Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.17. 11:48:49

MQuCsabi írta:Hol lehet a meccsekhez férni? :)
Magról is le lehet tölteni őket elméletileg, de szerintem próbálkozz itt, össze lehet csemegézni őket ha jól látom.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.07.17. 11:46:08

Hol lehet a meccsekhez férni? :)
Kép
mvik
Jugador d'estrella

2017.07.14. 23:19:54

üdv. nem tudom ti nézitek e a Star Sixes műfüves teremtornát, amin visszavonult játékosok játszanak a válogatottban, nagy jó kis meccsek vannak, Puyol úgy nyomja a spanyoloknál mintha még mindig aktív játékos lenne :D , Mendietán se nagy látszik meg h már vagy 10 éve visszavonult. nagyon jó kis pörgős meccsek vannak.
mvik
messideco
Presidente del Barça

2017.07.07. 12:46:04

Most már kijavította az NSO, de esküszöm David Silvát írtak... Köszi a helyesbítést :)
Kép
"And my heart will leave you never."
ferninho
Madridista

2017.07.07. 12:16:00

messideco írta:Csak nekem ujdonság, hogy David Silva a New York Cityben játszik?
?
Maximum Villa játszik ott.
madridista
messideco
Presidente del Barça

2017.07.07. 11:22:28

Csak nekem ujdonság, hogy David Silva a New York Cityben játszik?
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.07.04. 16:38:09

Itt vagyok, de Nyár van :) Szinte csak Nba-t olvasok. Ennyi pénzért illett volna megtartani.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.04. 11:11:47

Luiz Gustavo a Wolfsburg labdarúgócsapatától az Olympique Marseille-hez szerződött.
A három hét múlva 30 éves, 41-szeres brazil válogatott védekező középpályás négy idényre kötelezte el magát. Megszerzése a L'Équipe sportlap értesülése szerint nyolcmillió eurójába került a marseille-i klubnak.

örülök neki, ha kell hátul is tud játszani, nagy erősítés lesz.

kicsit lemaradt mostanában a marseillről, egy-két dolog

1. thauvint is megvettük a nyúkasztltől, 11 millióba fájt, ez a mai árak mellett aprópénz egy ilyen játékosért. csodálkozom, hogy ennyire ócsó' vót' (már ha nem volt vmi záradék/opciós jog a kölcsönszerződésben)

2. illetve nálunk folytatja a monaco csatára germain is, érte 8 milliót fizettünk. hát nem egy nagy durranás a gyerek, bár mielőtt kiszorult a kezdőből azért hozta a két meccs/gól mutatót ami annyira nem rossz ,de gomisnak jobban örültem volna...

3. gomist viszont nem értem, Bob ha itt vagy magyarázd el nekem. a csávó kölcsönben volt, ment vissza a swansea-hez, akik 2.5 millió euróért eladták a galatába. a csávó tavaly lőtt 30 meccsen 20 gólt, erre nem bírjuk megtartani...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
IscoDisco
Barça B

2017.07.03. 11:52:48

Normandia írta:Ha objektíven néznéd, akkor emékeznél a gól utáni 25 percre, csak Goretzka 2x és Draxler 1x szerezhetett volna gólt. Bizony azok nem "csak" lehetőségek voltak, hanem tökletes gólhelyzetek. A máodik félidő 75. percéig nem volt helyzete Chilének, aztán jöttek a minden mind1 alapu támadások. Ott nem vitatom, hogy Vidal vagy Sagal szerezhetett volna gólt, de a német kontrák akkor is folyamat veszélyt jelentettek, mégha el is barmolták a németek.
Akkor egyetértünk abban, hogy nem értünk egyet. :mrgreen: A német gól előtt is komoly helyzeteket hagyott ki chile, utána volt egy Goretzka ziccer, meg egy gyenge lövés tőle, ami veszélyesnek tűnt, de 5 méterrel ment mellé. Ja meg egy Draxler lövés, amin rajta volt Bravo. A 2. félidő meg chiléről szólt. Igen, volt pár kontra, de nem az a Mourinho féle Realos, amiben mindig ott volt a veszély. Ha annyira komolyak lettek volna, akkor lezárták volna a meccset. Nem volt rossz a német válogatott, nem azt írom, mert úgy látom félre értesz. De úgy sem fogunk egyet érteni, úgyhogy hagyjuk, csak nem értem, hogy szerinted miért nem egy olyan csapat érdemelte meg szerinted, aki több helyzetet és ziccert alakított ki. Mert nem olyan helyzeteik voltak, hogy nem tudták mit csináljanak és 25ről lövöldöztek a vakvilágba, hanem kidolgozott ziccerek, ahol vagy ter Stegen védett bravúrral, vagy csak a szerencsén múlott. A németeknek meg összejött egy ajándék gól, volt egy Goretzka ziccer, pár lövés, pár kontra és ennyi. Az sem véletlen, hogy a végére már 6 védővel és 4 k.pályással játszottak.
Normandia
Director del Fútbol

2017.07.03. 11:25:43

IscoDisco írta: Pont, hogy objektíven nézem, mert amúgy sokkal inkább német párti vagyok, mint Chilei. Már csak Kroos, Özil meg Reus miatt. :) Szóval ha szubjektíven nézném, akkor azt mondanám, hogy igen, ezt megérdemelte a német válogatott. De nem tudom ezt írni, mert nem azt érzem, hogy annyira jók lettek volna. Sőt, szerintem jobbak voltak a Chilei-ek, csak mint írtam én is, meg te is, nem voltak olyan profik, mint a németek. Ettől még megérdemelték volna, mert annyi ziccert hagytak ki, hogy annyival bőven meg kellett volna nyerjék. A németektől nem emlékszek olyanra, hogy azt mondtam volna, hogy ezt mégis hogy hagyhatták ki. Egy védekezésre berendezkedett csapat volt, találtak egy mákos gólt és ennyire telt tőlük. Ja bocs, Rudynak volt még egy veszélyesebb helyzete. Nem azt akarom sugallni, hogy Chile világverő formában játszott volna, de bőven többet tettek a győzelemért és jobban is játszottak. Nem értem hogy lehet ebből kihozni azt, hogy jobbak voltak a németek és megérdemelték. :-k :mrgreen:
Ha objektíven néznéd, akkor emékeznél a gól utáni 25 percre, csak Goretzka 2x és Draxler 1x szerezhetett volna gólt. Bizony azok nem "csak" lehetőségek voltak, hanem tökletes gólhelyzetek. A máodik félidő 75. percéig nem volt helyzete Chilének, aztán jöttek a minden mind1 alapu támadások. Ott nem vitatom, hogy Vidal vagy Sagal szerezhetett volna gólt, de a német kontrák akkor is folyamat veszélyt jelentettek, mégha el is barmolták a németek.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
IscoDisco
Barça B

2017.07.03. 10:46:58

hajnesz írta:Ez szerintem azért csalós, mert általában a védekező csapatokra azt mondják, hogy gyengébbek voltak, meg hogy nem kontrollálták a meccset, pedig ez nem mindig igaz.
Ezt tudom én is és egyet értek vele. De tegnap nem ez volt a szitu. Sanchez szabija, Vidal lövése 7-8 méterről, amit szerintem még ter Stegen sem tudja, h-h tolta fölé, mikor a 2 csere játékos összehozta az üreskapus ziccert. Ez csak így hirtelen 3 ziccer, de voltak ott még lehetőségek. Szóval ha lehozták volna ezt a játékot úgy a németek, hogy a chileiek csak szenvednek és nem alakítanak ki ziccereket, helyzeteket, akkor azt mondom oké... ez oda volt rakva, megérdemelték. De szerintem ilyenről szó sem volt, "csak" amatőrök voltak Sanchezék, amit ki is használtak a németek. Ezért helytálló szerintem, hogy ezt nem a németek hozták össze, hanem chile cseszte el, de nagyon. Aztán mindenki máshogy látja, meg mindenkinek szíve joga máshogy megítélni, csak az én szemszögemből furcsa, h-h jön ki az, hogy megérdemelték a németek, hogy a chileiek csak 25 percet fociztak, hogy volt olyan, hogy a németek akár 3mal is mehettek volna.
hajnesz
Entrenador del Barça

2017.07.03. 10:31:26

IscoDisco írta: Pont, hogy objektíven nézem, mert amúgy sokkal inkább német párti vagyok, mint Chilei. Már csak Kroos, Özil meg Reus miatt. :) Szóval ha szubjektíven nézném, akkor azt mondanám, hogy igen, ezt megérdemelte a német válogatott. De nem tudom ezt írni, mert nem azt érzem, hogy annyira jók lettek volna. Sőt, szerintem jobbak voltak a Chilei-ek, csak mint írtam én is, meg te is, nem voltak olyan profik, mint a németek. Ettől még megérdemelték volna, mert annyi ziccert hagytak ki, hogy annyival bőven meg kellett volna nyerjék. A németektől nem emlékszek olyanra, hogy azt mondtam volna, hogy ezt mégis hogy hagyhatták ki. Egy védekezésre berendezkedett csapat volt, találtak egy mákos gólt és ennyire telt tőlük. Ja bocs, Rudynak volt még egy veszélyesebb helyzete. Nem azt akarom sugallni, hogy Chile világverő formában játszott volna, de bőven többet tettek a győzelemért és jobban is játszottak. Nem értem hogy lehet ebből kihozni azt, hogy jobbak voltak a németek és megérdemelték. :-k :mrgreen:
Ez szerintem azért csalós, mert általában a védekező csapatokra azt mondják, hogy gyengébbek voltak, meg hogy nem kontrollálták a meccset, pedig ez nem mindig igaz. Itt is lehetett látni, a németek okosan visszazártak, 100%-os ziccerre nem emlékszem a Chileiektől, szépen végigpörgették a németek a szerencsés góljuk után. Más lett volna a leányzó fekvése, ha véletlen betalál Chile, azt elhiheted :)
IscoDisco
Barça B

2017.07.03. 10:20:50

Normandia írta:Objektíven kellene nézned.
Pont, hogy objektíven nézem, mert amúgy sokkal inkább német párti vagyok, mint Chilei. Már csak Kroos, Özil meg Reus miatt. :) Szóval ha szubjektíven nézném, akkor azt mondanám, hogy igen, ezt megérdemelte a német válogatott. De nem tudom ezt írni, mert nem azt érzem, hogy annyira jók lettek volna. Sőt, szerintem jobbak voltak a Chilei-ek, csak mint írtam én is, meg te is, nem voltak olyan profik, mint a németek. Ettől még megérdemelték volna, mert annyi ziccert hagytak ki, hogy annyival bőven meg kellett volna nyerjék. A németektől nem emlékszek olyanra, hogy azt mondtam volna, hogy ezt mégis hogy hagyhatták ki. Egy védekezésre berendezkedett csapat volt, találtak egy mákos gólt és ennyire telt tőlük. Ja bocs, Rudynak volt még egy veszélyesebb helyzete. Nem azt akarom sugallni, hogy Chile világverő formában játszott volna, de bőven többet tettek a győzelemért és jobban is játszottak. Nem értem hogy lehet ebből kihozni azt, hogy jobbak voltak a németek és megérdemelték. :-k :mrgreen:
Normandia
Director del Fútbol

2017.07.03. 10:08:21

IscoDisco írta: Mondjuk aki nem látta, azt ezzel szépen félre vezeted. Annyiban voltak jobbak a németek, hogy szervezettebbek, profibbak voltak. Nekem jobban tetszett a chilei csapat, igaz az a Jara könyökös nagyon nem kellett volna. És igen... ha Stegen nem úgy véd ahogy, akkor könnyen bajban lettek volna. Internetes felületen már többen is írták és egyet értek velük, hogy ezt nem a németek nyerték meg, ha chile bukta, rontotta el.
Inkább te vezeted félre.:-D
Én sokkal többet vártam Chilétől. Az elején nagyon jól nyomták, megvoltak a lehetőségeik, de folyamat rosszul döntöttek. Aztán jött a hiba, amit könyörtelenül kihasználták a németek. Onnantól meg nagyon visszaestek. Egy ilyen rutinos csapatnak ezt nem volna szabad. Nem vesztettek ők semmit, egyszerűen taktikában jobbak voltak a németek. Objektíven kellene nézned. Általában hiba okozza a gólt. Nem mondhatod, hogy Chile lefocizta a németeket, mert nem igaz. Márpedig ezt sugallod azzal, hogy azt mondod " Chile bukta, rontotta el". A mérkőzés közel 3\4-be az történt, amit a németek akartak és ha jobban koncentrálnak többel is mehettek volna. Az elején meg a végén, amikor már mind1 volt mentek a chileiek nem vitatom, de hogy ne érdemelte volna meg a német válogatott az hülyeség. Igen, általában az egyik elveszíti, a másik meg megnyeri a meccseket. Most is ez történt. Chile örülhet, hogy nem 10 emberrel fejezte be. Nem is értem mit látott a bíró a videón, hogy nem állította ki Jarat. Tiszta, szándékos könyökös, egyértelmű piros.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
IscoDisco
Barça B

2017.07.03. 08:43:23

Nero. írta:világszinten meg top 3 kp.
Vagy akár azt is ki lehet jelenteni, hogy a legjobb. Nekem Modric az alfa meg az omega, de ő lassan megy kifele, Kroos meg a csúcson van. Más kkp, mint legjobb ki lehetne? Pogba? Pjanic? Rakitic? Iniesta szerencsére már nem jön szóba, pedig őt én is imádtam. Szerintem per pill nincs jobb k.pályás Kroosnál. Szerintem valami brutál szezont hozott le.

'18-ra egy Neuer - Kimmich, Boateng, Hummels, Hector - Weigl - Kroos, Gündogan - Draxler, Reus - Werner sor bőven VB esélyes lenne. De lesznek még erős keretek, én reménykedek, hogy a 2002-es torna után végre összejön egy igazán színvonalas VB.
Normandia írta:Aztán meg össze is zuhantak. Ment az aprítás. A németek megérdemelték a győzelmet. Chile 25 percet focizott aztán a gól után már hitehagyottá váltak. Volt egy szakasza a mecsnek, ahol akár 3-al is mehettek volna a németek. A vége neccesre sikeredett, de Stegen a helyén volt.
Mondjuk aki nem látta, azt ezzel szépen félre vezeted. Annyiban voltak jobbak a németek, hogy szervezettebbek, profibbak voltak. Nekem jobban tetszett a chilei csapat, igaz az a Jara könyökös nagyon nem kellett volna. És igen... ha Stegen nem úgy véd ahogy, akkor könnyen bajban lettek volna. Internetes felületen már többen is írták és egyet értek velük, hogy ezt nem a németek nyerték meg, ha chile bukta, rontotta el.
Normandia
Director del Fútbol

2017.07.03. 08:28:16

MessiNeymarSuarez írta:
geridoss írta:M4 Chile - Németország Konf. kupa döntő, ha valakit érdekel.
Na ilyen a foci...Chileiek helyzetről helyzetre, aztán egy egyéni hiba és a németek szereznek gólt.
Aztán meg össze is zuhantak. Ment az aprítás. A németek megérdemelték a győzelmet. Chile 25 percet focizott aztán a gól után már hitehagyottá váltak. Volt egy szakasza a mecsnek, ahol akár 3-al is mehettek volna a németek. A vége neccesre sikeredett, de Stegen a helyén volt. Brutál a kerete a németeknek. Már most kb 10 évig nincs gondjuk.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.07.02. 23:37:52

palesz77 írta:Pont Kroost hagytad ki? :D Az utóbbi 2 torna legjobb német játékosa volt kb.

Addigra amúgy még a mostani fiatalok közül is bemehet valaki a kezdőbe akár, brutál milyen keretük van. Franciáknak van csak ilyen mély kb, de ott nem folyik ilyen szakmai munka szerintem mellé.
Éreztem hogy valaki kimarad. :D Abszolút jogos, a legjobb német játékos jelenleg, világszinten meg top 3 kp.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77

2017.07.02. 23:28:27

Pont Kroost hagytad ki? :D Az utóbbi 2 torna legjobb német játékosa volt kb.

Addigra amúgy még a mostani fiatalok közül is bemehet valaki a kezdőbe akár, brutál milyen keretük van. Franciáknak van csak ilyen mély kb, de ott nem folyik ilyen szakmai munka szerintem mellé.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.07.02. 23:13:15

Na azért a németek csak behúzták ezt is az U21 EB után. Én nem írnám le őket, a Neuer-Boateng-Hummels-Khedira-Gündogan-Özil-Müller-Reus tengely jövőre is ott lesz nekik, a hiányposztokon meg lesz miből foltozni. Löw pedig lehet, hogy egy tahó de nagy edző. Nem kenyerem a német foci, de simán eltudom képzelni hogy behúzzák és megvédik a VB címet. Nem nagyon látom a konkurenciát.
A spanyolok már nagyon messze vannak a del Bosque féle sikercsapattól, a brazilok fejlődtek de rengeteg a középszer a csapatban, a belgák túl vannak fújva, a portugálok még egyszer nem hekkelnek, angolok-olaszok esélytelenek kb, az argentinoknak fogok szurkolni Messi miatt, de ők is csak mákkal döntőztek legutóbb ráadásul még a kijutás is kérdéses, egyedül talán a franciák ők névre nem egy rossz társaság, de pont a németek ellen kellett legutóbb a hazai pálya lejtése, ráadásul a döntőbe eléggé fejbengyuri benyomást keltettek.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.02. 20:22:56

geridoss írta:M4 Chile - Németország Konf. kupa döntő, ha valakit érdekel.
Na ilyen a foci...Chileiek helyzetről helyzetre, aztán egy egyéni hiba és a németek szereznek gólt.
geridoss
Director del Fútbol

2017.07.02. 20:07:45

M4 Chile - Németország Konf. kupa döntő, ha valakit érdekel.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.02. 14:02:05

Rafa vkp-ban. 8)
palesz77

2017.06.30. 21:43:56

Durva amúgy, hogy egy U21-es tornán konkrétan az egyik legrosszabb játékos a spanyol csapatban Bellerín, mi meg 50 milliókkal hajkurásszuk.. Ezt egyszerűen nem tudom ép ésszel feldolgozni.

Ceballos és Saúl se hiszem amúgy, hogy a mai után sokaknak kéne.. :D

Hát, ez parádés volt.. Németek megérdemelték, spanyolok meg nem. Röviden tömören. :D
kristop
Entrenador del Barça

2017.06.30. 21:40:11

sajnos nezni is faj ezt a bellerin - deulofeu jobbszelt

de ez a llorente srac tenyleg pofasan jatszik
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.06.30. 21:27:32

Én is nézem, jó kis meccs, és a németek teljesen megérdemelten vezetnek. 8)
Válasz küldése