Neymar

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.21. 15:44:48

Már elvileg a Quatariaknak is köszöngetik, hogy segítették az üzlet létrejöttét...Szomorú.
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.21. 15:16:36

http://www.leparisien.fr/sports/footbal ... .php#xtor=" target="_blank ... 1481423553

Ilyenünk van jelenleg: Neymar bejelentette a csapattársaknak, hogy a PSG-be igazolna.
Gauchomester írta: Kérdés, hogy hogyan kellene pótolni. Hasonló játékstílusú játékost kell hozni a bal oldalra (Dembele) vagy érdemes átgondolni az egész felállást? Messit középre, kétcsatáros játék?
Tudom, hülyeség a hivatalos bejelentés előtt rajzolgatni, de:
Ha Messi semmiképpen nem akar a jobb szélen játszani és megy Neymar, én is ezt a verziót erőltetném. Két top középpályást kell venni.

Update: Állítólag kész az egyezség.
https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 0296076288" target="_blank
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2017.07.21. 14:44:29

Üdv. Mindenkinek!

Olvasom a híreket, valamint a fórumtársak hozzászólásait, és mostanra érett meg bennem az elhatározás, hogy leírjam a gondolataimat.
Azt rögtön az elején leszögezhetjük, hogy az egész labdarúgás egy büdös nagy maffia. Számunkra felfoghatatlan pénzek mozognak a háttérben. Nekünk, szurkolóknak nem is feltétlenül ezzel kell foglalkoznunk, de sajnos nem kerülhetjük ki.
Korábban valamelyikőtök írta már, hogy előbb, vagy utóbb Neymar távozni fog a csapattól. Ez borítékolható. Nem saját nevelés, ő egy árucikk, ráadásul a legjobban értékesíthető, marketing értéke az egekben. Ezt ő is tudja, a klubvezetés is, a szurkolók is. Kérdem én: ha egyszer elmegy, miért kellene kétségbe esnünk, ha éppen pont most tenné meg ezt?
Ne feledjük, hogy Neymar érkezése előtt is volt minőségi keret, minőségi játék. SŐT!!!
Ha persze marad, nem fogok szomorkodni, de mérlegeljük mi történhet akkor, ha távozik.
Brutálisan nagy pénzt kap érte a klub, több, mint dupláját, mint a történelem eddigi legdrágább transzfere. 3-4 extraklasszist (tulajdonképpen ennyire nincs is szükség) vagy 6-7 kiváló játékost (erre sincs) lehetne venni az árából.
És tegyük szívünkre a kezünket. Az attitűdje mindig is kilógott a sorból. Mind a pályán, mind a pályán kívül...Ennek ellenére a tudását el kell ismerni!
Kérdés, hogy hogyan kellene pótolni. Hasonló játékstílusú játékost kell hozni a bal oldalra (Dembele) vagy érdemes átgondolni az egész felállást? Messit középre, kétcsatáros játék?
Tudom, hülyeség a hivatalos bejelentés előtt rajzolgatni, de:

--------------------- Busquets-----------------------

Rakitic/Sergi R. ------------- Verratti??

-----------------------Messi--------------------------
-------Suárez-------------------Dembele/Dybala/Coutinho???

megj.: és akkor Iniestát ide se vettem még.

Persze várjuk meg a hivatalos híreket a két klub részéről....
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.21. 14:04:19

Személyeskedésből innentől ki, max PÜ-ben, az ez után érkezőket törlöm. Neymar hülyesége legyen csak téma.
recrea
Llegenda del Barça

2017.07.21. 14:02:27

visca el barca írta:
recrea írta:Te magad írod le, akkor mit flegmáskodsz?
kicsit kezdünk itt olyanok lenni egymással mint a róka a viccben aki elindul a nyuszikához létráért. útközben annyira hergeli magát, hogy nyuszika úgysem adja oda a létrát, hogy a végén bekopog, és még mielőtt a nyuszi megszólalhatna, a róka elküldi melegebb éghajlatra :D
Olyannal nehéz mit kezdeni veb, aki se helyesen, se értelmesen nem tud írni és még kötözködik is :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.21. 13:50:57

recrea írta:Te magad írod le, akkor mit flegmáskodsz?
kicsit kezdünk itt olyanok lenni egymással mint a róka a viccben aki elindul a nyuszikához létráért. útközben annyira hergeli magát, hogy nyuszika úgysem adja oda a létrát, hogy a végén bekopog, és még mielőtt a nyuszi megszólalhatna, a róka elküldi melegebb éghajlatra :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.21. 13:44:06

recrea írta:
Varatrix írta:Talán még szeptember 11-hez is köze lehet az esetnek... :-k

:arrow:

Mindenesetre azt valóban elérték hogy húszpercenkét csekkoljam a twitert, és a spanyol lapokat, így semmi más értelmesre nem koncentrálva... #-o
Te magad írod le, akkor mit flegmáskodsz?
H majd a többire is tudsz reagálni megbeszéljük... :roll:

A hasonló pletykákat korábban 48 órán belül cáfolták.
Rakitic nem megy a PSG-be.
Neymar nem igazol sem az MU-ba sem az eibarba.

Szerk:
De amúgy elnézést!
de én leteszek erőől a továbbiakban, én úgy érzem hogy az a vélemény szorul bizonyítékra hogy, egyátalán nicsen Neymar ügy nem oedig fordítva. Addig elmélet marad a sajtó manipuláció..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2017.07.21. 13:52:58-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
recrea
Llegenda del Barça

2017.07.21. 13:33:03

Varatrix írta:
recrea írta: Egyértemű...gyökér dolog, ahogy viselkedik. Vagy csak "felülről" irányított marketingfogás, gondolom növelik az ilyen posztok meg pletykák a követői számát. Ez esetben némileg megértem.
Talán még szeptember 11-hez is köze lehet az esetnek... :-k

:arrow:

Mindenesetre azt valóban elérték hogy húszpercenkét csekkoljam a twitert, és a spanyol lapokat, így semmi más értelmesre nem koncentrálva... #-o
Te magad írod le, akkor mit flegmáskodsz?
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.21. 13:25:57

Ez igaz, de manapság sajnos így megy ez..Pogba is az utolsó napig nyomtanyomta azt hogy mennyire szereti a Juvet és mennyire nem menne sehova, aztán hopp lelécelt..

Ha meg most aztmondja hogy lelép, de a PSG visszahátrál vmi miatt, akkor meg ugye 2 pad közé esik..
Pont ezért nem kell ilyen képeket megosztani, csak feszültségkeltés. Ha annyira menni akar, akkor maradjon kussban, aztán majd kiderül, hogy összejön-e a transzfer.
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.21. 13:22:45

recrea írta: Egyértemű...gyökér dolog, ahogy viselkedik. Vagy csak "felülről" irányított marketingfogás, gondolom növelik az ilyen posztok meg pletykák a követői számát. Ez esetben némileg megértem.
Talán még szeptember 11-hez is köze lehet az esetnek... :-k

Mag ez a vita kezd amúgy engem jobban kikészíteni, hogy egyátalán valós e ez a megkeresés a PSG-től. Mert tulajdonképpen önmagában az még nem válasz ha Neymar marad.

Amúgy azt valaki nekem el tudja mondani, álláspontól függetlenül, mert ezeregy ilyen szituáció létezik mint ez.

A játékos miért nem nyilatkozik semmit? Főleg abban az esetben nem értem hogy kamu az egész, mert akkor kiállsz nevetsz egyet, és nyilazkozol egy olyant hogy " MU nem inkább Eibar", és mindenki tudja hogy, nem mész az MU-ba?

Ha "tömegpszihózis", akkor elcsöndesednek azzal ha a játékos kimondja ezt. Ha viszont a klubb érdeke a "marketing" meg tudjakánya, akkor miért kérték a Mundo-tól hogy foglyák vissza magukat, és legalább ők ne száljanak be ebbe, max nagyon minimálisan.

Komolyan őrület számora hogy ezeket miért ilyen nehéz tisztázni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.21. 13:16:22

S.Agüero írta:Mondjuk ha lelép, megint diktátor Messi miatt lesz, minden támadó miatta távozik. :( :mrgreen:

Amúgy finoman szólva sem szimpatikus, amit a brazil csinál, teszi ki a képeket az instagramjára, hogy gondolkozik, utalva az átigazolásra. Lehetne annyira egyenes, hogyha kacsa az egész, akkor kiáll, és lenyilatkozza, ha meg távozni akar, akkor meg nem tesz ilyen utalásokat, mert ebből az jön le, hogy játszik a klubbal és a szurkolókkal.
Ez igaz, de manapság sajnos így megy ez..Pogba is az utolsó napig nyomtanyomta azt hogy mennyire szereti a Juvet és mennyire nem menne sehova, aztán hopp lelécelt..

Ha meg most aztmondja hogy lelép, de a PSG visszahátrál vmi miatt, akkor meg ugye 2 pad közé esik..

Lesz ami lesz, remélem napokon belül megoldódik
mvik
Jugador d'estrella

2017.07.21. 13:15:38

üdv. ez az aranylabdás okot h azért igazolna el mert máshol nagyobb eséllyel tudna harcba lenni érte egy viccnek tartom. pont a PSG-ben lenne nagyobb esélye megnyerni? na ne vicceljünk már, a PSG még szerintem vele is igen messze állna attól h megnyerje a BL-t, márpedig anélkül nehezen ítélnek manapság oda egy aranylasztit. és egyébként miért ne kaphatna Barca játékosként is aranylabdát? ahhoz talán egy kicsit többet kéne hozzátennie, gondolok itt arra h több gólt kéne rúgnia, mert mostanság azért Messi és CR kapják az aranylasztit mert évről-évre ők rúgják a legtöbb gólt a bajnokságban és a BL-ben is, Neymar idén is csak egy-két meccsen volt jobb Messinél a pályán (pl. a PSG elleni visszavágón akkor nagyon kiemelkedett a csapatból). oké értem Messi klubikon, élő legenda meg minden, de ha Neymar azoknak a ziccereknek a felét belőtte volna amit idén kihagyott akkor messze ő lett volna az aranycipős és akkor lényegesen közelebb állna a Messi, CR kettőshöz, mert lehet a madridisták kicsit sértőnek találják majd, de képességekben meg cselezésben, sőt már állítom sebességben is Roncika előtt jár, ezt bátran ki merem jelenteni, egyetlen nagy hátránya van CR-el szemben h a portugál kegyetlenül jó befejező játékos és ez annyira döntő tényező a CR javára, hogy ezzel Neymar többi erényei semmit nem érnek. és ezt teszi úgy CR h már legalább 2 éve nem ő a Real vezére (hanem Kroos, Modric, Ramos és Marcelo), csak mindig nagyon jól kihasználja a helyzeteit. egy szó mint száz, Neymarnak nem csapatváltásra van szüksége, hanem a helyzetkihasználásában kell nagyon nagyot fejlődnie ki, kell használnia a ziccereit és akkor simán ott lehet az aranylabda esélyesei között.
mvik
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.21. 13:08:00

az is lehet azért akar lelépni mert be*osott dölöfiútól :mrgreen: + tedd hozzá h döglesz haverja is elment, így már nem is olyan jó itt lenni. :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.21. 13:01:17

Amúgy nekem ez a msn barátság is egy képmutatás, semmi több, bármennyi edzésen meg nyaraláson nevetős "dejópofákvagyunk" képet linkelhettek.
Messi és Suárez elég nagy spannak tűnnek, azért csak nem véletlenül nyaralt együtt a két család. :)
Neymar más eset, szerintem ő inkább Messivel van jóban, de az már nem ilyen "szoros".
recrea
Llegenda del Barça

2017.07.21. 12:58:56

S.Agüero írta:Mondjuk ha lelép, megint diktátor Messi miatt lesz, minden támadó miatta távozik. :( :mrgreen:

Amúgy finoman szólva sem szimpatikus, amit a brazil csinál, teszi ki a képeket az instagramjára, hogy gondolkozik, utalva az átigazolásra. Lehetne annyira egyenes, hogyha kacsa az egész, akkor kiáll, és lenyilatkozza, ha meg távozni akar, akkor meg nem tesz ilyen utalásokat, mert ebből az jön le, hogy játszik a klubbal és a szurkolókkal.
Egyértemű...gyökér dolog, ahogy viselkedik. Vagy csak "felülről" irányított marketingfogás, gondolom növelik az ilyen posztok meg pletykák a követői számát. Ez esetben némileg megértem.

Amúgy nekem ez a msn barátság is egy képmutatás, semmi több, bármennyi edzésen meg nyaraláson nevetős "dejópofákvagyunk" képet linkelhettek.

Kösz Palesz, így már világos, bár akkor is fura, semmi értelme.
palesz77

2017.07.21. 12:54:10

recrea írta:Jól értem, h akkor pl a Chelsea elutalt Moratanak 80 milliót, ő kivásárolta magát, aztán aláírt a Chelsea-hez? Kíváncsi lennék ezen üzletek adózási hátterére, mert elég érdekesen hangzik :)
Nem, mert ott nem a kivásárlási áron ment el a játékos, hanem megegyezett a 2 klub. Ez a saját magát kivásárlós kizárólag ilyen eseteknél van. De nem is mindenhol ha jól tudom.

Amúgy egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem megy sehova. Már az ilyen hírek kezdenek terjengeni a biztos igazolás helyett:

Neymar will not return to Barcelona after the US pre-season tour and will travel to Paris to complete his move to PSG. [SPORT]

Mert nyilván ugye te is a régi csapatoddal töltenéd a felkészülést, és csak utána csatlakoznál azokhoz, akikkel az egész szezont tölteni fogod.. :roll:
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.21. 12:50:00

Mondjuk ha lelép, megint diktátor Messi miatt lesz, minden támadó miatta távozik. :( :mrgreen:

recrea
Llegenda del Barça

2017.07.21. 12:36:23

Messias2 írta:
recrea írta:Jól értem, h akkor pl a Chelsea elutalt Moratanak 80 milliót, ő kivásárolta magát, aztán aláírt a Chelsea-hez? Kíváncsi lennék ezen üzletek adózási hátterére, mert elég érdekesen hangzik :)
Gazdasági szakon végeztél? :mrgreen:
Igen, de nem azért, csak szimplán érdekel :) Mert - elvileg - minden bevétel után adózni kell, meg valami jogcímen kell megkapnia a játékosnak a pénzt. Elég érdekes, h klub nem utalhat klubnak.

Vagy Palesz megitta a Hoegaardenemet és már részeg, h ilyeneket ír :D
Tromort77

2017.07.21. 12:25:23

palesz77 írta: Ezzel az eggyel nem értek teljesen egyet, szerintem azért sok Barca szurkolóban felmerült, hogy miért nem volt hajlandó legalább a reptéren, amikor a képébe nyomták a mikrofont, lenyilatkozni, hogy no para. Nekem ebből tényleg az jön le, hogy tényleg van/volt valami, ez meg nyilván nem növeli a szememben, hogy a PSG-n agyal egy Barca helyett - még ha én is leírtam, hogy miért lenne benne ráció részéről. Szóval attól még, hogy a címlapokon ő szerepel, a szurkolók körében ez nem hiszem, hogy pozitív nyomot hagy majd. Bár csinál 2 esernyőt, lő 1 gólt, és minden el lesz felejtve úgyis jövő nyárig. :D
A negatív reklám is reklám. Aztán ha elül az egész, kiáll és elmondja, hogy meg se fordult a fejében akkor mindenki el fogja felejteni. De jelenleg tényleg vele foglalkozik már mindenki.

Ami az FFP-t illeti. Az előző években is eléggé negatív volt a transfer mérlegük. Már Di María-t is úgy vették, hogy az FFP betartása 5 éves távlatban fog csak működni. Ha meg kockáztatják a BL-t akkor az egésznek nem volt értelme.

Ha szóba jön a PSG és más gazdag csapatok akkor mindenki azt hiszi, hogy minden belefér. De ezek nem feneketlen kutak. Ami még lényeges lehet a témában az a PSG elnökének a helyzete. Ő azért eléggé szorongatva van az előző szezon után. Voltak hírek, hogy Verratti elvesztése az állásába kerülne.

A lényeg a lényeg, hogy nem kellett volna ráugrani mindenre, amíg nincsen semmi biztos. Főleg, hogy 90%-ban még mindig csak egy forrásból jönnek a hírek. De így működünk, hogy én is erről értekez ahelyett, hogy haladnék a melóval. :D
Messias2
Director del Fútbol

2017.07.21. 12:24:31

Gazdasági szakon végeztél? :mrgreen:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
recrea
Llegenda del Barça

2017.07.21. 12:20:00

Jól értem, h akkor pl a Chelsea elutalt Moratanak 80 milliót, ő kivásárolta magát, aztán aláírt a Chelsea-hez? Kíváncsi lennék ezen üzletek adózási hátterére, mert elég érdekesen hangzik :)
palesz77

2017.07.21. 12:09:25

Tromort77 írta:Neymar ázsiójának meg mindenképp mert mindenhol ő szerepel.
Ezzel az eggyel nem értek teljesen egyet, szerintem azért sok Barca szurkolóban felmerült, hogy miért nem volt hajlandó legalább a reptéren, amikor a képébe nyomták a mikrofont, lenyilatkozni, hogy no para. Nekem ebből tényleg az jön le, hogy tényleg van/volt valami, ez meg nyilván nem növeli a szememben, hogy a PSG-n agyal egy Barca helyett - még ha én is leírtam, hogy miért lenne benne ráció részéről. Szóval attól még, hogy a címlapokon ő szerepel, a szurkolók körében ez nem hiszem, hogy pozitív nyomot hagy majd. Bár csinál 2 esernyőt, lő 1 gólt, és minden el lesz felejtve úgyis jövő nyárig. :D
MessiNeymarSuarez írta:mellesleg amilyen nagy befolyással bírnak, biztos találnak valamilyen kiskaput. Az UEFA-FIFA meg nem arról híres, hogy a Barcát pártolja..
Én azt olvastam, hogy annyit kell csak tenniük igazából, hogy adnak pénzt Neymarnak a Qatari cégen keresztül, ő meg kivásárolja magát. Spanyolban a játékosnak kell ezt megtennie, nem a klub fizeti ki hivatalosan az árát, azt meg nem szabályozza senki gondolom, hogy kitől jöjön a pénz. Mondjuk ha ez így van, akkor nem tudom, hogy miért nem elterjedtebb megoldás, szóval lehet sántít a dolog, de laikusként van benne logika.
Messias2
Director del Fútbol

2017.07.21. 12:08:00

Tromort77 írta: Át lett már rágva, hogy mik a buktatói egy ilyen dealnek. Ennyi pénzt még a PSG sem tud szabályosan letenni. Ez a legalapvetőbb problémája az egész teóriának. Ijesztgetésnek jó, zavarkeltésnek pláne. Neymar ázsiójának meg mindenképp mert mindenhol ő szerepel.
Az FFP-t simán ki lehet játszani, ez már akkor mindenki tudta, amikor bevezették. Simán meg tudják oldani legális úton is, ez biztos nem lesz akadály, ha Neymar megegyezik a PSG-vel.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.21. 12:03:09

Tromort77 írta:
Messias2 írta: Személyesen beszéltél Neymarral? Vagy mire alapozod azt a kijelentésedet, hogy biztosan marad.
Úgy fogalmaztam, hogy én. Ergo ez az én véleményem.

Át lett már rágva, hogy mik a buktatói egy ilyen dealnek. Ennyi pénzt még a PSG sem tud szabályosan letenni. Ez a legalapvetőbb problémája az egész teóriának. Ijesztgetésnek jó, zavarkeltésnek pláne. Neymar ázsiójának meg mindenképp mert mindenhol ő szerepel.
Érdemes elolvasni az új cikket a főoldalon, mellesleg amilyen nagy befolyással bírnak, biztos találnak valamilyen kiskaput. Az UEFA-FIFA meg nem arról híres, hogy a Barcát pártolja..
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.21. 12:01:41

A kivásárlási ár azért nem egymilliárd, mert a játékos valószínűleg nem akarta, hogy annyi legyen. A játékosnak az az érdeke, hogy a kivásárlási ára minél alacsonyabb legyen, a klubnak pedig az, hogy minél magasabb (de ha esetleg pénzt akarnak csinálni belőle, akkor csak reálisan magas). A kettő eredőjeként lett Neymaré 220 millió.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Válasz küldése