Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.19. 12:15:35

Általában a gyenge, megtört, ötlettelen emberek reagálnak így. Lásd Mourinho.
Ezzel fedezi, hogy fogalma nincs mit kellene csinálnia, aztán az okosok eszik, hogy húúú de nagy forma, most jól megmondta.

Ha nem akar normális stílusban megnyilvánulni, ne álljon ki eléjük. Küldje oda Unzuét sablonozni, és kész.
Viszont ha odaáll, akkor normálisan is megnyilvánulhatna, mert ez vérciki.

Messit meg minek idekeverni? Pitiánerség, gyenge volt, mindenki látta, de nem az ő dolga felelni a csapat formájáért.
Edzőnek kötelességei vannak, aminek eleget kell tenni, vállalta amikor leült a padra anno. Érdekes,mikor futott a szekér akkor tudott normálisan válaszolni.
hedora írta:

Ideje lenne végre nem egy embert bántani hanem a sok lézengő, nem akarok focizni emberkének utilaput kötni a nyakába...
Jah hát ha nem akarsz itt, menj ahová csak kedved tartja... Nem közelező itt milliókat keresni, , ma vesztek rajtad 30 milliót, holnap nyerek rajtad xxx milliót, mert nem kell egy olyan ember fizetnem, eltartanom aki nem barca szív...
itt kikre célzol?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 11:48:59

visca el barca írta:
hedora írta:Most komolyan: egy ekkora idióta kérdésre mit kellett volna válaszolnia?
- Mit csinált 4-0 után?
- Dühös voltam és rendkívül csalódott. Nem szoktam a meccs napján elemezni a hibáinkat, de ez a mai vereség annyira felbosszantott, hogy alvás helyett inkább 3x végignézve, töviről hegyire kielemeztem minden hibánkat. Hogy a játékosok is magukba szálljanak egy kicsit, a holnapi pihenőnapot eltöröltem és mind délelőtt, mind délután videózunk 2-2 órát, hogy ők is lássak minek köszönhetően szenvedtünk történelmi zakót

írjak még vagy 20 ilyet? de ha neked ez a pökhendi, cinikus moslék, amit nap mint nap kiokád a száján bejön, akkor tapsoljál hozzá.
Ebben mi a pökhendi?
Azt mondta amit minden értelmes ember mondott volna, nyilván nem az eiffel torony alatt örömködött a PSG sikerének... és nyilván nem mondhatta ki amit igazán akart, de mindannyian láttuk... emberek sétálgattak a pályán lehajtott fejjel... xy 3 at nem akart lépni hogy védekezzen.. erről Ő, LE tehetett?

Ideje lenne végre nem egy embert bántani hanem a sok lézengő, nem akarok focizni emberkének utilaput kötni a nyakába...
Jah hát ha nem akarsz itt, menj ahová csak kedved tartja... Nem közelező itt milliókat keresni, , ma vesztek rajtad 30 milliót, holnap nyerek rajtad xxx milliót, mert nem kell egy olyan ember fizetnem, eltartanom aki nem barca szív...

Sajnálom hogy Ő már nem lehet Johan Cruijff , talán elmagyarázná mi a helyzet ma Barcelonában...
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.19. 11:40:43

hedora írta:Most komolyan: egy ekkora idióta kérdésre mit kellett volna válaszolnia?
- Mit csinált 4-0 után?
- Dühös voltam és rendkívül csalódott. Nem szoktam a meccs napján elemezni a hibáinkat, de ez a mai vereség annyira felbosszantott, hogy alvás helyett inkább 3x végignézve, töviről hegyire kielemeztem minden hibánkat. Hogy a játékosok is magukba szálljanak egy kicsit, a holnapi pihenőnapot eltöröltem és mind délelőtt, mind délután videózunk 2-2 órát, hogy ők is lássak minek köszönhetően szenvedtünk történelmi zakót

írjak még vagy 20 ilyet? de ha neked ez a pökhendi, cinikus moslék, amit nap mint nap kiokád a száján bejön, akkor tapsoljál hozzá.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 11:34:22

TripleH írta:
visca el barca írta:Mit csinált a 4-0 után?

"Sokat játszottam parchíst a feleségemmel, amiben egyébként legyőzött."

picit talán visszavehetne ebből a pökhendi stílusból. így hogy folyamatosan taknyolunk el mindenhol, valahogy nem érzem viccesnek.
Ha frappáns lett volna az újságíró, simán rávágja, hogy társasozás helyett, ha a taktikán dolgozna, az többet érne a visszavágóra.
Ha frappáns lett volna, akkor nem LE kérdezgeti...
MESSIT miért nem kérdezte meg: maga melyik bolygón járt az elmúlt 90 percben, mert hogy nem francia földön kóborolt az biztos!

Közben valaki beszaladhatott volna hogy megbökje vagy face likeot küldeni... hé bl meccsen vagy , alszol vagy beteg vagy mi van?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2017.02.19. 11:41:18-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.19. 11:32:10

Nagyon jól csinálja. Hergeli a sajtó folyamat, választ se érdemelnének. Be kéne vezesse, hogy egyszavas válaszokat tol, vagy mint Mourinho, nincs mondanivalóm.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.19. 11:20:29

picit talán visszavehetne ebből a pökhendi stílusból. így hogy folyamatosan taknyolunk el mindenhol, valahogy nem érzem viccesnek.
Ha frappáns lett volna az újságíró, simán rávágja, hogy társasozás helyett, ha a taktikán dolgozna, az többet érne a visszavágóra.
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.02.19. 11:16:40

zeli39 írta:És az kinek jó,hogy nem jelentette ki megy vagy marad ?Ha a játékosok nem akarnak vele dolgozni akkor meg sem próbálják majd ledolgozni a hátrányt hisz az az érdekük,hogy megbukjon .Ha meg esetleg valami csoda folytán tovább jutnánk akkor megint azt olvasnánk itt a blogon is,hogy mekkora penge hisz a kiesés széléről hozta vissza a csapatott .Ezt úgy nevezi a magyar nyelvben ,hogy patthelyzet .Egy megoldás az lenne ha jövőhéten kirúgnák de azt nem akarják mert nem akarják megszégyeníteni .
Miért gondoljuk azt hogy a játékosok meg akarják buktatni? 2.5 év év alatt egy tripla majd dupla. Nem hinném hogy buktatásról lenne szó
Csak is Puyol
hedora
Jugador del Barça

2017.02.19. 10:54:32

Most komolyan: egy ekkora idióta kérdésre mit kellett volna válaszolnia?
Nem Ő válaszolt rosszul. a kérdés volt elmebeteg:)

Amúgy meg korrekt lett volna megkérdezni a "sokat futó, lelkesen játszó" embereinket...
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.02.19. 10:09:16

Nekem például tetszett most ez az interjú szerűség. Tetszik az, hogy azt mondta hogy még nem döntötte el a jövőét. Tehát valamilyen szinten nincs az hogy "már úgy is mindegy". Szerintem ez kell, hogy a játékosok is bízzanak a további meccsekben.
Csak is Puyol
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.19. 09:44:30

Mit csinált a 4-0 után?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.18. 21:16:50

zeli39 írta:
Feast4 írta:A probléma most szerintem első sorban az, hogy van 6-8 játékos akik tudnak középpályán játszani.Viszont van a 4-3-3 amibe mindig más rendszerben rotálja őket.Az újak se a szerepkört se a játékunk nem tudják megszokni.

Nekem ugy tűnik csak találgat mi legyen.
Szerintem az észrevételed felvetésed jó .A választ szerintem senki sem tudja még maga Luis Enrique sem .A középpálya kibelezésének ez az egyik fő oka.Volt mikor Rafinha jól játszott a következő 2-3 meccset kihagyta ,Rakicnél szintén .Egy dolog volt biztos,hogy ha Busquets egészséges akkor ő kezdő :-)

A másik meg amit LG mondott.Túl messze állnak egymástól, nekem néha úgy tűnik nem is mindenkinek tiszta a szerepe (szerencsétlen vakhangya Gomes már minden volt pl) így jó hogy a letámadás megöl.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.18. 21:05:09

Samper írta:Lehet, hogy az én hibám, de nem olvastam egy árva hang Messi nyilatkozatot a PSG meccsről. Ti igen?
Amugy se az a nyilatkozós fajta, ezek után mit mondjon? De el kellett volna mennie a héten Egyiptomba egy jótékonysági rendezvényre de a 4-0 miatt törölte.
De miert itt kerdezed? Ez is LE sara?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Samper
Director del Fútbol

2017.02.18. 20:14:30

Lehet, hogy az én hibám, de nem olvastam egy árva hang Messi nyilatkozatot a PSG meccsről. Ti igen?
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.18. 20:12:11

A probléma most szerintem első sorban az, hogy van 6-8 játékos akik tudnak középpályán játszani.Viszont van a 4-3-3 amibe mindig más rendszerben rotálja őket.Az újak se a szerepkört se a játékunk nem tudják megszokni.

Nekem ugy tűnik csak találgat mi legyen.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.18. 19:24:45

vinszentvega írta: Áruld már el, hogy mi a bajod Rafinha val es Dennissel?
Tényleg egyesek áttolják a szöget Real szintre. Basszus ket db 23 eves gyerekrol beszelunk. Mindketto nagyon is jo jatekos. Nyilvan nem Iniesta Xavi szinten nyomják még. De annak tényleg semmi értelme hogy kikezdjék a szurkolók Őket, mert akkor semmi értelme nincs az egész építkezésnek. Egyébként, emlékszem, hogy annó amikor Xavi is beállt eleinte, pontosan ugy szidtuk faterommal, mint manapság a 'mostani nagy drukkerek' Rafit, vagy Suarez-t... aztán mi lett belőle ugye?! ;)
Hagyjuk ezt a felkapott reálszintet. Nem áll jól és még csak nem is igaz. Ha az reálszint, hogy kritikusan vagyunk az edzővel a játékosokkal, akkor legyen. Te biztos parafenomén lehetsz, hogy tudod mi lesz Denisből meg Rafinhaból.
Én nem szídtam egyiket sem, azt viszont állítom, hogy ennyi kp-ra nem volt szükségünk.
Számoljunk:
Busi, Ini, Rakéta, SR, Arda, Gomes, Rafinha, Denis. Kérdem én minek, hova?
De ok fogadjuk el, hogy az új Barcát építi, akkor mi a fenéért nem mondja ezt és játszatja őket folyamat. Bocsi felejtsünk el minden címet, mert csapatot építünk. Kérek egy év laufot és utána lehet kritizálni. Elfogadom, ha ennek értelmét látom.
Azért már nehogy azok legyenek fogalmatlanok, akik ezt kritizálják.
Semmi bajom velük, valamikor biztosan jók lesznek valahol az sem kizárt, hogy a Barcában, de jelenleg semmivel sem viszik előrébb a csapat szekerét. Láttuk nem egy meccsen. De még ezzel sem lenne baj, ha a játszatásuk nem egy szétforgatott csapatban történne meg szinte minden esetben.
....és ha megkérhetlek ne minősíts még burkoltan sem, mert én sem teszem. Nem a vereség fáj, azt ellehet szenvedni bármikor, hanem annak hogyanja, a mutatott játék és az a tendencia, ami ehhez vezetett, immár tavaly ősztől.
Ettől függetlenül teljes szívembő fogok szurkolni nekik már holnap is és természetesen a visszavágón is. Visca Barca!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.02.18. 18:38:41

A középpályán amúgy sem a személyi kérdések a legégetőbbek, hanem a szerkezeti problémák. Nem egyszer kitárgyaltuk, hogy azzal, hogy túl nagy a távolság a középpályásaink között, gyakorlatilag meghal a középpályás játékunk, letámadásnál nincs kinek passzolni, jön a labdavesztés, abból meg a kontra, abból meg a gól. Ehhez meg hozzájön, hogy sok meccsen jobbszélünk sincs. Előbbi is, utóbbi is, leginkább Lucho sara, ezt kár vitatni. Ahogy a korábbi eredményeit is, mert két fantasztikus szezont köszönhetünk neki. Én ezért meg is bocsájtanám az idei szezont, akkor is ha semmit, vagy csak Spanyol Kupát nyerünk, és jövőre is lehetőséget adnék neki, de csak akkor, ha Ő érez magában erőt, ambíciót, és kreativitás a folytatásra, megújulásra.
Tromort77

2017.02.18. 18:00:43

Denis-ről azt is meg kell említeni, hogy hülyeség lett volna nem visszahozni ennyi pénzért. Ha netán nem is válik be akkor is jó áron el lehet majd passzolni. Az ő esetében muszáj volt élni az opcióval. (Jó áron értsd= több mint amiért vettük)
vinszentvega
Capitá del Barça

2017.02.18. 17:52:11

Normandia írta:
Kovbal88 írta:Pár gondolat róla tőlem:
- Két év alatt minden létező címet megnyert a csapattal (azért ez nem kis teljesítmény)
- Magára vállalja a kudarcokat (ezzel levéve a felelősséget a játékosok válláról)
- Elszenvedünk egy súlyos vereséget (összesen volt neki vagy 4-6) és máris a fejét követi mindenki meg elküldené..

És akkor, a szurkolóknál, hol van a Barca szív, meg hogy több mint egy klub. Kb megyünk lefelé a Real Madrid szintre és észre se veszik egyesek. Különösebben nem érdekel, hogy utáljátok, de azért nem teljesített, olyan rosszul. Az meg, miért az ő hibája, hogy az új igazolások, pl Gomes egy rakat szerencsétlenség. Sehol se olvastam, hogy kijelenti, ha nem jön Gomes lelép. Őt kapta, aztán oldja meg. Egy emberre itt ráverni a balhét, nem fair dolog.
Gomest, Denist, Rafinha-t ő hozatta ide, azért abban van felelőssége. Nyilván mellé lehet fogni, ezzel nem is lenne baj, de az már az ő felelőssége szintén, hogy mindenáron játszatja.
Én mint korábban is írtam nem feltétlenül küldeném el, mert sokat köszönhetünk neki és ha képes lenne a hülyeségén túllépni és pozitívan megváltoztatni az eddig kudarcnak minősülő elképzeléseit, akkor lehetne még szép ez a szezon is, de már kétlem, hogy mentálisa összetudná szedni a csapatot. Ahhoz kellene egy tekintélyes támogató a csapaton belül is. A szurkoló már csak ilyen, kritikus, fanatikus, megbocsájtó, de elsősorban klubhű. Azt pedig nem az edző jelenti, mert azok jönnek, mennek.
Áruld már el, hogy mi a bajod Rafinha val es Dennissel?
Tényleg egyesek áttolják a szöget Real szintre. Basszus ket db 23 eves gyerekrol beszelunk. Mindketto nagyon is jo jatekos. Nyilvan nem Iniesta Xavi szinten nyomják még. De annak tényleg semmi értelme hogy kikezdjék a szurkolók Őket, mert akkor semmi értelme nincs az egész építkezésnek. Egyébként, emlékszem, hogy annó amikor Xavi is beállt eleinte, pontosan ugy szidtuk faterommal, mint manapság a 'mostani nagy drukkerek' Rafit, vagy Suarez-t... aztán mi lett belőle ugye?! ;)
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.18. 17:30:26

Tromort77 írta:Kovbal88 minden szavával egyetértek!
Ennél jobban nem lehet megfogalmazni a lényeget.

Azt meg bírom, ha valaki jó igazolás az nem az ő érdeme, ha pedig valaki befürdés az csakis az ő hibája, véletlenül se a vezetőségé.

Ott van a Paco-Gameiro ügy. Oké, hogy Gameiro alapból többet szeretett volna játszani, de ne mondja senki, hogy egy kis extra pénzzel nem lehetett volna meggyőzni. Erre kapott egy Paco-t akivel csak többen vagyunk.

Egyszerű mindent az edző nyakába varrni.
Igazad van nagyrészben, de ha játszatom és huszadjára is mutatja azt, hogy nem idevaló, akkor abban van felelősségem. Azért ne essünk már át a ló túloldalára, hogy minden jól csinál, csak a csapat a hibás.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Tromort77

2017.02.18. 17:08:40

Kovbal88 minden szavával egyetértek!
Ennél jobban nem lehet megfogalmazni a lényeget.

Azt meg bírom, ha valaki jó igazolás az nem az ő érdeme, ha pedig valaki befürdés az csakis az ő hibája, véletlenül se a vezetőségé.

Ott van a Paco-Gameiro ügy. Oké, hogy Gameiro alapból többet szeretett volna játszani, de ne mondja senki, hogy egy kis extra pénzzel nem lehetett volna meggyőzni. Erre kapott egy Paco-t akivel csak többen vagyunk.

Egyszerű mindent az edző nyakába varrni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.18. 12:21:56

JimmyJump írta:Taktikailag gyenge, képtelen megújulni, meccs közben nem tud változtatni, szóról-szóra ugyanezeket mondjuk Rijkaard óta minden edzőnkre.
Mondjuk ez is, PSG ellen meccs közben átállt Lucho 4231 fél felállásra Rafinha beállása után, Lucho maga nyilatkozta. Túl van kicsit tolva itt sokszor, hogy soha semmi változtatás nincs szerintem, más kérdés, hogy mennyire jön be ugye..

Ezzel nem azt mondom, hogy maradjon Lucho, szerintem érezhető, hogy nincs már benne kraft egy új szezonra. De attól még sokszor nagyon túlzóak a szidalmazások róla szerintem, és úgy összességében az egész munkássága kicsit alul van értékelve - akinek nem inge..
Kovbal88 írta:És akkor, a szurkolóknál, hol van a Barca szív, meg hogy több mint egy klub. Kb megyünk lefelé a Real Madrid szintre és észre se veszik egyesek.
Rég elmentünk már abba az irányba, amit 7-8 éve még szidtunk, szerintem ez tiszta sor. Persze ez nélkül nehéz is fennmaradni, de attól még így van.
JimmyJump
Jugador del Barça

2017.02.18. 12:00:36

Taktikailag gyenge, képtelen megújulni, meccs közben nem tud változtatni, szóról-szóra ugyanezeket mondjuk Rijkaard óta minden edzőnkre. Ez szerintem nem véletlen és én tartom, hogy amíg a Busquets-Iniesta-Messi tengely pályán van, addig senki nem fog markáns változásokat hozni, én ezért nem lelkesedek annyira a váltásért.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2017.02.18. 11:31:55

Nem süllyedtünk le a real szintjére.
Voltak játékosok, akiket ő kért.
Az az ő hibája, hogy egy Gomest erőltet minden meccsen, mikor látni, hogy egy egyeneset nem tud a labdába rúgni.
Az az ő felelőssége, hogy képtelen taktikailag megújulni.
Az az ő felelőssége, hogy képtelen a csapatot feltüzelni.
Az az ő felelőssége, hogy képtelen a meccs közben változtatni.
Amellett már többször lenyilatkozta, hogy kiégett.
És az is az ő felelőssége, hogy a játékosokat is ezzel bizonytalanságban tartja.

Hát ezért kell mennie.
Nem arról van szó, hogy utálnánk őt. Tiszteljük, szeretjük, és köszönjük neki a sok szép percet, a kupákat a vitrinbe.
De kell a vérfrissítés. Nem azt várjuk, hogy megint triplázás legyen. De kell egy új edző, új játékstílussal, egy olyan ember, aki mer a fiatalokhoz nyúlni (LE nem mer), és keményen fogja a sztárokat. NE felejtsük el, hogy anno Pep is simán megvált Decotól, vagy Ronaldinhotól is, mikor kezdték az egyénieskedést, és nem akartak beállni a sorba.
ITt nem arról van szó, hogy az MSN lázadozik. Anno volt valami hírecske, hogy LE meg Messi összebalhézott. Mégis megoldódott, nem igaz?
Nem. Itt LE-n látni, hogy lövése nincs már, mit csináljon. Azon van már csak, hogy végre lepörögjön az idény, és mehessen. Képtelen gondolkodni, megújulni, és a stábja is tanácstalan.
Ez van.
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.18. 11:19:19

Kovbal88 írta:Pár gondolat róla tőlem:
- Két év alatt minden létező címet megnyert a csapattal (azért ez nem kis teljesítmény)
- Magára vállalja a kudarcokat (ezzel levéve a felelősséget a játékosok válláról)
- Elszenvedünk egy súlyos vereséget (összesen volt neki vagy 4-6) és máris a fejét követi mindenki meg elküldené..

És akkor, a szurkolóknál, hol van a Barca szív, meg hogy több mint egy klub. Kb megyünk lefelé a Real Madrid szintre és észre se veszik egyesek. Különösebben nem érdekel, hogy utáljátok, de azért nem teljesített, olyan rosszul. Az meg, miért az ő hibája, hogy az új igazolások, pl Gomes egy rakat szerencsétlenség. Sehol se olvastam, hogy kijelenti, ha nem jön Gomes lelép. Őt kapta, aztán oldja meg. Egy emberre itt ráverni a balhét, nem fair dolog.
Gomest, Denist, Rafinha-t ő hozatta ide, azért abban van felelőssége. Nyilván mellé lehet fogni, ezzel nem is lenne baj, de az már az ő felelőssége szintén, hogy mindenáron játszatja.
Én mint korábban is írtam nem feltétlenül küldeném el, mert sokat köszönhetünk neki és ha képes lenne a hülyeségén túllépni és pozitívan megváltoztatni az eddig kudarcnak minősülő elképzeléseit, akkor lehetne még szép ez a szezon is, de már kétlem, hogy mentálisa összetudná szedni a csapatot. Ahhoz kellene egy tekintélyes támogató a csapaton belül is. A szurkoló már csak ilyen, kritikus, fanatikus, megbocsájtó, de elsősorban klubhű. Azt pedig nem az edző jelenti, mert azok jönnek, mennek.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.02.18. 10:24:17

Pár gondolat róla tőlem:

Lezárt