Nero. írta:világszinten meg top 3 kp.
Vagy akár azt is ki lehet jelenteni, hogy a legjobb. Nekem Modric az alfa meg az omega, de ő lassan megy kifele, Kroos meg a csúcson van. Más kkp, mint legjobb ki lehetne? Pogba? Pjanic? Rakitic? Iniesta szerencsére már nem jön szóba, pedig őt én is imádtam. Szerintem per pill nincs jobb k.pályás Kroosnál. Szerintem valami brutál szezont hozott le.
'18-ra egy Neuer - Kimmich, Boateng, Hummels, Hector - Weigl - Kroos, Gündogan - Draxler, Reus - Werner sor bőven VB esélyes lenne. De lesznek még erős keretek, én reménykedek, hogy a 2002-es torna után végre összejön egy igazán színvonalas VB.
Normandia írta:Aztán meg össze is zuhantak. Ment az aprítás. A németek megérdemelték a győzelmet. Chile 25 percet focizott aztán a gól után már hitehagyottá váltak. Volt egy szakasza a mecsnek, ahol akár 3-al is mehettek volna a németek. A vége neccesre sikeredett, de Stegen a helyén volt.
Mondjuk aki nem látta, azt ezzel szépen félre vezeted. Annyiban voltak jobbak a németek, hogy szervezettebbek, profibbak voltak. Nekem jobban tetszett a chilei csapat, igaz az a Jara könyökös nagyon nem kellett volna. És igen... ha Stegen nem úgy véd ahogy, akkor könnyen bajban lettek volna. Internetes felületen már többen is írták és egyet értek velük, hogy ezt nem a németek nyerték meg, ha chile bukta, rontotta el.