Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
látod ezért szeretek vitatkozni, engem nem lehet meggyőzniTromort77 írta:veb!
Századjára is leírom, hogy talán az a játékosok szemében is jelet valamit, hogy valaki már akkor is a csapatnál volt edző amikor ők bemutatkoztak. Lehet, hogy csak kapus edző volt akkoriban, de akkor is a tapasztalata megkérdőjelezhetetlen, arra pedig nem hinném, hogy ne néznének fel.
De szélmalom harc Veled vitatkozni mert az itt eltöltött rövid pályafutásom alatt nem láttam, hogy Nálad bármilyen érv is elfogadható lett volna bármilyen témában is.
mint ahogy jogosan írod, ha a temetés is korai volt, szerintem a hurráhangulat is korai.Nero. írta: "Ne tévesszen meg senkit a 6-1"![]()
Hát komolyan basszus akkor ne tévesszen meg senkit az első éves triplázás, a tavalyi dupla, az idei tabella, a madridi 0-4, a Nou Campban a gálák, a normális morál, stb. stb...
Szerintem itt sokan már nem látnak a jótól.
Szerintem azáltal, hogy ott van a klubnál 10 éve pályaedzőként meg volt előtte játékosként is, kiérdemelt olyan tiszteletet, hogy hallgatnak a szavára. Én Koemant írtam, hogy jobban szeretném, neki nagy sikerei is vannak játékosként.visca el barca írta:eternal cycle S01E02Bob_Marley írta:a játékosok felnéznek rá.![]()
trmortot is faggattam, de Te is elmagyarázhatnád nekem, hogy ugyan miért néznének fel unzuéra, mert ahogy kivettem a szavaidból, ezt Te is tényként kezeled.
+1Tromort77 írta:Mondjuk azoknak akiknek Luis Enrique is csak középszer azokkal értelmesen nem lehet ezt megvitatni. Tény, a Barca kispadjára nem taktikai zsenik vagy forradalmárok kellenek, hanem olyan emberek akik ismerik a klub szokásait és nem forgatják fel azt.
Ha valami nincs elromolva azt nem kell megjavítani. Van egy zseniálisan működő modellünk, ha van rá lehetőség ezt továbbvinni akkor nem értem miért kockáztatnánk külsősökkel.
Nekem röhejes ez a beleuntunk a sikerekbe ezért legyen már valami kis változás is a csapat környékén mentalitás. Nekem tetszik ez a játék és csak így tovább. Még ha döcögős is a sikerre vezető út idén.
veb!
Századjára is leírom, hogy talán az a játékosok szemében is jelet valamit, hogy valaki már akkor is a csapatnál volt edző amikor ők bemutatkoztak. Lehet, hogy csak kapus edző volt akkoriban, de akkor is a tapasztalata megkérdőjelezhetetlen, arra pedig nem hinném, hogy ne néznének fel.
De szélmalom harc Veled vitatkozni mert az itt eltöltött rövid pályafutásom alatt nem láttam, hogy Nálad bármilyen érv is elfogadható lett volna bármilyen témában is.
azért a fogalmakat ne cserélgesd önkényesen! LE. elmegy (önként) a munkásságát majd értékelhetjük, ahol szóba jöhetnek a sikerek és a kudarcok is. a középszerűségét arra értettem, ahogy a játékosállomány megújulását intézte és most ezzel az "ajánlással" hasonlóan merített!MichaaBee írta:Azért ezt így elég meredeknek érzem. LE "középszerűsége" hozott nekünk eddig 10-ből 8 trófeát és minden esélyünk megvan, hogy ez 13-ból 11, de legalábbis 13-ból 9 legyen. Amikor arról beszélnek az emberek, hogy a Barcelona szurkolók el vannak szállva, akkor pontosan arra szoktak gondolni, hogy ezt a statisztikát itt nyugodtan le lehet középszerűzni.mess2009 írta:egy ferrariba friss jogsival?! kb. ez Unzue. tovább kisértene LE. "középszerűsége" ahogy az összevásárolt embereivel meg vagyunk áldva.
a 6:1 az valami csoda volt, ezt igazolandó azt ajánlom mindenkinek kezelje együtt a 0:4 el! én most újra néztem azt is -mit mondjak- kijózanító.![]()
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy minden meccsen élmény nézni az idei játékunkat, de ott vagyunk egy döntőben, 4-ről visszajöttünk a BL-ben, a bajnokságban pedig az egykor 9 pontos hátrány után mostmár ott tartunk, hogy a saját kezünkben a sorsunk. Ha valaki a Pep-féle csapaton szocializálódott, akkor megértem, hogy ez csalódás, de reálisan nézve most is elképesztően sikeresek vagyunk. Nem fog összedőlni a világ, ha Unzuét nevezik ki és Sampaoli esetében egy most vagy soha esélyről beszélünk.
Hogy Unzuénak mennyire friss a jogsija, arról pedig annyit, hogy kisebb megszakításokat leszámítva Rijkaard óta itt van, nem hiszem, hogy Guardiola, Vilanova, Martino vagy Enrique ennél sokkal tapasztaltabban ültek volna be a volán mögé. Némi tisztelet azért kijár szerintem Unzuénak is.
eternal cycle S01E02Bob_Marley írta:a játékosok felnéznek rá.
Azért ezt így elég meredeknek érzem. LE "középszerűsége" hozott nekünk eddig 10-ből 8 trófeát és minden esélyünk megvan, hogy ez 13-ból 11, de legalábbis 13-ból 9 legyen. Amikor arról beszélnek az emberek, hogy a Barcelona szurkolók el vannak szállva, akkor pontosan arra szoktak gondolni, hogy ezt a statisztikát itt nyugodtan le lehet középszerűzni.mess2009 írta:egy ferrariba friss jogsival?! kb. ez Unzue. tovább kisértene LE. "középszerűsége" ahogy az összevásárolt embereivel meg vagyunk áldva.
a 6:1 az valami csoda volt, ezt igazolandó azt ajánlom mindenkinek kezelje együtt a 0:4 el! én most újra néztem azt is -mit mondjak- kijózanító.
Miért fogod a fejed emiatt? Láthatjuk hogy koránt sincs akkora gáz mint amit a fórum hitt egy hónapja, ebben a csapatban még bőven van kraft nem kell még radikális változás Sampaolival, Nainggolannal meg a többi divatnévvel.csababarca írta:Tromort77 írta:Barca's current assistant coach Carlos Unzué is the main candidate to take over, once Luis Enrique leaves Barcelona this summer. [marca]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mondjuk várható volt, hogy ha sikerek jönnek a finis felé,ez lesz.
Nem azt mondtam, hogy olcsót, hanem jóval olcsóbbat mint egy 60-70-80 milliós Bellerín.csababarca írta:Én ha ez lenne, maradna, akkor nem egy olcsó kh cserét hoznék, hanem Piqué és Umtiti mellé harmadiknak egy kezdő szintet. Masch meg rotáció tagja lenne.
De ez én vagyok.
Mindenesetre, meg kell várni azért pár hetet, hogy mennyire működik ez a rendszer, alkalmas e hosszútávon a dolog,vagy csak tűzoltásnak volt jó.
Én csak ebben az esetben támogatnám, hogy ő legyen. Ezzel legalább nem kéne 60-80millios jobbhátvéd, csak egy jóval olcsóbb kh csere. Ráadásul valszeg. Vidal is még inkább passzolni fog a rendszerbe.palesz77 írta:Marca mondjuk nem a legjobb forrás, még ha teljesen hihető hírt is hoztak most le. Én akkor örülnék neki, ha vele ezt a 3-4-3/3-3-1-3 féle felállást vinnénk tovább.
Tromort77 írta:Barca's current assistant coach Carlos Unzué is the main candidate to take over, once Luis Enrique leaves Barcelona this summer. [marca]![]()
![]()
Pep akkor akart átállni a 3-4-3-ra nagyon és jól is ment amikor érkezett Alexis és Fabre plusz Thiago akkor nagyon sokat játszott.looka írta:Nekem rémlik, hogy láttuk már ezt a felállást (vagy legalábbis nagyon hasonlót) Pep idejében, Messi visszavont támadóként, előtte 3 csatár, mögötte a Xavi-Iniesta- Busquets kp, meg hátul 3 középhátvéd...
De lehet, hogy az picit más volt. Mindenesetre elég jól működött tegnap ez a rendszer, de abban nem vagyok biztos, hogy amennyiben nem egy Málaga-taktikával kiálló, és az első félidőben totál betojt PSG az ellenfél, akkor is ilyen jól működött volna. Kellett a győzelemhez az ellenfél butasága is, persze ez most a legkevésbé sem érdekel.