2017.03.16. 08:26:02
Én a Dortmundért szurkolok, sose láttam még Barca-Dortmund párharcot, pedig tök jó meccsek lennének szerintem. Ellenük talán jók is lennénk, ők se a legstabilabbak hátul, bár azért a kontráiktól tartanék, nem is kicsit.. Nyugodt nem lennék ellenük, de inkább ők, mint egy Juve, Bayern, Atma vagy Real.. Még talán a Monacot is ide sorolnám, ez a gyors erőfoci nem nagyon fekszik nekünk, még ha védekezni ők se tudnak.
Realt meg én nagyon nem akarok, egy az, hogy azzal ismét egy olyan párharc, ami minimum 2-szer garantált évente, semmi újdonság. Kettő meg, hogy közel se érzem magunkat akkora esélyesnek, még ha ők is gyengék. Akkor vagyunk jók, ha mindenki hajt mint a barom, ez meg nem mindig jön azért össze.. Ezzel a 3 védős felállással amúgy még akkor is döcögve jönnek a helyzetek, pontrúgást nem tudunk levédekezni, a Real meg szeret ívelgetni, nem tartom túl szerencsés párosnak.
Amúgy ezt a nagyobb arcot én se értem néhányaknál, mintha űrfocit kezdett volna el játszani a csapat az elmúlt hetekben. Bizakodni lehet, kell is, de szerintem olyan teljesítményt nem láttunk még a srácoktól, ami alapján akkora királyok lennénk, és sima esélyesek. Hál istennek a többi csapat se remekel, nincs igazán kiemelkedő egyesület, de én szinte mindenki ellen aggódva ülnék le a meccs elé jelenleg. Az MSN az, akikben bízhatunk, ennyi "előnyünk" van a többiekkel szemben, de ha őket megfogják, vagy csak rosszabb napjuk van, nincs kedvük, akkor kb bárki kiejthet minket szerintem, a támadósoron kívül vannak gondok bőven. Főleg, hogy Busi se lesz az odavágón ha jól rémlik..