Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
na ezt sem hallottam még senkitől, pedig fórumoztam is a sorozat idejében, elég sok helyen, de a harmadikat kb senki nem szerette...mármint jónak tartották azt is, de az első két évadhoz nem mérhető.Nero. írta: Prison Break csak 23. pff.... Harmadik évadnál komolyabb nincs!
szerintem meg ott kezdődött a lejtmenet. az első két évad szenzációs volt,a harmadik már csak "ismétlés". újra bezárva? mintha a titanicból 2. filmet forgatnának,amiben meglepő módon ismét elsüllyed. teszem hozzá,hogy mindegyik évadot láttam kb 5xNero. írta:Prison Break csak 23. pff.... Harmadik évadnál komolyabb nincs!hady írta:Magyar nézők szavazatai alapján legjobb sorozat és film ( volt már párszor ):
http://www.sorozatjunkie.hu/2016/01/07/ ... ata-pedig/" target="_blank
Prison Break csak 23. pff.... Harmadik évadnál komolyabb nincs!hady írta:Magyar nézők szavazatai alapján legjobb sorozat és film ( volt már párszor ):
http://www.sorozatjunkie.hu/2016/01/07/ ... ata-pedig/" target="_blank
Hogy áll a listád, tudod amin dolgozol? Mióta is, egy éve? Haladsz előre rendületlenül? Alakul már a történet, eleje közepe vége?visca el barca írta:nem tudja valaki hogy lehet úgy imdb-s listát csinálni, hogy ne egyesével kelljen sorba rakosgatni a filmeket (250 lenne, elég macerás..) hiába írom be a rubrikába a számot, hogy hova szeretném, nem ugrik oda
Egyik kedvencem, óriási karakterek vannak bent, Ralph Fiennes nagyon jól játsza a szerepét, érdemes megnézni, nálam 9/10.Nero. írta:In Bruges? Szerintem az is nagy film.
Én most kipróbáltam egy 26 filmes listámon, és működik a számozás, oda is ugrik.visca el barca írta:nem tudja valaki hogy lehet úgy imdb-s listát csinálni, hogy ne egyesével kelljen sorba rakosgatni a filmeket (250 lenne, elég macerás..) hiába írom be a rubrikába a számot, hogy hova szeretném, nem ugrik oda
Ez velem is elő szokott fordulni, viszont csak akkor változtatok az értékelésemen ha olyan a film is. Pl. egy csavarra épülő film, ami az egész értelmét adja teljesen más másodszorra nézve, bár nem mindig rosszabb, max az a fejfogós hatás elmarad.visca el barca írta:nekem amugy van egy csomó film amit megnézek, és hú 9- pontos, aztán 2 év múlva megnézem és akkor már csak mert annyira nem is jó. de fordítva is megesik. megnézem, aztán másnap már el is felejtem, aztán 2 év múlva meg mikor előveszem, akkor meg teljesen el vagyok tőle ájulva....
Nálam is, mint nagyon sokaknál A remény rabjai van az élen, szeretem a színészeket alapból is, és valahogy olyan lelkiállapotban sikerült elsőre megnéznem, hogy azonnal letaglózott. Sorozatban amúgy a Jóbarátok és a Bolygónk a Föld nálam a 10/10, de az másik topikba tartozikgeridoss írta: Mi az az egy film?![]()
Jól van na. Kettőből semmi.messideco írta:Nekem biztosan nem...
"Universe doesn't allow perfection." - Stephen HawkingBob_Marley írta:Nem tudom, nekem a maximumra való törekvés véget érne ha lenne maxmimum.csababarca írta:Mert akkor a 9es filmnél lenne vége mindennek, és nem kéne filmet gyártani.
Érdekes elmélet, olyan Bobos.
AMúgy érdekes, nekem a 10es filmek nem azok, amiket állandóan, bármikor újranézek.
Ott a Szoba, nekem az 10es. De túl nyomasztó a jó értelemben ahhoz, hogy bármilyen hangulatomban megnézzem.
Én a tucatfilmeket tudom rongyosra nézni, amiket nem kell végig figyelni, koncentrálni rá, hanem tudok közben mondjuk beadandót vagy óratervet írni, stb...Matek tanárom nevelte ezt belém soha nem felejtem el hibátlan dolgozatra levont egy pontot, s megkérdeztem miért. És azt volt a válasz, hogy hibátlan nincsen, mindig arra kell törekedni, hogy jobb legyél. Én a filmekkel is így vagyok, vannak remek filmek 9,9, de 10 az nincs.
offcsababarca írta:kivéve a vs modellek, és barbi, és ratajkovski kisasszony. de őket úgysem kapjuk meg, szóval ez a veszély nem fenyeget...úgyhogy rájuk nyomhatjuk a 10etS.Agüero írta:Még ezt csajoknál megérteném, ott nincsen 10-es, mert mindig találsz jobbat.![]()
Bob, azért a matektanárod ritka fura ember volt, ezzel az indokkal levonni egy pontot, jesszus....értem a célját, de attól még hogy ő azt lepontozta, az még egy hibátlan dolgozat volt.
Én töriből áltsuliban-gimiben majdnem mindig hibátlant írtam, és nem álltam le az első hibátlannál,csak mert már megvolt egyszer.
Nekem biztosan nem, szeretem jó film, de annyira nemP.U.Y.O.L. írta: Így hirtelen Matyi és messideco ugrik be elsőre, akiknél bisztos ott van és le is írták ide korábban, de lehet én emlékszem rosszul...