Azt alá írom hogy lábbal jó, viszont azt irtam hogy nem profitálunk belőle. Arra gondoltam hogy mar nincsenek meg azok a labdabiztos játékosaink hátul. Ugye volt az az emlékezetes Bilbao elleni szezonnyitó ahol volt kb. vagy 50 passza ami majdnem mind sikeres volt, de később feladtuk ezt a taktikát mert nem működött túl sokszor adtuk el a labdát.palesz77 írta:Már hogy ne profitálnánk belőle? A lábbal jó nem csak annyiból áll, hogy 60 m-re lábra rakja, hanem arra is, hogy nyomás alatt is ki tudja kicsibe passzolni, ebből meg rohadt sokat profitálunk. Nézd meg Keylort pl, hazaadják neki letámadáskor, legtöbbször kirúgja a labdát - bennem legalábbis ez van meg, Madridisták javítsanak ha tévedek -, MAtS meg 10-ből 9-szer jól játssza meg, még ha nem is rúgja el az űrig. Értem én, hogy sokan nem kedvelik, van igazságalapja sok kritikának is, de azért a passzkészségét ne vegyük már el tőle, amikor kb a legjobb ebben a világon..Nero. írta:Ezt ter Stegennel mindig elmondjak hogy labbal mennyire jo, de alig profitalunk belole, foleg hogy Bravo se volt egy Kroos meg is hozott 2 Zamora-dijat es ritkan volt tuzijatek a kapuja elott.
Bravo nem szórakozott hátul, elore vágta és az ellenfél se került helyzetbe még is nyertünk. Navas is elore vágja, ès nyernek.
Nyilván nem ez a siker kulcsa hogy a kapus vágja elore a labdát ha törik ha szakad de ez a hatalmas tiki-taka már nem megy.
Most is rengeteget szórakoztunk a meccs elején a Bernabeuban és csak a baj volt belole.