtatás nincs szerintem, más kérdés, hogy mennyire jön be ugye..JimmyJump írta:Taktikailag gyenge, képtelen megújulni, meccs közben nem tud változtatni, szóról-szóra ugyanezeket mondjuk Rijkaard óta minden edzőnkre.
Rég elmentünk már abba az irányba, amit 7-8 éve még szidtunk, szerintem ez tiszta sor. Persze ez nélkül nehéz is fennmaradni, de attól még így van.Kovbal88 írta:És akkor, a szurkolóknál, hol van a Barca szív, meg hogy több mint egy klub. Kb megyünk lefelé a Real Madrid szintre és észre se veszik egyesek.
Gomest, Denist, Rafinha-t ő hozatta ide, azért abban van felelőssége. Nyilván mellé lehet fogni, ezzel nem is lenne baj, de az már az ő felelőssége szintén, hogy mindenáron játszatja.Kovbal88 írta:Pár gondolat róla tőlem:
- Két év alatt minden létező címet megnyert a csapattal (azért ez nem kis teljesítmény)
- Magára vállalja a kudarcokat (ezzel levéve a felelősséget a játékosok válláról)
- Elszenvedünk egy súlyos vereséget (összesen volt neki vagy 4-6) és máris a fejét követi mindenki meg elküldené..
És akkor, a szurkolóknál, hol van a Barca szív, meg hogy több mint egy klub. Kb megyünk lefelé a Real Madrid szintre és észre se veszik egyesek. Különösebben nem érdekel, hogy utáljátok, de azért nem teljesített, olyan rosszul. Az meg, miért az ő hibája, hogy az új igazolások, pl Gomes egy rakat szerencsétlenség. Sehol se olvastam, hogy kijelenti, ha nem jön Gomes lelép. Őt kapta, aztán oldja meg. Egy emberre itt ráverni a balhét, nem fair dolog.