Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Messi semmiképpen nem akar a jobb szélen játszani és megy Neymar, én is ezt a verziót erőltetném. Két top középpályást kell venni.Gauchomester írta: Kérdés, hogy hogyan kellene pótolni. Hasonló játékstílusú játékost kell hozni a bal oldalra (Dembele) vagy érdemes átgondolni az egész felállást? Messit középre, kétcsatáros játék?
Tudom, hülyeség a hivatalos bejelentés előtt rajzolgatni, de:
Olyannal nehéz mit kezdeni veb, aki se helyesen, se értelmesen nem tud írni és még kötözködik isvisca el barca írta:kicsit kezdünk itt olyanok lenni egymással mint a róka a viccben aki elindul a nyuszikához létráért. útközben annyira hergeli magát, hogy nyuszika úgysem adja oda a létrát, hogy a végén bekopog, és még mielőtt a nyuszi megszólalhatna, a róka elküldi melegebb éghajlatrarecrea írta:Te magad írod le, akkor mit flegmáskodsz?
kicsit kezdünk itt olyanok lenni egymással mint a róka a viccben aki elindul a nyuszikához létráért. útközben annyira hergeli magát, hogy nyuszika úgysem adja oda a létrát, hogy a végén bekopog, és még mielőtt a nyuszi megszólalhatna, a róka elküldi melegebb éghajlatrarecrea írta:Te magad írod le, akkor mit flegmáskodsz?
H majd a többire is tudsz reagálni megbeszéljük...recrea írta:Te magad írod le, akkor mit flegmáskodsz?Varatrix írta:Talán még szeptember 11-hez is köze lehet az esetnek...![]()
![]()
Mindenesetre azt valóban elérték hogy húszpercenkét csekkoljam a twitert, és a spanyol lapokat, így semmi más értelmesre nem koncentrálva...![]()
Te magad írod le, akkor mit flegmáskodsz?Varatrix írta:Talán még szeptember 11-hez is köze lehet az esetnek...recrea írta: Egyértemű...gyökér dolog, ahogy viselkedik. Vagy csak "felülről" irányított marketingfogás, gondolom növelik az ilyen posztok meg pletykák a követői számát. Ez esetben némileg megértem.![]()
![]()
Mindenesetre azt valóban elérték hogy húszpercenkét csekkoljam a twitert, és a spanyol lapokat, így semmi más értelmesre nem koncentrálva...![]()
Pont ezért nem kell ilyen képeket megosztani, csak feszültségkeltés. Ha annyira menni akar, akkor maradjon kussban, aztán majd kiderül, hogy összejön-e a transzfer.Ez igaz, de manapság sajnos így megy ez..Pogba is az utolsó napig nyomtanyomta azt hogy mennyire szereti a Juvet és mennyire nem menne sehova, aztán hopp lelécelt..
Ha meg most aztmondja hogy lelép, de a PSG visszahátrál vmi miatt, akkor meg ugye 2 pad közé esik..
Talán még szeptember 11-hez is köze lehet az esetnek...recrea írta: Egyértemű...gyökér dolog, ahogy viselkedik. Vagy csak "felülről" irányított marketingfogás, gondolom növelik az ilyen posztok meg pletykák a követői számát. Ez esetben némileg megértem.
Ez igaz, de manapság sajnos így megy ez..Pogba is az utolsó napig nyomtanyomta azt hogy mennyire szereti a Juvet és mennyire nem menne sehova, aztán hopp lelécelt..S.Agüero írta:Mondjuk ha lelép, megint diktátor Messi miatt lesz, minden támadó miatta távozik.![]()
![]()
Amúgy finoman szólva sem szimpatikus, amit a brazil csinál, teszi ki a képeket az instagramjára, hogy gondolkozik, utalva az átigazolásra. Lehetne annyira egyenes, hogyha kacsa az egész, akkor kiáll, és lenyilatkozza, ha meg távozni akar, akkor meg nem tesz ilyen utalásokat, mert ebből az jön le, hogy játszik a klubbal és a szurkolókkal.
Messi és Suárez elég nagy spannak tűnnek, azért csak nem véletlenül nyaralt együtt a két család.Amúgy nekem ez a msn barátság is egy képmutatás, semmi több, bármennyi edzésen meg nyaraláson nevetős "dejópofákvagyunk" képet linkelhettek.
Egyértemű...gyökér dolog, ahogy viselkedik. Vagy csak "felülről" irányított marketingfogás, gondolom növelik az ilyen posztok meg pletykák a követői számát. Ez esetben némileg megértem.S.Agüero írta:Mondjuk ha lelép, megint diktátor Messi miatt lesz, minden támadó miatta távozik.![]()
![]()
Amúgy finoman szólva sem szimpatikus, amit a brazil csinál, teszi ki a képeket az instagramjára, hogy gondolkozik, utalva az átigazolásra. Lehetne annyira egyenes, hogyha kacsa az egész, akkor kiáll, és lenyilatkozza, ha meg távozni akar, akkor meg nem tesz ilyen utalásokat, mert ebből az jön le, hogy játszik a klubbal és a szurkolókkal.
Nem, mert ott nem a kivásárlási áron ment el a játékos, hanem megegyezett a 2 klub. Ez a saját magát kivásárlós kizárólag ilyen eseteknél van. De nem is mindenhol ha jól tudom.recrea írta:Jól értem, h akkor pl a Chelsea elutalt Moratanak 80 milliót, ő kivásárolta magát, aztán aláírt a Chelsea-hez? Kíváncsi lennék ezen üzletek adózási hátterére, mert elég érdekesen hangzik
Igen, de nem azért, csak szimplán érdekelMessias2 írta:Gazdasági szakon végeztél?recrea írta:Jól értem, h akkor pl a Chelsea elutalt Moratanak 80 milliót, ő kivásárolta magát, aztán aláírt a Chelsea-hez? Kíváncsi lennék ezen üzletek adózási hátterére, mert elég érdekesen hangzik
A negatív reklám is reklám. Aztán ha elül az egész, kiáll és elmondja, hogy meg se fordult a fejében akkor mindenki el fogja felejteni. De jelenleg tényleg vele foglalkozik már mindenki.palesz77 írta: Ezzel az eggyel nem értek teljesen egyet, szerintem azért sok Barca szurkolóban felmerült, hogy miért nem volt hajlandó legalább a reptéren, amikor a képébe nyomták a mikrofont, lenyilatkozni, hogy no para. Nekem ebből tényleg az jön le, hogy tényleg van/volt valami, ez meg nyilván nem növeli a szememben, hogy a PSG-n agyal egy Barca helyett - még ha én is leírtam, hogy miért lenne benne ráció részéről. Szóval attól még, hogy a címlapokon ő szerepel, a szurkolók körében ez nem hiszem, hogy pozitív nyomot hagy majd. Bár csinál 2 esernyőt, lő 1 gólt, és minden el lesz felejtve úgyis jövő nyárig.
Gazdasági szakon végeztél?recrea írta:Jól értem, h akkor pl a Chelsea elutalt Moratanak 80 milliót, ő kivásárolta magát, aztán aláírt a Chelsea-hez? Kíváncsi lennék ezen üzletek adózási hátterére, mert elég érdekesen hangzik
Ezzel az eggyel nem értek teljesen egyet, szerintem azért sok Barca szurkolóban felmerült, hogy miért nem volt hajlandó legalább a reptéren, amikor a képébe nyomták a mikrofont, lenyilatkozni, hogy no para. Nekem ebből tényleg az jön le, hogy tényleg van/volt valami, ez meg nyilván nem növeli a szememben, hogy a PSG-n agyal egy Barca helyett - még ha én is leírtam, hogy miért lenne benne ráció részéről. Szóval attól még, hogy a címlapokon ő szerepel, a szurkolók körében ez nem hiszem, hogy pozitív nyomot hagy majd. Bár csinál 2 esernyőt, lő 1 gólt, és minden el lesz felejtve úgyis jövő nyárig.Tromort77 írta:Neymar ázsiójának meg mindenképp mert mindenhol ő szerepel.
Én azt olvastam, hogy annyit kell csak tenniük igazából, hogy adnak pénzt Neymarnak a Qatari cégen keresztül, ő meg kivásárolja magát. Spanyolban a játékosnak kell ezt megtennie, nem a klub fizeti ki hivatalosan az árát, azt meg nem szabályozza senki gondolom, hogy kitől jöjön a pénz. Mondjuk ha ez így van, akkor nem tudom, hogy miért nem elterjedtebb megoldás, szóval lehet sántít a dolog, de laikusként van benne logika.MessiNeymarSuarez írta:mellesleg amilyen nagy befolyással bírnak, biztos találnak valamilyen kiskaput. Az UEFA-FIFA meg nem arról híres, hogy a Barcát pártolja..
Az FFP-t simán ki lehet játszani, ez már akkor mindenki tudta, amikor bevezették. Simán meg tudják oldani legális úton is, ez biztos nem lesz akadály, ha Neymar megegyezik a PSG-vel.Tromort77 írta: Át lett már rágva, hogy mik a buktatói egy ilyen dealnek. Ennyi pénzt még a PSG sem tud szabályosan letenni. Ez a legalapvetőbb problémája az egész teóriának. Ijesztgetésnek jó, zavarkeltésnek pláne. Neymar ázsiójának meg mindenképp mert mindenhol ő szerepel.
Érdemes elolvasni az új cikket a főoldalon, mellesleg amilyen nagy befolyással bírnak, biztos találnak valamilyen kiskaput. Az UEFA-FIFA meg nem arról híres, hogy a Barcát pártolja..Tromort77 írta:Úgy fogalmaztam, hogy én. Ergo ez az én véleményem.Messias2 írta: Személyesen beszéltél Neymarral? Vagy mire alapozod azt a kijelentésedet, hogy biztosan marad.
Át lett már rágva, hogy mik a buktatói egy ilyen dealnek. Ennyi pénzt még a PSG sem tud szabályosan letenni. Ez a legalapvetőbb problémája az egész teóriának. Ijesztgetésnek jó, zavarkeltésnek pláne. Neymar ázsiójának meg mindenképp mert mindenhol ő szerepel.