Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az életben mindig egyszerűbb negatívnak lenni, pláne magyarként.hedora írta:Hol vannak az emberek akik temették ezt a csapatot.... hol????
Hahó, 2:0-ra vezetünk, vagy még a stream nem ért el odáig.palesz77 írta:Eddig ez a meccs nálam 10/10, egyedül a gólok hiányoznak kicsit, de a játék kárpótol. Ha ezt a vonalat vinné tovább, és fejlesztené még tökéletesebbre Unzue esetleg, akkor maradhat..Hasonló gála van, mint tavaly ellenük, nem értem, hogy lehet ekkora kontraszt az idegenbeli meccsek meg a hazaik között velük. SR posztja is kulcs amúgy szerintem a jó játékhoz, vagyis az, amit a szélekkel csinált Lucho. Alba mondjuk biztos nem örül, hogy alig megy fel, de SR középpályára veló fellépéseivel ott van +1 ember, kisebbek a távolságok, jönnek a háromszögek, gyorsabban jár a labda.. Elől meg Neymar egyedül szétszedi a baloldalt, jót tesz neki a totális szabadság ma, a jobbszél meg Rafinhának hála nem kong az ürességtől, baromi jó nézni ezt a mait na..

ezzel az a baj, hogy nem lesz jobb a védekezésünk, az előre játékunk viszont megsínyli.TripleH írta:Szerintem Lucho kicsit próbálja koppintani Contét, hogy 2 védekezőbb játékos középre.

Szerintem Lucho kicsit próbálja koppintani Contét, hogy 2 védekezőbb játékos középre.Nero. írta:Iniesta megint sehol ez több mint nevetséges. Nyáron meg kell venni Verattit a helyére mert a spanyollal már nem lehet számolni.palesz77 írta:Barça line-up vs Celta: Ter Stegen, S.Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rafinha, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
Kíváncsi leszek, hogy sima 4-3-3 lesz, vagy a 3 védős rendszer, amivel mostanság kísérletezett Lucho. Remélem utóbbi.

Nem mindegy, hogy nem számolnak vele, vagy ő miatta nem lehet vele számolni.Nero. írta: Iniesta megint sehol ez több mint nevetséges. Nyáron meg kell venni Verattit a helyére mert a spanyollal már nem lehet számolni.
Iniesta megint sehol ez több mint nevetséges. Nyáron meg kell venni Verattit a helyére mert a spanyollal már nem lehet számolni.palesz77 írta:Barça line-up vs Celta: Ter Stegen, S.Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rafinha, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
Kíváncsi leszek, hogy sima 4-3-3 lesz, vagy a 3 védős rendszer, amivel mostanság kísérletezett Lucho. Remélem utóbbi.
persze.csabooo írta:Kifejtenetek, hogy mi ez a nagy utalat DS fele ?![]()

Számomra akkor lesz jó a véghajrá, ha mi nyerjükpalesz77 írta:Ennyivel a vége előtt mondjuk ez szinte lehetetlen, de fog még a Real is nyilván pontokat hullatni. A kérdés az, hogy mi végre elkezdünk-e kiegyensúlyozottan játszani, vagy marad a hullámzó forma. Lucho távozása szerintem ilyen szempontból mentálisan jól jöhet, adhat egy plusz lökést a srácoknak. Kemény menet lesz, az biztos, remélem a csapatbanban most ezzel az 5 meccses győzelmi szériával megváltozott valami, és a kiegyensúlyozottság mintapéldánya lesz mostantól mindenki..Akkor tényleg meglehet a bajnokság - is -, de szerintem a Real is úgy fog teperni, mintha az életük múlna rajta, közben a Sevilla se nagyon maradozik le egyelőre.. Jó kis véghajrá lesz ez úgy tűnik.
Busquets most szerintem - végre - jól játszott. Mascherano idén legfeljebb egy félidőt volt képes jól teljesíteni (majdnem) azon a poszton. Talán érdemes lenne a két fickót csereberélni egy meccsen belül. Jót tenne a lelküknek is...ntibi67 írta:Ebben a 3-4-3 felállásban a hétvégén megnézném SR vagy Mascheranot,Busquets helyén.