Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már hogy ne profitálnánk belőle? A lábbal jó nem csak annyiból áll, hogy 60 m-re lábra rakja, hanem arra is, hogy nyomás alatt is ki tudja kicsibe passzolni, ebből meg rohadt sokat profitálunk. Nézd meg Keylort pl, hazaadják neki letámadáskor, legtöbbször kirúgja a labdát - bennem legalábbis ez van meg, Madridisták javítsanak ha tévedek -, MAtS meg 10-ből 9-szer jól játssza meg, még ha nem is rúgja el az űrig. Értem én, hogy sokan nem kedvelik, van igazságalapja sok kritikának is, de azért a passzkészségét ne vegyük már el tőle, amikor kb a legjobb ebben a világon..Nero. írta:Ezt ter Stegennel mindig elmondjak hogy labbal mennyire jo, de alig profitalunk belole, foleg hogy Bravo se volt egy Kroos meg is hozott 2 Zamora-dijat es ritkan volt tuzijatek a kapuja elott.
Azt olvasd el ujra mert Valdest en vedtem be.Első kettő totál bravúrkapus, ami annak tükrében, hogy Valdést sem kedveled/kedvelted, érdekes számomra, miért felelne meg jobban a mostaniaknál.
Ezt ter Stegennel mindig elmondjak hogy labbal mennyire jo, de alig profitalunk belole, foleg hogy Bravo se volt egy Kroos meg is hozott 2 Zamora-dijat es ritkan volt tuzijatek a kapuja elott.Lábbal egyik sem éppen ügyes, de ez csak ráadás.
Tobbszor elmondtam mar hogy nekem tok mindegy hogy ki jatszik, felolem vedhet Szucs Lajos is vagy lehet Bajevski is a csatarunk en csak azt akarom hogy minnel versenykepesebb legyen a csapat, de vannak jatekosok akik most konkretan lefele huzzak a szintet.de úgy érzem, ez nálad hasonló fóbia Stegennél, mint Suáreznél.
En nem hiszek ezekben az oriasi fejlodesekben. 25 eves, Oblakon, Casillason vagy Neueren mar 20-22 evesen lehetett latni hogy komolyak lesznek es mar akkor is komolyak voltak.de szerintem te épp annyira nem tudod megmondani, hol tart majd öt év múlva,
Nekem meg nagyon nem es meg sokak masoknak se.Persze, nekem már most is megfelel a teljesítménye.
értem a célzástpalesz77 írta:Hogy hiányzott már az új szezon..
már az első évében láttameimenis1212 írta:kiváncsi vagyok a fórum nagy része mikor jön rá h TS középszint. Általában 1-1,5 évvel később mint itt a kisebbség akinek van szeme... szval még fél év és a többség is képben lesz
Plusz előtte egy szitunál, miután Vidal a földet csapkodta. Én azt hittem azért, mert 7 méterről fölé vágta, de a visszajátszáson látszott, hogy bele kapott, azért szállt fölé. Volt közte meg Vidal közt olyan 5 méter, bomba erős lövés volt a feje fölé, mégis bele tudott kapni. Az azért elég kemény volt.MessiNeymarSuarez írta:pláne az utolsó percbeli Sánchez szabadrúgást, én már bent láttam!
a barca twitter oldalára feltettek róla egy best of-féle rövid videót.. anyám ez amit anno leművelt a bayern ellen, főleg lewa helyzeténél, amikor kétszer is óriásit védett, na ez kellene tőle még több meccsennzxtpo írta:A klasszikuson nyújtott teljesítménye elég extra volt, remélem sok olyat fogunk még látni tőle.
Érdekes belegondolni, hogy ennek lejártakor lenne 30 éves, sok kapusnál ezután jön csak a csúcs. A bizalom eddig megvolt, és valószínűleg meg is lesz felé, így csak rajta áll, hogy képes lesz-e szintet lépni. A klasszikuson nyújtott teljesítménye elég extra volt, remélem sok olyat fogunk még látni tőle.visca el barca írta:hivatalos, +3 évet hosszabbított, 2022-ig írt alá
itt meg egy videódefender3 írta:Marca írás a tegnapi teljesítményéről.
az az övé volt. Nagy íve volt a labdának, volt ideje kiérni, meg kellett volna lennie, de a 2. félidőben tényleg nagyot játszott, úgyh nem érheti szó a ház elejét. Jól védett.csababarca írta:Messi mellett ő és Keylor voltak a meccs legjobbjai.
Majd megnézem az első bekapott gólt, de én még mindig nem értem hogy ott mi mást csinálhatott volna, ha kapuban marad akkor azért szidjátok, hogy miért nem jött ki.
egyébként Alcacer ragadt be piszkosul. Ha ő a védelem vonalában van akkor kb. 5-en vannak lesenBob_Marley írta:Szerintem is alászaladt, de az alap lestaktika csődölt be és még üresen is volt a túloldalt két ember is. Mellette viszont nagyokat fogott, grat neki, kellett.
Ezért kérdeztem az élő topicban is, én sose védtem, gőzöm sincs hogy kéne mozogni. De elindult a labdára, csak elszámolta az ívet, nekem ez jött le, ha nem, én elfogadom.csababarca írta:Majd megnézem az első bekapott gólt, de én még mindig nem értem hogy ott mi mást csinálhatott volna, ha kapuban marad akkor azért szidjátok, hogy miért nem jött ki.