S.Agüero írta:
Kezdőkről volt szó, azért Keitát ne vegyük már ide, úgy nyilván nincs rá példa...
Topcsapatoknál talán nincs még egy ilyen, de nem is azt játsszuk, mint mások.
Mindegy, én bármikor szívesebben játszatok egy SR-típusú középpályást, mint egy Rakitic-típusút.
Verratti sem egy ütköző középpályás egyébként, akkor neki sem örültetek volna a horvát kárára?
Azért már szerintem azt nem lehet elmondani, hogy mi mást játszunk, mint mások, a tiki-taka korszak véget ért(egyelőre).
Azért azt akkor szögezzük le, hogy miről is beszélünk, hogy ki mit látna szivesen a pályán, vagy mi lenne jó a csapatnak, mert a 2 nem biztos, hogy fedi egymást.
Verratti meg azért nagyon is hajtós középpályás, legalábbis amire én emlékszem, az egyik meccsen konkrétan levette Messit a pályáról. Mindenesetre nem az az adok veszek arréb teszem középpályás, mint mondjuk Xavi volt.
Minden tiszteletem a Xavi-Busquets-Iniesta középpályának, szerintem annál erősebb kp-nk egy nagyon jó darabig nem lesz, éppen ezért a jövő középpályánkat nem szabad ahhoz a szemlélethez mérni mindaddig, még nem lesznek hasonló szintü és tudású játékosaink arra a 3 posztra. Abban remélem egyetértünk, hogy a XBI középpálya hasonló szellemben, de gyengébb kiadásban totális kudarc lenne, mert egyszerüen ha az a precizitás ha felborul a középpályán, csak sorba nyelnénk a gólokat a komoly meccseken.
Igérem, hogy többet nem irom le, de szerintem a XBI középpályához kellett Pedro és száncsiz munkája is, illetve, hogy egyik se müvésznek volt akkor elkönyvelve, hanem zongoracipelőnek.
palesz77 írta:Napoli, Dortmund, Pool. Nyilván egyik se egy világverő csapat, de az anyagi forrásaikhoz képest jó focit tolnak, nem rossz eredményekkel. Poolnál mondjuk ott van Can, de elég sokszor nem kezdett, hanem a Lallana-Henderson-Wijnaldoum 3-as állt fel.
Ez meg off, de GIO tényleg gyenge volt? Rá csak ködösen emlékszem, de én mindig bírtam a tagot. Itt viszont többször olvastam már, hogy leszóljátok, össze vagyok zavarodva..

A Napoliról és a Dortmundról nem tudok véleményt formálni, viszont a Poolnál igenis követelmény mindegyik középpályástól ,hogy meghaljon a pályán minden meccsen. Amit láttam tőlük, nem hiába játszott Coutinho elől, és nem a középpályán...
De nagyon kell valaki arra a posztra a Verratti-Thiago-Coutinho harmasbol.
Szerintem épp ez az egyik fő bajunk, hogy le vagyunk ragadva ennél a 3 játékosnál, igy annyit kérnek értük, amennyit akarnak. Megjegyzem Thiagot meg se keresném, Xavi mester megmondta a frankót, aki egyszer elment, és nem várta ki a sorát, az maradjon is ott ahol akar (Real ellen megmutatta idén, hogy mennyit ér, kb mint Dybala a döntőben, annál talán kicsit többet)