Ezzel nagyjából egyet tudok érteni. Tavaly is meglehetett volna bőven a bajnokság csak a végén kiscsapatok ellen elbohóckodtuk az egészet.ericco írta:Miért temetitek a saját csapatotokat? Én, mint madridista sem teszem. Bizony tartani kell a Barcától, amíg Messi nálatok van, mindenképp. Tavasszal egyedül vert meg minket. Hihetetlen volt. Ha van kedve focizni, megállíthatatlan. El kell ismerni.
Lehet Valverde összerak tavaszra egy olyan rendszert, hogy végigveritek a világot. Attól nem kell félni, hogy nem lesz aki gólt lőjön, a védelmet pedig egy jó edző meg tudja szervezni közepes játékosokból is. Mentalitás és stílus kérdése.
Szerintem pont, hogy nálunk számolhatja el magát durván a vezetőség, mert ősszel kb a Kroos, Ramos páros hozta a pontokat, majd tavaszra Ronaldo kapcsolt god mode-ba. Nem kellett volna így lennie, és akkor lehet most teljesen más lenne a hangulat mindkét félen.
A védelemmel igazán nem volt gond, nem tudom miért van elővéve, az ívelésekkel volt gond, de azért a két kh (Umtiti-Piqué) ezeket rendre nyerte. Igazából érthetetlen mert az első két szezonban (de főleg a másodikban) Unzué nagyon jól megszervezte, tavaly valami nagyon elszállt.. Fel lehet hozni a PSG meg Juve elleni két meccset, de ott a komplett csapat befürdött az MSN-nel együtt. Amiben gyengék voltunk az a kp szervezetlensége. Ezt, ha Valverdenek sikerül megszerveznie sokat fejlődhetünk Coutinho ide vagy oda. Amikor Ini egészséges volt az a csapatrész is elég jól muzsikált. Csak sokszor Rakiticnek is olyan szisztémában kellett játszani, ami nem az erőssége és egyénileg sem álltunk a helyzet magaslatán. Most ráadásul van jobbhátvédünk így a széljátékunk sem kell, hogy eltűnjön. Így ráadásul Robi is felléphet kp-ra, aki, ha klasszisokkal nem is, de bőven jobb Gonesnél. Ezért sem értem miért kellene Seri. SR szerintem semmivel sem rosszabb, úgy ismeri a játékunkat, mint a tenyerét.
Neymar távozása érzékenyen érintett minket, itt komolyat gyengültünk, de ha Dembelét megszerezzük könnyen lehet, hogy csak rövidtávon és a francia ugyan nem ér fele jelenleg Neymarhoz, de hosszútávon lehet, hogy nem vesztettünk akkorát.
Azért a Realnál se kolbászból van a kerítés. Ha lemaradnak Mbappéról (már pedig úgy tűnik) nagy gázban lehetnek. A Bale-Benzema páros már a tavalyi szezon óta impotens, Cr sem biztos, hogy hozza amit az utolsó pár meccsén, kevesebbet is bír. Arra alapozni, hogy majd Ramos kihúzza őket a bajból elég merész. Ráadásul eladták Moratát, akire csereként mindig lehetett számítani. Most igazi csatárcserékük sincs. Egy Mayorallal nem sokra mennek. Modric, ha nem is öreg, de erőnlétileg, ő se fénykorát éli.
Nem azt mondom, hogy rosszul állnak, legalábbis nálunk jobban, mert egyben van a csapat, de nem felhőtlen ott sem az élet.
Lehet épp most unták meg, és bekeményítettek. Mindenki ezt teszi. Amíg van esély, hogy jön egy ajánlat a Citytől, PSG-től, MU-tól, stb, addig nem fognak rábólintani sem az első, sem a második ajánlatra.[/quote]teljesen indokolatlan, hogy 100 milliós ajánlatokat dobálnak vissza, mikor folyamatosan 20-30-40 milliókért szórják el a Dembelénél meghatározóbb játékosaikat.
Lehet sorolgatni Hazardot, meg Gündogant stb., de pont ezek a csapatok, akiktől lehetetlen igazolni. A MU is most akar erősíteni, PSG még az utolsó cserejátékosát se adná el nekünk. A Monacot is elfelejthetjük egy időre, mert ha minden igaz a PSG bejelenentkezett 180 millióval érte.