S.Agüero írta:Busquets pedig nem rossz játékos, hétvégén is voltak nagyon jó megmozdulásai , meg milyen higgadtan kihozta a labdát cselt vállalt a 16-osunknál. Mondjuk felesleges kockázat volt, de akkor is. 
Hagyjad, lassú. Igaz, hogy 5 éve is pont ilyen gyorsaságú volt a középpályánk. Csak akkor a labda dupla ilyen gyorsan ment, amihez alapfeltétel, hogy a középpályásaink közel legyen egymáshoz. 20 méterekre nehéz gyorsan és pontosan megjátszani a labdát a középpályán. 
Ma és hétvégén is remélem, hogy kezd a Busi-Ini kettős. Nem értem, miért kellene őket a padon kezdetni. Ma melléjük Denist tenném, hátul az alapnégyes, előre meg mehet Paco.

hiába próbálsz erőlködni matyika, neked is ideje lenne belátnod, hogy amióta elvesztettük a kp-s dominanciát, azóta buszkecc is látványosan visszaesett. ő a megagigapasszkirálylabdatartóstikitakás barcának alappilére volt, nem hiába lehetett róla úton-útfélen olvasni, hogy mennyire is fontos volt, és ezt akinek szeme van nem is vitatja. hányszor de hányszor védtem én is (itt is, máshol is), mondván sosem volt világklasszis, de abba a gépezetbe ő volt a tökéletes fogaskerék. viszont amióta a sok láma edző rájött, hogy többek között őt kell megfojtani, illetve a világklasszisok is kikoptak mellőle azóta kiütköznek a hiányosságai. azok amik régen is megvoltak, de a játékunk, illetve a társak minősége miatt nem volt annyira szembetűnő. lassú, tohonya, csuklósbusz, szerleni, ütközni, fejpárbajt nyerni nem tud. sokszor említem, hogy jövőre az új edzőnek a legfontosabb feladata azt lesz, hogy vmit kezdjen a középpályával és nekem óriási kérdés, hogy lesz-e bárkinek is annyi vér a pucájában, hogy beáldozza, mert ő láthatóan csak a régi szerepkörében tudott tündökölni. őszintén szólva, valószínűleg az új edző is maradni fog a 4-3-3-nál (sztem a vezetőség ebből nem fog engedni, jöhet ide allegri is a 3-5-2-vel, meg a franc tudja ki - 
ez ragaszkodás lesz majd a halálunk), viszont ha áttérünk a ma divatos 3 b2b kp-sra, akkor neki már semmi keresnivalója nem lesz abban a csapatban.