Ronaldinho&Barca írta:Lehet egyedül leszek a véleményemmel, de sebaj. Én a Coutinho féle vonalat hagynám és nem is erőltetném ezt a középpályás igazolást, láthatjuk mennyire nincs elképzelés az öltönyösöknél. Ott van SR, végre lesz egy éve újra, hogy nem a száműzött jhv pozícióban kell "szenvedjen". Mielőtt azt a pozíciót kellett megoldja, jolly joker-ként emlegették mennyire jó a középpályán, nem véletlenül fizetné ki 3-4 csapat azt a 40 miskát. Szóval én lezavarnám Dembelét, mert a támadó sorba kell egy ember, már csak azért is hogy Messi-Suarez tehermentesítve legyen, oda egyértelműen kell erősíteni, középpályát pedig megoldja a társaság. Szerintem SR jó lehet, én azt érzem vele kapcsolatban, de Gomest se írjuk le, új edző, mindenki tiszta lappal indul.
Azt hiszem, h a legtöbben nagyjából ezen a véleményen vagyunk, és ez teljesen reális hozzáállás. Annyit tennék hozzá, h - bár nyilván próbálták - be kell vonni játékost Dembele árába, sztem több megfelelő ember is van erre mindkét oldalról.
De engem spec az sem zavarna, ha csemegéznénk a fiatal tehetségek között, és 100 millióból hármat hoznánk a német és/vagy francia ligából, aztán mehet a csapatépítés. Ahogy pl a Bayern is próbálkozik 20-40 milliós vásárlásokkal vagy kölcsönökkel. Igen, van aki nem jön be, eladják, mennek tovább. Nem mondom, h ez jó egy fiatal tehetségnek (pl Renato Sanchez), de a klubnak igen.
Ez irányba egyébként tavaly elmozdultunk kissé, lehet utólag okoskodni, h rosszul sikerült, de igenis volt minőség LE kezében és szó szerint semmit, de tényleg semmit nem tudott vele kezdeni, indokolatlan marhaságokat csinált, kussolt, stb, stb. Egy Allegri, Conte, Samp összetenné a két kezét, ha ilyen csapata lenne, mint nekünk volt tavaly.
Én bízom Valverdeben, jó edzőnek tartom, LE-nél jobbnak, elég agresszív Bilbaot hozott össze, ami nekem szimpatikus, nekünk ez hiányzik a játékunkból, remélem, h változik. Nekem elég sok nagypályás meg futsal meccs van a lábamban, koncentrációval, agresszívitással és jó hangulattal nagyon sokáig tud egy csapat jutni és akkor még arról nem beszéltünk, ha focizni is tudnak. Erre pl jó példa a tavalyi Real...daralták, darálták és jöttek a végén a gólok, mennyit lőttek a 85. után. Ez nem kicsit kovácsolja össze a csapategységet. Látjuk h érettek csapattá Zidane alatt, nagy előny sajnos.