Áthozom ide őket a Gomes topicból, ott már ez off:
LG írta:Ezt igy el is tudom fogadni, de én most nem álom Barcában gondolkodom, hanem a próbálok a realitásoknál maradni, ebben az esetben viszont a formába hozásával járnánk jobban. Az anyagi forrásainkra más helyeken sokkal égetőbb szükség van, mint hogy a horvát helyére hozzunk egy sztárigazolást.
Én arra gondolok, hogy megújulunk majd nyáron, és akkor én nem olyan irányba mennék el, ahol ő kezdő lenne. Jelen pillanatot nézve én is úgy gondolom, hogy az ő maximumával mennénk a legtöbbre - bár ha Denis úgy játszana mindig, mint a Sevilla ellen, az vetekedne vele, de erre még annyi esély sincs, mint Rakitic formajavulására -, PSG ellen mindenképp, mert lenne egy ember, aki belemegy keményen az ütközésekbe, keresi a párharcokat. Ha formába van, akkor támadásokhoz is tud adni, bár ezt már olyan rég láttuk, hogy sokan el is felejtik, hogy megy neki ez is azért.. Mondjuk baromi sokat javított Alves ezen, mert kettejük közül a brazil volt inkább a labdabiztos ember ott a jobboson építkezéskor, jelenleg ez hiányozna, de ennél akkor is többet tud a horvát.
Viszont sajna ezt nem tudom mikor láttuk utoljára, az első hónapban talán csak, ilyen hosszú hullámvölgye még nem volt itt, pedig 2-3 hónapnál tovább nem tartotta a csúcsformáját egyhuzamban sose, sőt.
eimenis1212 írta:Chino, Nem akarom szétoffolni a topikot, de Rakitic tekintetébven maximálisan egyetértek Palesszel. Sztem az utolsó 2-3 éve arról szól, hogy mivel ment a csapatnak (máramennyire) ez elfedte azt h ő nagy alibi ember. Támadásban évek óta nem tesz hozzá semmit (cselekkel, indításokkal sem), lőni elvileg tud,de amikor nagyritkán elvállalta akkor a megye3-as szintet idézte. Védekezésben meg nem akkora király mint amekkorának ki volt kiáltva. De nem offolok. A lényeg h nem a múltról, hanem az elkövetkező 2-3-4 évre lehet fogadást kötni

Meglátjuk
Mondjuk én ennyire nem látom rossz játékosnak a horvátot, Gomesnél szerintem jobban is passzol hozzánk összességében. De én inkább egy Keita szerepkörben szeretném látni, viszont arra itt lenne SR is, aki még inkább passzol ide szerintem, és még el is fogadná ezt jó eséllyel. Ellenben a horváttal, akinek úgy tűnt az idei alapján, hogy nem tetszik a csere szerepkör, de lehet az egész pletyka volt csak igazából.
De azért Rakiticet nem tartom egy gyenge játékosnak, csak szimplán nem egy kezdő szintnek egy nekem igazán tetsző Barcában. Másodvonalas játékosnak mondanám én, közvetlenül a szűk elit mögött, csak itt meg a jó focihoz a legjobbak közül kéne, hogy játsszon valaki. Leginkább nyomás alatt jön ez ki, akkor nagyon könnyű zavarba hozni sajnos, és nem is mer általában kicsit rizikósabb megoldást választani, ami pl Busi féle játékosoknak zsigerből jön, és elengedhetetlen a gördülékeny játékhoz, már ha előre is akarunk haladni. De ennek ellenére azért a szépeket se felejtem tőle, adott már olyan labdákat, amit Xavi is megirigyelne, voltak nagy bombái, nagy mentései, jó meccsei. De ettől függetlenül nekem hiányérzetem van vele kapcsolatban, úgy az egész Barcás karrierjét is nézve.