Bob_Marley írta:Nagyon örül ezeknek a híreknek, hogy fű alatt próbálunk embereket megszerezni, nem kell milliárdokat kiadni, az ár/érték arányt kell figyelembe venni. Seri jó nagyon, de ha Messi szóba került, akkor pont hogy az ő kötetlenebb pozícióját és az első hármas tehermentesítését én még mindig abban látom, hogy mögéjük berakni a "bikákat", fizikálisan uralni a középpályát, elől megoldják.
Ha ezt a majd megoldják elől szempontot akarjuk továbbvinni akkor nagy bajban vagyunk. Így is láthattuk mennyire kellett egy olyan kp. aki támogatni tudja őket, Inivel mennyivel gördülékenyebb ment minden. Ehhez ráadásul kéne két olyan játékos akik legalább annyiba lennének mint egy Verratti vagy Thiago. Ráadásul nem hogy a piacon, de túl sokat felsorolni se tudnék. Egy fénykorában lévő Yaya megoldás lenne, de max. 2-3 játékost tudnék felsorolni ide. Ne haragudj, de ha N'Zonziktól várjuk a megváltást régen rossz. Vagy, hogy jönnek a francia ligából a Kanték. Ja, kb 20-25-ből ha jön egy hasonló, de arra már fél Európa pályázik. A cserékről pedig ne is beszéljünk, plusz megtanulni egy más stílust nekik.. Hagyjuk inkább.
Már többször leírtam és nem voltam egyedül a véleményemmel, hogy az ár/érték aránnyal nem sokat érünk. Umtiti előtt ki volt ilyen, akit így szereztünk és bevált? Rakitic évekkel ezelőtt. Azóta hány ilyennel próbálkoztunk? Sokkal. Eredmény? Nulla. Arra játszani, hogy esetleg bejön, mikor létfontosságú egy kezdő szintű középpályás nem hiszem hogy okos döntés. Akkor pedig olyan cseréink lennének a védelembe, jh-ra mint Vidal, középre Masch Marlon, középpályára, SR, Ini stb. És egy Verrattiban/Thiagoban/Coutinho-ban stb. sem két év van. Amíg azt a két posztot nem erősítjük meg jó esetben is stagnálni fogunk.
Ha előre akarunk lépni sajnos nincs mese perkálni kell. Ha nem lenne ennyire létszükséglet lehetne próbálkozni, de nem vagyunk abban a helyzetben.
Ezt a Dembelé mániát nem igazán értem. Hova szánnánk? A jobbosra vagy Neymar cseréjének. Az MSN-ből így is csak jó esetben a brazil védekezik. Vagy kp-ra?