csababarca írta:ferninho írta:
CRes vitához meg annyit, hogy olyan szinten és nevetségesen le van már nézve itt egyesek által, hogy röhej és emiatt felesleges is vitatkozni róla.
Nem gond, hogy valaki nem követi az összes Realos meccset, én se nézem meg a Barcás meccseket mindig, de olyan nevetséges általánosítások mennek, hogy az valami hihetetlen.
Inzaghi volt a kedvencem..

az tényleg meredek, de nem egy az egyben kell érteni az összehasonlítást.
én sok real meccset néztem idén, viszonylag, és nem véletlen volt a bm elleni meccsekig ekézve nálatok is. és várta mindenki mint a messiást a Cé utáni időket.
Aztán aratott, és megváltozott a megítélése. de egész szinte egész szezonban gyenge volt játékban, plusz a gólok se jöttek addig tőle úgy, ahogy szoktak. az Céhez képest átlag alatti gólemnnyiség volt, amit addig lerakott a szezonban.
Góljai megjöttek, játékban továbbra is ugyanaz maradt szinte. Szerintem a Bm elleni odavágón jtszott úgy a góljai mellett, hogy arra azt lehet mondani hogy naigen. ott ényleg jól ment, ha leveszem a góljait akkor is.
Mégis a visszavágós teljesítménye után lett annyira felhúzva nálatok (is), amit én pl nem értek.
Pl Napoli elleni első meccsen is mezőnyben nagyot játszott, kiosztott 4-5 olyan labdát, amiből gól lehetett volna, erre egyedül Kroos tudta berúgni az egyiket, főleg Karim volt ügyes aznap.
Tud ő még ilyeneket, de nincs értelme ezt játszani. Más megoldja, ő meg befejezi, mert abban a legjobb.
Messi is hiába tojja a forintos labdákat, lehúzhatja a fenébe, ha nem rúgják be.
Feltolnám előre, raknák mögé egy fullos csapatot, akik tömik és azzal lenne a Barca is a leghatékonyabb.
Persze Messi is néha be tud csődölni legelől, de az ritka, Juve ellen is csak nêztem, hogy hagyott ki annyi lehetőséget a visszavágón, el se hittem.
Meg ilyen helyzetekre ott vannak a többiek, akiknek villaniuk kéne.
Realnál mindig jött valaki, sokszor a padról, emiatt is lett ilyen eddig a szezon, de ezt még meg is kell koronâzni.
CR azt játssza amit kell és ilyen szintre, ahova vitte csak a legeslegnagyobbak közül is kevesen voltak képesek.
Messinek meg a Barcânak ez a baja, nem annyira hatékony, amennyire lehetne
Messi ha elől van, nem kap labdát/nincs gól, ha hátrébb meg nem rúgják be a többiek. Persze a legtöbb meccsen vhogy megoldódott ez a gond, de sokszor előjött a legfontosabb pillanatokban.
Labdákkal tud több ember is tömni támadókat, főleg, hogy azt többen is csinálják egyszerre egy csapatban, de befejezni jelenleg Messi meg CR tud magasan a legjobban a mai napig.
Ezt nem kihasználni nagy hiba.
Real meg CR is egy szóval jellemezve jelenleg hatékony, de nagyon.