Higuaín ziccere is csak fogható volt akkor gondolom.

Hát ő német.Soha egy pillanatra sem inognak meg abban, hogy jó amit csinálnak és ehhez ragaszkodnak az utolsó vérig.Ezért van a mondás német csapatot akkor gyoztél le ha lefújták.Nagyon komoly hogy a végsőkig képesek hinni.Ez nem sopánkodok, hogy egyszer meghalok hanem elébe megyek és csinálok valamit ellene hozzáállás az ami nagyon értékelendő tőlük.Messias2 írta:"After we conceded the goal, Ter Stegen started screaming: 'We never die, we are Barcelona!'"
"He continued screaming: 'We will win. We will win!' At one point I told Busquets that Ter Stegen wasn't okay."- Javier Mascherano
Kiráz a hideg.
Amennyiben igaz, akkor nem semmi a srác. Le a kalappal.Messias2 írta:"After we conceded the goal, Ter Stegen started screaming: 'We never die, we are Barcelona!'"
"He continued screaming: 'We will win. We will win!' At one point I told Busquets that Ter Stegen wasn't okay."- Javier Mascherano
Kiráz a hideg.
Ha minden igaz 63:12-nél, alig 2 perccel a PSG gólja után volt.visca el barca írta:valaki megtudná mondani hogy kb hányadik percben volt. délután végignézem még 1x az egész meccset, de szeretném előbb megnézni
valaki megtudná mondani hogy kb hányadik percben volt. délután végignézem még 1x az egész meccset, de szeretném előbb megnézniMQuCsabi írta:Cavani harmadik helyzet3nél az a bravúr nagyon kellett. Meg a feljövetele után az a szerelés is.
Abszolút nem az ő gólja volt. Viszont bemutatott pár hatalmas bravúrt ami kellett a mai győzelmünkhöz.csababarca írta:Olyan területen ment el a labda, ahova a legnehezebb odanyúlni. Kézilabdakapusok tudnának mesélni, védhetetlen terület az.
Amúgy első blikkre azt hittem potyázott, első ismétlésnél már láttam,hogy nem.
Szerintem az első szezonjától igazolja folyamatosan, egy-két rövid gyengébb időszakot kivéve. Nem igazán értem sokaknak miért meglepetés hogy baromi jó kapus.Rivaldo11 írta:Ide senki még? Pedig pazar volt a srác megintcsak, tán kezdi beigazolni a vele kapcsolatos várakozásokat!