Nero. írta:Azt alá írom hogy lábbal jó, viszont azt irtam hogy nem profitálunk belőle. Arra gondoltam hogy mar nincsenek meg azok a labdabiztos játékosaink hátul. Ugye volt az az emlékezetes Bilbao elleni szezonnyitó ahol volt kb. vagy 50 passza ami majdnem mind sikeres volt, de később feladtuk ezt a taktikát mert nem működött túl sokszor adtuk el a labdát.
Bravo nem szórakozott hátul, elore vágta és az ellenfél se került helyzetbe még is nyertünk. Navas is elore vágja, ès nyernek.
Nyilván nem ez a siker kulcsa hogy a kapus vágja elore a labdát ha törik ha szakad de ez a hatalmas tiki-taka már nem megy.
Most is rengeteget szórakoztunk a meccs elején a Bernabeuban és csak a baj volt belole.
Fordítsuk meg a dolgot: a kapus passzkészsége még többet ér így, hogy technikailag a korábbinál alacsonyabb szinten álló középpályások játszanak előtte. Ha az alapból nehézkesebb hátulról történő építkezést egy Varas indítaná meg, akkor aztán tényleg káoszba fulladna az egész, pedig elég valószínűtlen, hogy ezzel felhagyunk, mert a játék alapja nagyjából, ezzel igyekeznek széthúzni a pályát és lehetőleg területet nyerni. Nálunk nincs olyan ember, akire felcsűröd a labdát, mint a Realnál Bale, CR vagy Benzema. Suárez esetleg, de kifújt. Szóval ez az elem biztosan nem működne.
Nero. írta:Azt olvasd el ujra mert Valdest en vedtem be.
Talan pont azert kellenenek mert bravurkapusok, amiben a nemet sehol sincs (most majd ramugranak a 2-3al, de azon kivul altalanossagba nem tud extrat hozni.)
Igazad van, rosszul emlékeztem. Scusi.