Nekünk meg 20 millából.Cestus írta:A Reálnak a teljes jelenlegi kezdő középpályája (a négyes is) 100 millióból meg voltvisca el barca írta:ha coutinho tényleg 150, akkor rohadjon el a liverpoolban100-at se ér, nem hogy 150-et. jó hogy már nem 300 millió. bár ha a realnak kellene gondolom vhol 40-45 körül lenne

Most lenne kb. 200-250 millió nekik. Csak Kroos olyan 100-120 körül. Modric is hiába idősödik 70 alatt akkor sem lenne mozdíítható, ha meg Iscot is odavesszük...
A Coutinho 80+xy=100 millió sajnos korrekt ár, még lehúzásnak sem nevezhető.
Az a Neymar=100+Verratti sem vagyok benne biztos, hogy megérné. Lehet nem szeretni a brazilt, de jelenleg Messi mögött a világ valószínűleg legjobb játékosa. Egy Verratti-Coutinho pakk sem biztos, hogy hozna annyit. Az biztos, hogy Neymar előbb vagy utóbb lécelni fog, de jelenleg hatalmas plusz, ő az aki hátára tudja venni a csapatot, ha Leonak nem sikerül.
Ugyanakkor én nem értem ezt a közhelyet, hogy annyira orrnehezek vagyunk, a védelmünk 0 stb. Kevesebb gólt kaptunk, mint az agyonsztárolt Real, és a pontvesztéseink zöme is 1:0, 2:1 stb volt.
A Bl-ben is mindenkinek az marad meg, hogy 4-et kaptunk a Juvetól és a PSG-től. Azt is vegyük figyelembe, hogy ezen a 4 meccsen csupán egyszer sikerült gólt rúgni. Jó, akkor egy hatost, de ott is csak egy gólt kaptunk.
Coutinhoval kapcsolatban pedig nem osztom azt az álláspontot amire sokan hivatkoznak, hogy túl támadó, nem védekezik. Azért mert ilyen szerepkörben játszik, nagy szabadsága van, nem jelenti azt, hogy nem képes. Elég csak Neymar-ra gondolni. Mindenkinek az volt a gondja, hogy nem fog védekezni, mert a Santosban és a válogatottban se nagyon tette/teszi. Most a támadóink közül magasan ő az aki a legtöbbet robotol hátra is.
De Init is fel lehet hozni példának. Amikor a taktika megkövetelte odatette magát védekezésben is.