Az egész csapat letámad a Poolnál, ez tiszta sor. De arról volt szó, hogy nincs olyan csapat, ahol a középpályán nincs védekezőbb profilú arc. Poolba meg ha feláll a Lallana-Hendo-Wijnaldum 3-as, akkor ez egyikről se mondható el, annak ellenére, hogy odateszik magukat hátra. De amúgy Coutinho is játszott már Klopp rendszerében a középpályán, elég jól is, most is ott próbálgatja, jó eséllyel megy kicsit hátrébb a szezonban.hajnesz írta:A Napoliról és a Dortmundról nem tudok véleményt formálni, viszont a Poolnál igenis követelmény mindegyik középpályástól ,hogy meghaljon a pályán minden meccsen. Amit láttam tőlük, nem hiába játszott Coutinho elől, és nem a középpályán...
Amúgy itt lehet félreértés van, én nem azt mondom, hogy nem kell védekeznie a középpályásoknak. Napoliba is szűrnek, Dortmundnál is, Poolba is, de nálunk is. Hajnalban is Busi sprintelt egyszer hátra Pogbával, és csúszott alá tanárian, de amúgy is baromi sok labdát szerez, Ini jobb napjain olyan mint egy bulldog - PSG visszavágó talán az, ahol nem lehetett elnyomni se, de nem egy ilyen meccse volt már -, én erre gondolok. Xavi mentalitásával manapság nem él meg senki, ez tiszta sor, de az elvárt szintet szerintem egy kevéske affinitással el lehet sajátítani. Ha van egy jó rendszered mellé, ha nincs, akkor nyilván cseszheted az egészet. De remélhetőleg ezért jött Valverde, hogy legyen egy jó keret..
Verratti meg amúgy támadásban pont olyan stílus mint Xavi, ő tipikusan az adok-veszem-továbbteszem játékos ahogy te írtad, nem véletlen, hogy az egyik legtöbbet passzoló arc Európában. Csak mellé védekezik is.. Szerintem ezeké a játékosoké a jövő, nem a Bakayoko féle arcoké. Klasszis előre, és odateszi amit kell hátra is.