recrea írta:
Egyértemű...gyökér dolog, ahogy viselkedik. Vagy csak "felülről" irányított marketingfogás, gondolom növelik az ilyen posztok meg pletykák a követői számát. Ez esetben némileg megértem.
Talán még szeptember 11-hez is köze lehet az esetnek...
Mag ez a vita kezd amúgy engem jobban kikészíteni, hogy egyátalán valós e ez a megkeresés a PSG-től. Mert tulajdonképpen önmagában az még nem válasz ha Neymar marad.
Mindenesetre azt valóban elérték hogy húszpercenkét csekkoljam a twitert, és a spanyol lapokat, így semmi más értelmesre nem koncentrálva...
Amúgy azt valaki nekem el tudja mondani, álláspontól függetlenül, mert ezeregy ilyen szituáció létezik mint ez.
A játékos miért nem nyilatkozik semmit? Főleg abban az esetben nem értem hogy kamu az egész, mert akkor kiállsz nevetsz egyet, és nyilazkozol egy olyant hogy " MU nem inkább Eibar", és mindenki tudja hogy, nem mész az MU-ba?
Ha "tömegpszihózis", akkor elcsöndesednek azzal ha a játékos kimondja ezt. Ha viszont a klubb érdeke a "marketing" meg tudjakánya, akkor miért kérték a Mundo-tól hogy foglyák vissza magukat, és legalább ők ne száljanak be ebbe, max nagyon minimálisan.
Komolyan őrület számora hogy ezeket miért ilyen nehéz tisztázni.