Eros túlzás mindketto. Gomestől láthattuk hogy tud azért, pedig össze vissza volt játszatva mindenféle poszton. Ha most megjön az önbizalma és Valverde számol vele akkor adhat a csapatnak sokat. Van 1-2 nagycsapat akik hajlandóak lennének annyit fizetni érte mint amennyiért vettük.
Moratarol meg mindent elmond hogy még ezzel a kritikán aluli Benzemával szemben se volt semmi esélye a kezdőre. Kis csapatok ellen jó, a lecsorgókat bevágja meg az ivelgetős foci fekszik neki, de játékban még a mi Suarezünknél is sutább.
Arda/Rafinha/Munir/Mathieu pakkból minimum 80 milliót várok. Igen legalább 80at, mert a mai árakhoz képest ennyit érnek, ha ennèl kevesebbet kapunk akkor hét pecsétes, bárki által lehúzható lúzerek vagyunk.
De egyébként pontosan tudom hogy 50et nem kapnánk

Nem értek egyet. Már többször visszautasította a Real és a Barca kispadját is, gondolom azért mert csak úgy vállalja ha 100%ban szabadkezet kap.Abban tökéletesen egyetértek hogy Valverde edzői kvalitásaivak nincs gond.Csak nem annak a nyalja ki mindenki én vagyok az edző nektek meg pofa lapos az én elképzelésem szerint csinálunk típus.A legjobb az lesz ha bólogatni fog a vezetőségnek közben meg a játékosok a fejére nőnek...Az meg hogy az igazolásokhoz kb. annyi köze lesz mint a Tatának megint egy másik kérdés.