Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Szerintem az a legnagyobb bajunk, hogy nincs olyan középpályásunk, aki kellően robbanékony, viszont nem "csak" egy gyalogkakukk, mint Alba. Illetve lenne, csak hogy nézne ki, ha Neymar és Messi lenne a 2 szélén a felfutó emberRivaldo11 írta:A védekezésbeli gondjaink abból fakadnak, hogy amit játszunk, az nem 3-4-3. Ha így lenne, a széleket le lehetne zárni Albával, Robival. Ez inkább valami 3-3-1-3. Nem tudjuk levédekezni a széleket, kontráknál széthúzza az ellen a védelmünket 3 passzal, hatalmas folyosókat teremtve. Ez így félkész megoldás, komoly meccsen nem lesz jó...
Titinho írta: Hála a jó égnek, hogy lehozta Rakitic-et és Rafit is, nagyon de nagyon gyengén játszottak ma este. Egy jó megmozdulásuk nem volt a pályán, Rakitic mindkét gólunkban vastagon benne volt.![]()
SR és Gomes csere most jó volt, lehet szidni meg "divatolni" Gomes szidásával, de többet csinált 20 perc alatt, mint Rafi 70 alatt. És itt nem csak a góljára gondolok, amihez grat neki!Így már minden új szerzeményünk gólt rúgott idén!
Így kell igazolni!
![]()
![]()
![]()
Hála a jó égnek, hogy lehozta Rakitic-et és Rafit is, nagyon de nagyon gyengén játszottak ma este. Egy jó megmozdulásuk nem volt a pályán, Rakitic mindkét gólunkban vastagon benne volt.csababarca írta:korainak éreztem Rakitic lecserélését amúgy, de nem lett belőle baj szerencsére...csak ott jól játszottunk, én nem nyúltam volna bele egy darabig még.
szerintem ki tudod találni hogy mikből kaptuk a gólt...két félét kaptunk, ennyit segítek.Nero. írta:Jol lemaradtam a meccsrol sajnos pedig tuti izgalmas volt. Jok voltunk? Miert kaptunk 2 gólt gaz volt a vedelem?

nos, eddig is ő szervezte meg a védelmet, illetve pontrúgásokat......MQuCsabi írta:Unzué dirigál??
Menj már innen. 6-1-nél hol voltál?Atalanta írta:És még a Juventus elleni továbbjutásról beszélünk... Vicc ez a csapat, gyakorlatilag nincs meccs, amit kihúzunk kapott gól nélkül. Borzalmas, ráadásul ez a legjobb összeállitás. Talán igy, hogy emberelőnyben vagyunk, nyerünk, de ez a csapat tényleg a spanyol kupára van ítélve.
Sokszor ő szokott magyarázni meccs közben, már az első évtől. Csak mostanában figyelünk fel rá inkább, mióta benne van, hogy ő lesz az edző.MQuCsabi írta:Unzué dirigál??
Ő is, abszolút jogos.kristop írta:inkabb rafinha, miota ezt a felallast toljuk mindig kezdBob_Marley írta:PSG ellen és ennek a variánsnak a legnagyobb vesztese Alba, viszont a győztese Neymar.
igazabol o az egyetlen, aki azt az inverz neymar fele posztot hozni tudja
hatra is tud segiteni, es jobb oldalrol befele huzni is