Ha Neymar menni akar, akkor huzzon mar el innen, eret nem vagok magamon, sajnalni fogom, mivel tobb lenne benne ha mardna szerintem, s par ev mulva numero uno lenne itt, de ha apuka fontosabb ( ami ertheto, de a penz felet nem ertem meg..), akkor mennyen bohockodni a franciakhoz. Meg BLt nyerni...
Viszont, en nem ertem azt, hogy a Verratti esetbol kiindulva mi miert nem mondjuk meg cakom pakk, hogy nem targyalunk senkivel, nem elado s kessz. Elo szerzodese van, jo tudom a PSG kiperkalja 222 millat, akkor meg mi miert nem tudjuk kiperkalni Verrattiert a kivasarlasi arat, s akkor a tevehuszar mind pattoghat, ugyanugy mint mi, el kell adja, nem ? Nekem ez igy logikus, ha maskepp van javitsatok ki.
En megprobalnek egy olyat, ha mar mindenkepp menni akar, hogy Verratti + meg kb egy jo 100as. Abbol meg lehet talani egy potenciallal biro fiatalt, Dembele pl. De amilyen kreativok a vezetoink gondolom valami utat talalnak ra, hogy nehogy esszeruen elkoltsek a penzt, meg veletlenul se adjak el a selejtet..