Normandia írta:Nem rinyál senki itt, csak nem tetszik a kettősmérceStalkyard írta:Ez a folyamatos rinyálás, meg perezezés meg bezzegezés már szerintem is marha idegesítő. Főleg hogy olyan böszmeségeket irkálnak egyesek folyamatosan hogy a fülem kettéáll. Néha azért le lehet venni kicsit azt a szemellenzőt.
Ramosé nem volt kirívóan durva szabálytalanság, Piquének tapsolt és pofázott, ez is nyilvánvaló, jogos az egy meccs.
...
Nincsen ebben szemellenző, csak tendencia a Madrid részéről
Pedig szerintem van abban valami, amit Stalky mond... Tudom én, hogy frusztráló, amikor a PSG elleni meccsünk minden kétes pillanatát szétcincálják és egyesek alig várják, hogy visszavághassanak.
De vegyük már észre, hogy ha az elfogult Real szurkolók úgy érzik, hogy a Barcát tolják a bírók, mert ők minden kétes esetet Real-szemüvegen keresztül látnak, a Barca szurkolók fordítva. A többi csapat szurkolói azt érzik, hogy a két nagyot tolják. Minden szurkoló a kétes helyzeteket a saját szájíze szerint értelmezi, ezért amíg nálunk Ramos narancssárgás becsúszása egyértelmű piros és többmeccses eltiltás, addig a túloldalon sárgás, Marcelo könyököse egyik oldalon egyértelműen szándékos, a másikon totál véletlen. Amíg nekünk Suarez PSG elleni esése előtt volt kontakt alul-felül, addig másoknak hatalmas homorítás, az Inter elleni BL-kiesésünk nekünk sorozatos bírói tévedések a kárunkra (les, elmaradt tizi, meg nem adott gól), addig a másik oldalon Busi kukucskálása miatt a vérlázító színészkedés csúcsa.
Az egyik oldal az első tévedésre tele szájjal UEFALONA-zik, a másik Perezezik és az első madridos szatyorra összeesküvést kiált.
[/quote]na meg azért ez mégiscsak egy Barca szúrkolói oldal. Hol a bánatos .... legyünk elfogultak, ha nem itt.

Igen, ez egy Barca oldal, valószínű én is barcás szemüveggel látom a dolgokat, és valószínű pont emiatt sosem fogok emiatt teljesen egy véleményen lenni a kérdéses szitukban a madridista kollégákkal... De azért itt sokszor annyira végletesen látják a dolgokat az emberek, hogy azt tényleg rossz olvasni.
És igen, el lehetett volna meszelni Ramost több meccsre is, de azért az egy meccs is távol áll az égbekiáltó csalástól.