Szerintem a kettő között van valahol az igazság - mint mindig.visca el barca írta:érdekes amugy itt kb a fórum 99.9%-a fikázza bellerint, a sport meg a mundo fórumán meg mindenki oda meg vissza van tőle. most vagy mi vagyunk a hülyék, vagy ők

Szerintem a kettő között van valahol az igazság - mint mindig.visca el barca írta:érdekes amugy itt kb a fórum 99.9%-a fikázza bellerint, a sport meg a mundo fórumán meg mindenki oda meg vissza van tőle. most vagy mi vagyunk a hülyék, vagy ők
Tökéletesen ideillik sajnosNero. írta:"Nem a benzin draga, hanem te vagy csoro."MesQueUnClub írta:Én adhám ha jönne, persze túlárazott de manapság már ki nem az?![]()
Mostanaban ez a klasszikus jut eszembe a csapatrol az atigazolasi piacon.
"Nem a benzin draga, hanem te vagy csoro."MesQueUnClub írta:Én adhám ha jönne, persze túlárazott de manapság már ki nem az?visca el barca írta:érdekes amugy itt kb a fórum 99.9%-a fikázza bellerint, a sport meg a mundo fórumán meg mindenki oda meg vissza van tőle. most vagy mi vagyunk a hülyék, vagy ők![]()
Én adhám ha jönne, persze túlárazott de manapság már ki nem az?visca el barca írta:érdekes amugy itt kb a fórum 99.9%-a fikázza bellerint, a sport meg a mundo fórumán meg mindenki oda meg vissza van tőle. most vagy mi vagyunk a hülyék, vagy ők
Ennek amúgy a Marca a forrása, a portugál lapok legutóbb arról írtak, hogy egyre közelebb a megegyezés. Kíváncsi vagyok melyik lesz a valós hír. Mondjuk sanszosabb szerintem, hogy ennyiért nem hozzuk el.Samper írta:A pletykák szerint Semedoról is lemondtak, mert a Benfica 55 milliót kér.
A pletykák szerint Semedoról is lemondtak, mert a Benfica 55 milliót kér.BarcafanTomee írta:A pletykák szerint lemondtak Vitolóról, sokallják a 40 milliót egy 27 éves játékosért a padra. Egy gonddal kevesebb.
visca el barca írta:most látom, hogy semedo ügynöke mendes50 alatt esélytelen lesz így lehozni
Azért rajta is múlik. Ha odaáll az elnök elé és kerek perec megmondaná neki hogy elakar igazolni hozzánk az sokat lendítene a dolgon.Nero. írta:visca el barca írta:verratti elkezdte követni az instán a fél barcátnew hope, episode IV
![]()
![]()
Szerintem ez a transzfer nem rajta múlik
Hát jelentősen nemMessiNeymarSuarez írta:Amúgy 3 éve egész ígéretes volt, de az volt a bajunk vele hogy túl önző volt, remélem ebben változott már.
Nero. írta:12ért belefér az mondjuk Tello + Vermaelen ára gondolom idén végleg kiszórjuk a kölcsön embereket.
A Sevillàba csinált szép dolgokat csak nagyon önző volt, Anglia nem jött be neki most viszont olvastam a Milánosok véleményét és igen elégedettek voltak vele. De amugy elég megosztó a gyerek, èn kicsit elfogult vagyok vele mert amikor megláttam rola a videot megvoltam győződve rola hogy megvan az új Messi.
De nem dőlök a kardomba ha nem jön mert ugyse játszana sokat.
Ronaldot, Moratát, Alvest, Pogbát is bekövette, én már rég lemondtam arról hogy ő jöjjön, pedig nagyon ütősek lehetnénk vele.visca el barca írta:verratti elkezdte követni az instán a fél barcátnew hope, episode IV
nem arról volt szó h 12 millióért vehetjük vissza? (nem kell amugy, se az evertonba, se a sevillába nem kellett, a milánnal meg volt 2 jó meccse)Nero. írta:http://www.sport-english.com/en/news/ba ... ds-6078848
Ezzel abszolut egyet értek, annyi hogy Deulofeuért ugye fizetni nem kell, KH meg annyira nem sürgős ha Mascherano és Marlon marad. Verratti + egy dinamikus JH!!
Szerintem se. 99%-ban sokkal ködösebben nyilatkozott a jövőjéről mint Marquinhos pl, a Barcának egy csomószor "benyalt" már az évek során, idén különösen. VEB most elhúztad a mézesmadzagot előttem..Nero. írta:Szerintem ez a transzfer nem rajta múlik
visca el barca írta:verratti elkezdte követni az instán a fél barcátnew hope, episode IV
ehhez képest amúgy ott van a nyilatkozata, hogy teljesen jól érzi magát, nem akar eljönniKubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/azpi ... 017-06.php Állítólag nagyon közel vagyunk a leigazolásához. 50 millió az ára.
Google fordító alapján nem értem miért vagyunk közel hozzá, mert azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát, és ott szeretné folytatni. Mondjuk lehet csak sablon, de ebből én pont az ellenkezőjére tippeltem volna, mint amit te írsz.Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/azpi ... 017-06.php Állítólag nagyon közel vagyunk a leigazolásához. 50 millió az ára.
Na ezt nem tudtam róla, így még a képességei felől is kétségeim támadtak, pedig láttam játszani.csababarca írta:Gomesnek is nem?visca el barca írta:most látom, hogy semedo ügynöke mendes50 alatt esélytelen lesz így lehozni
akkor okoskodni kéne valamit, és hazapostázni AG-t.
Tényleg sokat vártak Valverdével, konkrétan egy nap múlva, hogy véget ért a szezonunk bejelentették majd bemutatták.Samper írta:Azt hittem, csak Valverde érkezésére várnak néhány túlhordott személyi kérdés gyors lerendezésében. Tévedtem.