Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt sokan írtátok, de szerintem ez tök felesleges jelenleg. Annyira úgyse tornázzuk fel már Pacot most, hogy szezon végére vele lehessen pihentetni, Lajos meg bőven le tudja tolni ezt a 2 hónapot már egymaga, így is többet pihent mint tavaly egész évben kb.. Pacora én nem pazarolnám már a perceket Lucho helyében, max 3-4 gólos vezetéseknél bedobni, hátha kupadöntőben ő kezd majd, de azt is kétlem megmondom őszintén.rikko írta:Paco-nak is adhatnának 30 percet, hogy némileg pihenjen Suarez is. Talán ismét betalál és akkor talán lesz némi önbizalma is.
Tuti biztos vagyok benne, hogy vissza fog, játszott már rengetegszer velük együtt a pályán, és mindig hátrébb volt. Nem hiszem, hogy csak kényszerből teszi ezt, szerintem szereti is, ha rajta mennek át a támadások, nem szélsőként kell "csak" ténykednie.rikko írta:Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit hoz ez a kp.
Denis és Rafinha által jön egy kis technika és lendület. Így talán Messinek sem kell visszamászkálnia , hanem egyből a kapu elől tud rendezkedni.
Nekem sem nagyon tetszett a hétvégi formáció. A 3-4-3-ban lehetne fantázia, de nem ebben a formában, ahogy Lucho erőlteti. De tényleg örüljünk, hogy látja, hogy valami nem működik, és próbálkozik változtatni, bízzunk benne hogy az idő őt igazolja majd.Egyre valószínűbb számomra, hogy ezt 3-4-3-t eszelte ki Lucho a PSG elleni visszavágóra, azért nyomatja ezt most.
Majd kiderül, mennyire jön ez be, szerintem már szombaton se működött. Mindenesetre örömteli, hogy valamit próbál legalább változtatni.
2-vel alattad.visca el barca írta: Barça line-up vs Sporting: Ter Stegen, Macherano, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Denis, Rafinha, Messi, Suárez, Neymar
ntibi67 írta:Talán ezekben bízhatunk
Umtiti jó igazolás volt
ter Stegen piszok jó kapus
Meggyógyult Turan és a Kisfőnök
Neymar gólszegény időszakában is iszonyú szintet hoz
Suarez jó erőben van
A középpályára kötött EKG életjeleket mutatott
Enrique taktikája - döbbenet, de - működött
Nálunk focizik Messi
hiába próbálsz erőlködni matyika, neked is ideje lenne belátnod, hogy amióta elvesztettük a kp-s dominanciát, azóta buszkecc is látványosan visszaesett. ő a megagigapasszkirálylabdatartóstikitakás barcának alappilére volt, nem hiába lehetett róla úton-útfélen olvasni, hogy mennyire is fontos volt, és ezt akinek szeme van nem is vitatja. hányszor de hányszor védtem én is (itt is, máshol is), mondván sosem volt világklasszis, de abba a gépezetbe ő volt a tökéletes fogaskerék. viszont amióta a sok láma edző rájött, hogy többek között őt kell megfojtani, illetve a világklasszisok is kikoptak mellőle azóta kiütköznek a hiányosságai. azok amik régen is megvoltak, de a játékunk, illetve a társak minősége miatt nem volt annyira szembetűnő. lassú, tohonya, csuklósbusz, szerleni, ütközni, fejpárbajt nyerni nem tud. sokszor említem, hogy jövőre az új edzőnek a legfontosabb feladata azt lesz, hogy vmit kezdjen a középpályával és nekem óriási kérdés, hogy lesz-e bárkinek is annyi vér a pucájában, hogy beáldozza, mert ő láthatóan csak a régi szerepkörében tudott tündökölni. őszintén szólva, valószínűleg az új edző is maradni fog a 4-3-3-nál (sztem a vezetőség ebből nem fog engedni, jöhet ide allegri is a 3-5-2-vel, meg a franc tudja ki - ez ragaszkodás lesz majd a halálunk), viszont ha áttérünk a ma divatos 3 b2b kp-sra, akkor neki már semmi keresnivalója nem lesz abban a csapatban.S.Agüero írta:Hagyjad, lassú. Igaz, hogy 5 éve is pont ilyen gyorsaságú volt a középpályánk. Csak akkor a labda dupla ilyen gyorsan ment, amihez alapfeltétel, hogy a középpályásaink közel legyen egymáshoz. 20 méterekre nehéz gyorsan és pontosan megjátszani a labdát a középpályán.Busquets pedig nem rossz játékos, hétvégén is voltak nagyon jó megmozdulásai , meg milyen higgadtan kihozta a labdát cselt vállalt a 16-osunknál. Mondjuk felesleges kockázat volt, de akkor is.
Ma és hétvégén is remélem, hogy kezd a Busi-Ini kettős. Nem értem, miért kellene őket a padon kezdetni. Ma melléjük Denist tenném, hátul az alapnégyes, előre meg mehet Paco.
Hagyjad, lassú. Igaz, hogy 5 éve is pont ilyen gyorsaságú volt a középpályánk. Csak akkor a labda dupla ilyen gyorsan ment, amihez alapfeltétel, hogy a középpályásaink közel legyen egymáshoz. 20 méterekre nehéz gyorsan és pontosan megjátszani a labdát a középpályán.Busquets pedig nem rossz játékos, hétvégén is voltak nagyon jó megmozdulásai , meg milyen higgadtan kihozta a labdát cselt vállalt a 16-osunknál. Mondjuk felesleges kockázat volt, de akkor is.
Busquets pedig nem rossz játékos, hétvégén is voltak nagyon jó megmozdulásai , meg milyen higgadtan kihozta a labdát cselt vállalt a 16-osunknál. Mondjuk felesleges kockázat volt, de akkor is.rikko írta:Én nem csak a kp-ben látom az idei "rossz" szezon okait.
Ott van például Neymar, aki rettentően sokat melózik, de mindent kihagy, pedig ott elöl kell a gól, pláne kiélezett helyzetben. A sok rotálás és egyes játékosok formán kívülisége is rettentően odavert a teljesítménynek. Lehet rosszul látom, de az LE féle fociba egy birodalmi lépegető stílusú Busquets nem fér el. Egyszerűen lomha, hiába kegyetlen jó a játék olvasásában,ha az ellenfél megöli a játékát. Persze Gomessel sem vagyunk előbbre, de mit nem adnék én egy Verratti, Matuidi féle fürgébb emberkéért. Nagyon sokat lassult a játékunk ,ez természetesen a kp hibája nagyrészben. Viszont a szélső védőink nem tudnak úgy támadásba lépni,mint szoktak. Összhang sincs meg a Robi - Messi oldalon. Illetve az edző is sokszor lecsóba nyúlt. PSG elleni meccsen 2-0-nál meg kellett volna fogni az ellenfélt és inkább időt húzni, védekezni, mint azért a semmiért küzdeni. Bele is szaladtunk a késbe kaptunk egy négyest. Annyira látható volt 30 perc után, hogy ez megint az a meccs, ahol kb 2 évig is focizhattunk volna, akkor sem lőttünk volna gólt. De most erőt kell meríteni az ATMA elleni győzelemből. Ma Neymarral gólt kell lövetni és nem bánnám, ha LE lehetőséget adna Paco-nak is. Fel kell tenni egy komoly kezdőt, agyon kell verni a Gijon-t és készülni a hétvégi meccsre. Aztán PSG.
Az a baj egyébként, hogy LE hajlamos fullba tolni a rotációt és a könnyebbnek ígérkező meccsen 4-5 alap kezdő játékos helyett is kihagyni. És amikor kiegészítő játékosokból kezd több is, akkor ha nem megy valakinek az adott csapategységben, akkor már nem kiegészítő játékos módjára kell játszani, hanem extrát virítani. Egy példával élve, mondjuk DS-nek se mindegy, hogy egy Busi-Rakéta duó mellett kellene Iniestát helyettesítenie, vagy mondjuk AG-vel és egy posztidegen Ardával pislogják végig, ahogy átrohannak rajtuk a kp-n.visca el barca írta:a whoscored pl a legerősebb kezdőt jósolja. remélem LE nem fog az AG,DS tengellyel bohóckodni, mert akkor majd az lesz mint a leganes ellen.Léfe írta:Ezeket az összeállitásokat nem tudom ki találja ki, de szinte soha nem ez a kezdő. Ez csak egy találgatás, kár rajta rugozni. És ugye most látszik az az ök.örség, hogy tavasszal kell jónak lenni.
Ősszel is - egész évben jónak kell lenni, még akkor is, ha minden meccset nem lehet megnyerni.