visca el barca írta:nekem tökmind1, hogy ki jön, de vhogy úgy érzem (lehet a párizsi kaland mondatja velem), hogy jobb lenne ha most itthon kezdenénk. főleg ha a 3 "kicsiből" kapunk, idegenbe lehet kimennénk nagy arccal, aztán a monaco/bvb lesimázna minket....
egyébként a végső hyőztes oddsok most módusultak
barca-bayern 3.85
real 5.75
juve 8.50
atleti 10
bvb 11
monaco 19
leszte 34
viccből én is sorsoltam egyet
barca-monaco
real-juve
atleti-bvb
leszter-bayern
csont nélkül aláírnám.
Tetszene ez a sorsolás, de egy Dortmund-Barcelona szebb lenne.
Most még korai a végső győztesre tippelni. Bár a Monaco-t és a Dortmundot én kizárnám.
A Leicester city kakukktojás, ha angol bajnokságot tudtak nyerni, akár BL is jöhet, most hogy megvolt a nagy feltámadás. (de nem valószínű)
Atletico idén már a bajnokságba nincs beleszólásuk kupából is kiestek, és nem is olyan eredményesek, mint korábban, de ha a 4 közé bejutnak akkor ott bármi lehet.
Esélyesek nálam ebben a sorrendben a többiek,
1. Real Madrid (Nem játszanak jól, de valahogy a pontrúgásból és az utolsó percekből mindig jól jönnek ki, ahogy mondani szokták nagyon hosszú a 90 perc a Bernabeuban.
2. Bayern nagyon megy nekik minden vonalon, az edzőjük is tapasztalt játékosaik is vannak simán megnyerhetik.
3. FC Barcelona csodával határos módon jutott tovább a gránátvörös-kék alakulat, középpályán óriási gondok vannak a csapatnál, a bajnokság és a BL nem megy egyszerre. Andre Gomes és Denis S. nem képesek hozni a szintet, nélkülük meg létszámban nem vagyunk meg. Viszont, ha valahogy döntőbe jutnánk, akkor ott már, egy meccs alapján bárki ellen a Barcára fogadnék.
4. Juventus az olaszok zebracsapata, megérdemelnének egy BL győzelmet, ha volna igazság a földön. De nincs. Esélyesnek, azért most is lehet őket nevezni.
Azt szeretném, ha kiesne már most a Real, csak nem tudom, ki képes legyőzni, ezt a Ramos-Ronaldo féle szerencsés gólokat szerző csapatot. Nyilván a legjobban védekező csapat, az pedig jelenleg az angolok, de egy Leicester Citytő,l várni, hogy kiüssék a királyi gárdát vicc.