Kicsit homalyos nekem ez az igazolaspolitika, vagy lehet nem teljsen ertem akkor...
Ha Neymar menni akar, akkor huzzon mar el innen, eret nem vagok magamon, sajnalni fogom, mivel tobb lenne benne ha mardna szerintem, s par ev mulva numero uno lenne itt, de ha apuka fontosabb ( ami ertheto, de a penz felet nem ertem meg..), akkor mennyen bohockodni a franciakhoz. Meg BLt nyerni...
Viszont, en nem ertem azt, hogy a Verratti esetbol kiindulva mi miert nem mondjuk meg cakom pakk, hogy nem targyalunk senkivel, nem elado s kessz. Elo szerzodese van, jo tudom a PSG kiperkalja 222 millat, akkor meg mi miert nem tudjuk kiperkalni Verrattiert a kivasarlasi arat, s akkor a tevehuszar mind pattoghat, ugyanugy mint mi, el kell adja, nem ? Nekem ez igy logikus, ha maskepp van javitsatok ki.
En megprobalnek egy olyat, ha mar mindenkepp menni akar, hogy Verratti + meg kb egy jo 100as. Abbol meg lehet talani egy potenciallal biro fiatalt, Dembele pl. De amilyen kreativok a vezetoink gondolom valami utat talalnak ra, hogy nehogy esszeruen elkoltsek a penzt, meg veletlenul se adjak el a selejtet..