Egy ideje úgy is nézek filmet, hogy kiválasztok egy színészt és nem időrendi sorrendben, de megnézem az összes filmjét. Gondolom elkezdem Morgan Freeman-el, utána pedig jöhet Samuel L Jackson, de nincsen fölös 30 évem non stop a filmjeiket nézni
DiCaprio a nagy kedvencem, az összes filmje megvan eredetiben (a Titanic eredeti VHS kazettán

), továbbra is az egyik legjobbnak tartom, bár van 1-2 uncsi filmje: J. Edgar, New York bandái, A part, A szabadság útjai, Sztárral szemben.
Kedvenceim tőle: Egy kosaras naplója, A visszatérő, Kapj el ha tudsz, Eredet, Viharsziget, Django elszabadul, A Wall Street farkasa, Gilbert Grape.
Don kocsmája: hát ezt nem tudom hova sorolni. Látta már valaki? Ennek mi értelme volt? Értem én, hogy művészfilm, de könyörgöm. Olvastam róla, hogy DiCaprio-ék megtiltották, hogy moziban leadják, de akkor miért?
Másik emberkém: Nicholas Cage. Ez a csávó tud pszichopata arcot vágni, utoljára láttam az Ál/Arc-ot, hatalmas film, ma jön a Szikla.
Más film: Emlékezz! Egy német "thriller", egy náci fogolyról, de már idős korában, és a végén egy akkora csavarral, te jó isten, imádom, ajánlom mindenkinek. Lassú film, ne várjatok tőle pörgést, de egy esti mozizásnak tökéletes. Ja és benne van a Breaking Bad-ből Hank, na mit játszik? Zsarut