Stalkyard írta:Ez a folyamatos rinyálás, meg perezezés meg bezzegezés már szerintem is marha idegesítő. Főleg hogy olyan böszmeségeket irkálnak egyesek folyamatosan hogy a fülem kettéáll. Néha azért le lehet venni kicsit azt a szemellenzőt.
Ramosé nem volt kirívóan durva szabálytalanság, Piquének tapsolt és pofázott, ez is nyilvánvaló, jogos az egy meccs.
Nem rinyál senki itt, csak nem tetszik a kettősmérce. Az, hogy a hentes Ramos nem okozott súlyos sérülést, csak a szerencsének tudható be. Kirívó szabálytalanságnak minősül, ha a szándék nem a labda megszerzésére irányúl, hanem a játékos megállítására és ez akkor is annak minősűl, ha egyébként KONTAKT nem történik. Ezért küldte le a spori rögtön pirossal, nagyon helyesen. Ehhez képest kap egy meccses eltiltást. Tényleg röhej, hogy miért is rinyálunk erre.

én se értem.... Casemirot és Marcellot is simán ki lehetett volna állítani. Marcello oly annyira volt tahó ebben a szituban, mint Ramos a pároslábu becsúszásával. Aki focizott vagy csak sportolt valamit, az tudja, hogy nincs olyan szitu, ahol a könyök oldalra és felfele lendül természetes mozgás következtében. Hogy is mondta Capello a főoldali cikkben? Na ott lehet az igazság, hiszen ő csak tudja.
Nincsen ebben szemellenző, csak tendencia a Madrid részéről, na meg azért ez mégiscsak egy Barca szúrkolói oldal. Hol legyünk elfogultak, ha nem itt.