Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dr. Halasi Tamás, a sportkórházban osztályvezető főorvos. Nekem ő műtötte másodjára a térdem, kihozta a maximumot a helyzetből.Rinku írta:Próba-szerencse akapon érdeklődnék, tud ajánlani valaki Pesten egy jó ortopédorvost?Hálás köszönetem!
Az a helyzet, hogy nagyon kopik, amortizálódik. Nem ilyen hőfokhoz találták ki, mint ami most van és gyakorlatilag feleslegesen elradírozod a gumit az utakon. Aztán meg akkor kell venni az újat és hát 80-100.000 forintot mindenki szeret elkölteni feleslegesen. És gondolom a fogyasztásra is van negatív hatása. Nem ér ennyit, szánd rá inkább azt az évi 2x6.000 forintot és vidd gumishoz, jobban jársz. Már azonnal menj és tetesd át, ezt tanácsolom.Messias2 írta:nekem még most is az van. Nagyon gáz?
nekem még most is az van. Nagyon gáz?Rinku írta: Szeptember vége - március kb. közepe a téligumizás (nyilván idő függvénye, de a 15-20 fokos tavaszban már nem kell). Előtte-utána nincs értelme.
Szeptember vége - március kb. közepe a téligumizás (nyilván idő függvénye, de a 15-20 fokos tavaszban már nem kell). Előtte-utána nincs értelme.Messias2 írta:Az lenne a kérdésem, hogy ti már lecseréltétek-e a téli gumikat?
Na, még egy idióta máraMQuCsabi írta:Palesz, Tromort recrea miatt Tromtor-ra változtatta a nevét?
Törölni tudtommal te se tudsz, de azt én se, csak kitiltani. De nálam nagyobb hozzáféréssel rendelkezők lehet tudnak ilyet, azt majd ők tudják megmondani neked, ha olvassák.merx írta:köszönöm, ez sajnálatos, regelek újra. így viszont a kérdésem, hogy a profilomat tudom-e magam törölni vagy megteszi más? fölöslegesen ne maradjon ha már nem ezt használom.