mess2009 írta:egy ferrariba friss jogsival?! kb. ez Unzue. tovább kisértene LE. "középszerűsége" ahogy az összevásárolt embereivel meg vagyunk áldva.
a 6:1 az valami csoda volt, ezt igazolandó azt ajánlom mindenkinek kezelje együtt a 0:4 el! én most újra néztem azt is -mit mondjak- kijózanító.
Azért ezt így elég meredeknek érzem. LE "középszerűsége" hozott nekünk eddig 10-ből 8 trófeát és minden esélyünk megvan, hogy ez 13-ból 11, de legalábbis 13-ból 9 legyen. Amikor arról beszélnek az emberek, hogy a Barcelona szurkolók el vannak szállva, akkor pontosan arra szoktak gondolni, hogy ezt a statisztikát itt nyugodtan le lehet középszerűzni.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy minden meccsen élmény nézni az idei játékunkat, de ott vagyunk egy döntőben, 4-ről visszajöttünk a BL-ben, a bajnokságban pedig az egykor 9 pontos hátrány után mostmár ott tartunk, hogy a saját kezünkben a sorsunk. Ha valaki a Pep-féle csapaton szocializálódott, akkor megértem, hogy ez csalódás, de reálisan nézve most is elképesztően sikeresek vagyunk. Nem fog összedőlni a világ, ha Unzuét nevezik ki és Sampaoli esetében egy most vagy soha esélyről beszélünk.
Hogy Unzuénak mennyire friss a jogsija, arról pedig annyit, hogy kisebb megszakításokat leszámítva Rijkaard óta itt van, nem hiszem, hogy Guardiola, Vilanova, Martino vagy Enrique ennél sokkal tapasztaltabban ültek volna be a volán mögé. Némi tisztelet azért kijár szerintem Unzuénak is.