2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mondjuk ebből a linkből nem tudom h jött le h hozzánk szeretne igazolniGareth Tello írta:Jó érzés végre egy megbízhatónak számító embertől azt olvasni, hogy Verratti hozzánk szeretne igazolni...Kubla9 írta:http://gianlucadimarzio.com/it/calciome ... co-le-foto Verratti ügynöke és az új PSG sportigazgató találkozója Milánóban.Nem mintha ez garancia lenne arra, hogy tényleg megvalósul majd a transzfer, de így mindenképpen komolyabban vehető ez az egész dolog, mint amikor noname Mundo- meg Sport-újságírók írtak mindenfélét az ügyről.
Jó érzés végre egy megbízhatónak számító embertől azt olvasni, hogy Verratti hozzánk szeretne igazolni...Kubla9 írta:http://gianlucadimarzio.com/it/calciome ... co-le-foto Verratti ügynöke és az új PSG sportigazgató találkozója Milánóban.
Azért azt is nézzük hogy ha mi igazolunk, akkor egy 20 milliós játékos alsó hangon 40...Cestus írta:Bár Verratti az egyik kedvenc játékosom, de 100-ból egy Eriksen+Seri kombó is kijönne és nem biztos, hogy rosszabbul járnánk velük.
Ráadásul 4-3-3-ban és 4-2-3-1-ben is lenne posztja a kezdőben mindkét játékosnak.
És akkor mit csinálnál, ha ő nem jön? Ezt tényleg szimplán érdeklődésből kérdezem, csak mert ha jól rémlik te is azt mondtad, hogy vagy minőség ne jöjjön, vagy senki, és spóroljunk 1 évet ha nincs pénz. De ha meg ennyit nem adnál ki érte, akkor nem is hoznál egyáltalán senkit a középpályára ilyen profillal? Mert Thiago ugye kiesett, más meg nincs ebben a kategóriában ezzel a stílussal jelenleg. Max még Kroos ugye, de ő se elérhető..csababarca írta:100ért nem hoznám egyébként, 70-80 a plafon nálam érte. de csak mert Gomes is 55 volt.
Eriksen amúgy nagyon célozgatott most az utóbbi 1-2 hétben, szerintem ő jönne ha hívnánk. Csak a Tottenham se az a csapat, ahonnan olyan egyszerű igazolni..Cestus írta:Bár Verratti az egyik kedvenc játékosom, de 100-ból egy Eriksen+Seri kombó is kijönne és nem biztos, hogy rosszabbul járnánk velük.
annyiért senki nem fogja elvinni onnan.visca el barca írta:nem tudom jól google translateztem-e, de állítólag tettünk verratiért egy 100 milliós ajánlatot, a psg viszont 150 alatt nem akarja eladni.
tegnap arról szóltak a hírek, hogy verratti amint lesz rá lehetősége, egyből le fog ülni a kluivert helyére kinevezett új sportigazgatóval, hogy megbeszéljék milyen jövőkép van a psg-nél.Rivaldo11 írta:Na vajon mennyire lehet hinni a mundonak? Mert szerintük Verratti kérte a psg-t, hogy engedjék el...
Reméljük nem kacsa!
az átigazolásunk kb annyira zavaros, mint a te hsz-eidSamper írta:Mostanra már világos, hogy minden átigazolási célunkat sikerült idült problémává változtatni. Nagyon meg lennék lepve, ha ez a végén jól sülne el. Bizonytalan diagnózisra épül zavaros, következetlen terápia.
Uppsz! Tényleg, köszi az infót, várható volt, hogy lesz tárgyi tévedésemS.Agüero írta:Davinson Sánchez középhátvéd.
Teljesen egyet értek "Kubla9"-valKubla9 írta:Mats???????????????????johndoe83 írta:A kapus is mehetne amerre lát! Ez egy semmitérő.. Valamiért az Enrique beleszerelmesedett, de nála csak jobbak vannak. Ennyire bizonytalan kapust és még nem láttam ezen a szinten. Biztos van, én nem mondom.. De ide olyan kell, aki tudja mit csinál! Nem a gól után másodpercekkel kellene ugrálnia..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ember,miről beszélsz??? A két kezünket tegyük össze hogy ő a kapusunk,nem azt mondom hogy hibátlan de top 5-ös nálam az biztos.
Mert olyan sokszor összeállt idény során a TS-Alba-Pique-Umtiti-SR négyes, hogy meg lehet állapítani, milyenek ha összeszoknak. Madridban hozzájuk képest a Navas-Marcelo-Varane-Ramos-Carvajal 5ös vagy 3szor annyit játszott így együtt.Nero. írta:Mondjuk ez olyan hogy Umtiti és TS is tehetséges, de a Bravo-Piqué-Masch kevesebb gólt kapott mint mondjuk a TS-Piqué-Umtiti, és előbbiekkel kevesebb helyzetet is dolgozott ki az ellen, persze ebben benne van a csapat is de én inkább a rutin híve vagyok.
ez az első szezonra igaz, a második főleg második felében már nyelte a gólokat Bravo is meg a védelem is.Nero. írta:Mondjuk ez olyan hogy Umtiti és TS is tehetséges, de a Bravo-Piqué-Masch kevesebb gólt kapott mint mondjuk a TS-Piqué-Umtiti, és előbbiekkel kevesebb helyzetet is dolgozott ki az ellen, persze ebben benne van a csapat is de én inkább a rutin híve vagyok.
Pfuuu.Remélem trollkodtál.Ember kit?DeGea és belga is komolyakat lepkézett.Oblak se tökéletes.Neuer kb. ugyanaz mint ő annyi különbséggel hogy rutinosabb.Egy aki biztosan jobb lenne az Buffon.Na az meg elégé felejtős.Megnyugodhatsz világ szinten jelenleg top 10-es, de még akár top 5 is.johndoe83 írta:A kapus is mehetne amerre lát! Ez egy semmitérő.. Valamiért az Enrique beleszerelmesedett, de nála csak jobbak vannak. Ennyire bizonytalan kapust és még nem láttam ezen a szinten. Biztos van, én nem mondom.. De ide olyan kell, aki tudja mit csinál! Nem a gól után másodpercekkel kellene ugrálnia..
Mats???????????????????johndoe83 írta:A kapus is mehetne amerre lát! Ez egy semmitérő.. Valamiért az Enrique beleszerelmesedett, de nála csak jobbak vannak. Ennyire bizonytalan kapust és még nem láttam ezen a szinten. Biztos van, én nem mondom.. De ide olyan kell, aki tudja mit csinál! Nem a gól után másodpercekkel kellene ugrálnia..