palesz77 írta:
Szerintem inkább azon volt a hangsúly, hogy jobb egy szerethető csapatnak szurkolni, mint egy olyannak, akinek a játékosaival nem tudsz azonosulni egyáltalán. Ha innentől csak Suárez és Jordi Alba féle fetrengő, és sokszor sunyi játékosok alkotnák a keretet...
Teljesen egyet értek. Csak azt mondom, a jelenlegi keretben is van olyan játékosunk akit kifejezetten rühellek, de elismerem, hogy kellenek szükség van rájuk. Alba, alattomassága Suarez fetrengése, Neymar idegesítő kakaskodása, vagy amikor Busquetzs a fénykorát élte ebben az ő folyamatos ksilánykodása, én személy szerint ha tudnánk hasonló tipusú vagy képességű játékossal pótolni őket egy könnycseppet se ejtenék értük.De pótold Neymart, Albat, Suarezt, Busquetset úgy hogy minőégben ne legyen visszaesés és meg is tudjuk fizetni.

Nem tudjuk, így mást nem tehetünk elfogadjuk. Persze nyílván az én szivemhez is közelebb áll Iniesta, Messi mindent a fociért hozzáállásáít, de említhetjük istt Xavit, Puyolt de ilyennek látom az újak közül Umtiti, rakitic és SR mentalítását is.
visca el barca írta:
én teljesen megértem azokat is akik nálam 10 évvel fiatalabbak és a valdes-puyol-iniesta-xavi féle tengelyen nőttek fel és ezt az identitást érzik magukéhoz közelinek.
Dettó sőt hozzám is 32 évesen sokkal közelebb áll ez, de sajnos meg kell maradnunk a realitások talaján. Ez egy olyan Isteni csillagállás terméke volt, amire nem tudom volt e korábban példa a foci történetében. És hogy lesz e még egyszer? Nem hiszem... Ezért sajnos igazolni kell. Verratti lenne pl. a tökéletes, de szerencsére megint elértük a félmegoldások korszakát, mint annó a középhátvédeknél csináltuk. Ha letennénk a kivásárlási árát nyilván meg lehetne őt is győzni arról, hogy na ez neked is jó. De bármennyire is hajtjuk, ilyen nem lesz.
Kövezzetek meg, de szerintem valami megint nem jól megy.