Első kettő totál bravúrkapus, ami annak tükrében, hogy Valdést sem kedveled/kedvelted, érdekes számomra, miért felelne meg jobban a mostaniaknál.
Azt olvasd el ujra mert Valdest en vedtem be.
Talan pont azert kellenenek mert bravurkapusok, amiben a nemet sehol sincs (most majd ramugranak a 2-3al, de azon kivul altalanossagba nem tud extrat hozni.)
Lábbal egyik sem éppen ügyes, de ez csak ráadás.
Ezt ter Stegennel mindig elmondjak hogy labbal mennyire jo, de alig profitalunk belole, foleg hogy Bravo se volt egy Kroos meg is hozott 2 Zamora-dijat es ritkan volt tuzijatek a kapuja elott.
Es az sem volt rossz húzás Enriquetol hogy cserélte a 2 kapust mert mindkét szezonban mukodott.
de úgy érzem, ez nálad hasonló fóbia Stegennél, mint Suáreznél.
Tobbszor elmondtam mar hogy nekem tok mindegy hogy ki jatszik, felolem vedhet Szucs Lajos is vagy lehet Bajevski is a csatarunk en csak azt akarom hogy minnel versenykepesebb legyen a csapat, de vannak jatekosok akik most konkretan lefele huzzak a szintet.
de szerintem te épp annyira nem tudod megmondani, hol tart majd öt év múlva,
En nem hiszek ezekben az oriasi fejlodesekben. 25 eves, Oblakon, Casillason vagy Neueren mar 20-22 evesen lehetett latni hogy komolyak lesznek es mar akkor is komolyak voltak.
Persze, nekem már most is megfelel a teljesítménye.
Nekem meg nagyon nem es meg sokak masoknak se.
Volt a Bayern elleni 3-2es meccsunk, az tokeletesen jellemzi a nemetet. Valoban volt 1-2 nagy, latvanyos fogasa de osszesegeben csak benyelt 3 golt ami kozul egyik sem volt baki, de egy vagy ketto megkerdojelezheto volt.
A kapusnak nem csak az a feladata, hogy vedjen hanem a vedokat es neha a kozeppalyasokat is o iranyitja maga elott.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”