2017.04.12. 22:02:02
Nagyot csalódtam ebben az emberben, sokáig bíztam benne, hogy idővel befog vállni, még csak 1 komolyabb éve volt és még mindig nem hozza meccsenkénti extrát + az áfát, ráadásul idén rajta megy el az egész szezon.
Én mindig az olyan embereket tartottam igazán jó kapusnak, akik a védhető mellé hozzátesznek valami extrát, na most ezt tavaly láthattuk ugye tőle a Bayern elleni visszavágón, elképesztő volt viszont gyorsan felejthető is hiszen Bravo mártírrá vállt, mai napig egy bronz lakattal lezárt kis fémdobozkámban tartom a takonnyal telefújt zsebkendőmet amit az eladásának napján produkáltam.
Megkezdődött a szezon és nagy elvárásokkal teli ültem le meccseket nézni, ahol külön követtem a kapusunk munkásságát. Laza kis meccsek voltak, pontvesztések nem rajta múlottak, úgy fogalmaznék, hogy minden esetben csapatként valltunk kudarcot. Itt a végén pedig ténylegesen egyértelművé vállt számomra, hogy az amit eddig tett a klubért, hogy jelenleg is több fronton még versenyben vagyunk -gondolok itt a PSG elleni jelenetre, amikor Cavani véletlen rárúgta Stegen lábára a labdát- mind arra szolgált, hogy alaptalanul bízzunk egy olyan emberben, akiben nincs jövő...Mintha a jó cselekedeteket akarná elfedni, eltüntetni. Meccsről-meccsre megyünk és ez már kevés tőle, ne a feje fölötti kis angyalka védje a lövéseket, hanem ő.
Én, mint aki végig hitt benne mélységesen csalódtam. Miért történik ez? Miért teszünk fel folyton költői kérdéseket? Miért nyomatékosítunk kérdőjelekkel? Miről beszélek most?
Valdes testvérbaráthűségestárs volt velünk éveken keresztül és csak a középpályáig láttunk. Kaptunk egy fiatal kapust akiben óriási potenciál van, mégsem kell nekünk.
Saját magam is hibásnak tartom, elvesztettem benne hitem, ezt az utóbbi meccsek döntették el velem. Nincs védelem? Nincs középpálya? TER STEGEN!!!!!!!!!!!!!!