Asszem nemsokára elköltözhetsz anyudtólcsababarca írta:Pest megye déli része, szántó egyébként.
Alma volt rajta főleg meg szilva, egy részén szamóca. De kihúzattuk a fákat, úgyhogy most üres.

Asszem nemsokára elköltözhetsz anyudtólcsababarca írta:Pest megye déli része, szántó egyébként.
Alma volt rajta főleg meg szilva, egy részén szamóca. De kihúzattuk a fákat, úgyhogy most üres.
recrea írta: Ez ennél kicsit bonyolultabb![]()
Egyrészt zárt piac, ha nem vagy a szakmában, akkor előbb nyersz a lottón, minthogy 100 ha földet vásárolsz, vagy jóban vagy valakivel és állami földhöz jutsz, de azokat most magánosították.
Állattenyésztés meg kuka Magyarországon, tönkreverték, pedig rengeteg munkát adna, növénytermesztésben pedig nincs szükség élő munkaerőre.
Szőlészetek kaptak az utóbbi években milliárdokat, de főleg a nagyok, a növénytermesztés pl totál ki van zárva az EU-s pályázatokból, igaz ők megkapják a földalapú támogatást, de az az időszak is lejár 2020-ban, utána lesz egy kis rendeződés a piacon.
Ez ennél kicsit bonyolultabbrikko írta:Agrár dolgokban érdemes gondolkozni. Földek vásárlása, szőlő , tenyésztés. Ehhez szép EU-s támogatások járnak és kb ingyen felhúzhatsz egy jól kereső dolgot. Persze hiába van pénz, ha a szakma nincs meg. Mert oké, hogy van 100 milkája v.kinek vesz 100 hektárt és megfelelő emberkéket tesz, de neki nem is annyira lényeg ez. Viszont aki a semmiből kezdni annak elengedhetetlen a szakmai rész.Nero. írta:Vállalkozásra kinek milyen ötlete van? Mondjuk olyan amire ma nagy a kereslet és kevesebb mint 5 millából ellehet indulni.
0-24be ezen agyalok, mert hiába van jó munkám, egy háznak az árát meg azt az életszínvonalat amit én elképzeltem magamnak alkalmazottként sose fogom tudni elérni.
Nero. írta:Vállalkozásra kinek milyen ötlete van? Mondjuk olyan amire ma nagy a kereslet és kevesebb mint 5 millából ellehet indulni.
0-24be ezen agyalok, mert hiába van jó munkám, egy háznak az árát meg azt az életszínvonalat amit én elképzeltem magamnak alkalmazottként sose fogom tudni elérni.
Ha ezt itt kérdezed, akkor felejtsd el. Egy vállalkozásnál sokadik szempont a tőke, hiába van 100 milliód, ha ostoba vagy.Nero. írta:Vállalkozásra kinek milyen ötlete van? Mondjuk olyan amire ma nagy a kereslet és kevesebb mint 5 millából ellehet indulni.
Passzív jövedelemnek jó. Én 2009-ben vettem Óbudán és Csepelen kettőt lakóparkban, jelenleg kb. a duplájáért tudnám eladni.Bob_Marley írta: Egyébként meg igen, felmentek az albérlet árak. Ismerősömmel gondolkoztunk is, hogy összedobni egy kisebb lakásra és kiadni "hostelnek". Nagyon megy ez most és addig kéne ütni a vasat, amíg meleg. Szerintem már el is késtünk.
Egyébként ezzel szerintem nincs is baj, amit írsz. Előző számszerűsítésben is ez nem volt szerencsés, mert ha valaki tudja mit akar az a lényeg. Lehet lassabban éri el, de én is így vagyok vele, amit te írtál. Kiskoromban elkezdtem lakástakarék pénztárat, megtakarítás + kis tőzsde.csababarca írta:Bob, 7számjegyű kézhez kapott fizu?:D politikus vagy?:D
(Csak viccelek)
Én nem érzem magam tojnak amiért a szüleimmel élek, most ez van, majd lesz saját lakás 2-3 év múlva.
De ha ettől kevesebb vagyok akkor ez van.
visca el barca írta:én 35 vagyok, de jelenleg anyámmal élek (hogy miért az most mellékes). akkor ezek szerint én egy sz*rdarab vagyok a szemedben? azért mert neked összejött az élet, meg itt arcoskodsz, hogy milyen sokat keresel, még nem kellene másokat az életkörülményei között fikáznod. tipikus felsőbbrendű pesti ember lehetsz, aki nincs a te színvonaladon, az nulla, értéktelen.Nero. írta:kifejezetten gáznak tartom hogy ma Mon 10/7-8 28 év alatti ember még mindig a szüleim él.
Egyáltalán nem ezt írta szerintem. Maga a számszerűsítés nem volt szerencsés,visca el barca írta:én 35 vagyok, de jelenleg anyámmal élek (hogy miért az most mellékes). akkor ezek szerint én egy sz*rdarab vagyok a szemedben? azért mert neked összejött az élet, meg itt arcoskodsz, hogy milyen sokat keresel, még nem kellene másokat az életkörülményei között fikáznod. tipikus felsőbbrendű pesti ember lehetsz, aki nincs a te színvonaladon, az nulla, értéktelen.Nero. írta:kifejezetten gáznak tartom hogy ma Mon 10/7-8 28 év alatti ember még mindig a szüleim él.
Plusz halkan megjegyezném, hogy olyan opció is van, ahol nem csak a gyereken múlik a költözés, mert a szülő se tudná fenntartani egy fizetésből a háztartását. És itt nem arról van szó, hogy nem tudna minden második hétvégén wellnessbe menni, hanem az összes számlát befizetni, kaját venni, ruhákat, alap szükségleteket kielégíteni..csababarca írta:Abból a 7-8 28 évesen szüleivel élő 5-6 kényszerből teszi ezt.
én 35 vagyok, de jelenleg anyámmal élek (hogy miért az most mellékes). akkor ezek szerint én egy sz*rdarab vagyok a szemedben? azért mert neked összejött az élet, meg itt arcoskodsz, hogy milyen sokat keresel, még nem kellene másokat az életkörülményei között fikáznod. tipikus felsőbbrendű pesti ember lehetsz, aki nincs a te színvonaladon, az nulla, értéktelen.Nero. írta:kifejezetten gáznak tartom hogy ma Mon 10/7-8 28 év alatti ember még mindig a szüleim él.